Ποια είναι τα διάφορα είδη της Γιόγκα μπλοκ και ποια είναι τα οφέλη τους;

Home » Review » Yoga Basic » Ποια είναι τα διάφορα είδη της Γιόγκα μπλοκ και ποια είναι τα οφέλη τους;

Ποια είναι τα διάφορα είδη της Γιόγκα μπλοκ και ποια είναι τα οφέλη τους;

μπλοκ γιόγκα είναι καταπληκτικό! Μήπως λέω καταπληκτικό ?! Ναι απολύτως! Αυτές οι μεσαίου μεγέθους ορθογώνια μπλοκ θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη σε αντίθεση με τα άλλα μπλοκ στη ζωή.

Έχουμε συνηθίσει σε ένα γρήγορο ρυθμό ζωής και η συνεχής αλλαγή και την πρακτική της γιόγκα κάθε μέρα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Έτσι, τι μπορείτε να κάνετε για να κάνουν τη διασκέδαση; Μπορείτε να ζωηρεύω με μπλοκ γιόγκα. Απλός!

Αλλά, πώς να το κάνουμε αυτό και πού να τα αγοράσετε; Εάν αυτές οι ερωτήσεις που μαστίζουν, τότε μην ανησυχείτε, θα σας καθοδηγήσει μέσα από όλα. Απλά δείτε παρακάτω.

Τι είναι Γιόγκα Block;

Τα μπλοκ γιόγκα συσκευές υποβοήθησης. Εάν δεν είστε σε θέση να τεντώσει αρκετά ή ότι μια μικρή ώθηση θα σας κάνει να τεντώσει περισσότερο, στη συνέχεια, μπλοκ γιόγκα είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

μπλοκ γιόγκα είναι μέσα τούβλα σχήμα που βελτιώνουν την ευθυγράμμισή σας, ενώ την πρακτική της γιόγκα. Δεν είναι μόνο για αρχάριους. Ακόμη και επαγγελματίες εκπαιδευτές γιόγκα τα χρησιμοποιούν.

Για τους αρχάριους, μπλοκ γιόγκα κάνει τις asanas πιο εύκολο να υποθέσουμε και κρατήστε πατημένο. Και, για πιο έμπειρους επαγγελματίες, βοηθούν καλύτερα τις στάσεις βοηθώντας να τεντώσει περισσότερο, ενώ τα προστατεύει από τραβήγματα και τραυματισμούς.

μπλοκ γιόγκα υποστηρίξει και να σταθεροποιήσει το σώμα σας κατά τη διάρκεια της πρακτικής της γιόγκα και να κάνει το σωματικά απαιτητική γιόγκα θέτει λίγο αγοράκι ευκολότερη.

Αρχικά σχεδιάστηκε και διαδόθηκε από τον θρυλικό γκουρού της γιόγκα, BKS Iyengar, μπλοκ γιόγκα είναι εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εκφράσουν πόζες σας βαθύτερα και με καλύτερη ευθυγράμμιση.

 
 
 
 
 

Είναι ένα δώρο και η επιλογή του σωστού αυτά είναι ζωτικής σημασίας για τη μεγάλη συνεδρίες γιόγκα. Μάθετε πώς να το κάνουμε αυτό πιο κάτω.

Πώς να επιλέξετε το τέλειο Γιόγκα Block;

Όταν επιλέγετε ένα μπλοκ γιόγκα, θα πρέπει να έχετε κατά νου το μέγεθος, το υλικό, το κόστος και τον αριθμό. Ένα ιδανικό μέγεθος για ένα μπλοκ γιόγκα είναι 9 x 4.5 x 3 ίντσες. Αλλά, θα βρείτε μεγαλύτερα και μικρότερα μεγέθη στην αγορά.

Διαλέξτε ένα μικρότερο μέγεθος το ένα, αν έχετε μικρού μεγέθους χέρια και σχετικά ευέλικτο. Και, αν έχετε μεγάλα χέρια με λιγότερη ευελιξία, τότε μεγαλύτερα μπλοκ θα λειτουργήσει καλύτερα για σας.

Αρχικά, το ξύλο χρησιμοποιείται για να κάνει μπλοκ γιόγκα, αλλά τώρα μπορείτε να τα βρείτε σε αφρό και φελλό πάρα πολύ. Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις χρησιμοποιηθεί για να κάνει μπλοκ γιόγκα παρακάτω υλικά.

Τύποι της Γιόγκα μπλοκ

Μπλοκ αφρού γιόγκα

Αφρός μπλοκ γιόγκα είναι ελαφρύ και μπορεί να πάρει σε μεγαλύτερη πίεση χωρίς να καταστραφεί ή να παραμορφωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. μπλοκ αφρού γιόγκα λειτουργούν καλύτερα για αρχάριους που αναζητούν στήριξη για να κάνει γιόγκα asanas.

Διατίθενται σε φωτεινά χρώματα νέον στην αγορά και κάνουν για ένα ελκυστικό εργαλείο. μπλοκ αφρού γιόγκα είναι άριστες για την κατάσταση και τις στάσεις καθίσματος και είναι άνετο στη χρήση.

Μπλοκ Κορκ Γιόγκα

Αν αισθάνεστε, μπλοκ από αφρό γιόγκα δεν σας παρέχει αρκετή πρόσφυση? τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάει για μπλοκ φελλό γιόγκα. την τιμή και την ευελιξία τους πέφτουν μεταξύ του αφρού και αυτά φελλό.

Η ευκαμψία των μπλοκ γιόγκα φελλού είναι αξιοπρεπές, και είναι ένα αγοράκι βαρύτερα από τα μπλοκ αφρού. μπλοκ Κορκ γιόγκα είναι διαθέσιμα σε λεπτές αποχρώσεις στην αγορά και είναι αισθητικά πιο ευχάριστο στο μάτι.

μπλοκ Κορκ γιόγκα έχει ένα εξαιρετικό φινίρισμα και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η παρουσία τους στο δωμάτιο προπόνηση σας κάνει για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα.

Ξύλο μπλοκ γιόγκα

Ξύλινα τουβλάκια γιόγκα είναι η αρχική και την παραδοσιακή γιόγκα μπλοκ πριν από αφρώδες υλικό και φελλό γιόγκα μπλοκ ήρθε στη θέση του. Είναι ακριβά, ώστε να επιλέξουν τους με προσοχή.

Ξύλινα τουβλάκια γιόγκα είναι παχιά και δεν είναι πολύ εύπλαστο που μπορεί να είναι ένα ζήτημα, ώστε να ελέγξετε προτού να επιλέξετε ένα ξύλινο μπλοκ γιόγκα. Τα μπλοκ μπαμπού γιόγκα, ειδικότερα, είναι βαριά και μεταφέρουν τους γύρω μπορεί να πάρει δύσκολες.

Τώρα που ξέρετε τα πάντα για διαφορετικούς τύπους μπλοκ γιόγκα και η οποία θα μπορούσε κανείς να σας ταιριάζει το καλύτερο ας δούμε πώς μπορείτε να τις ενσωματώσει στις στάσεις γιόγκα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε γιόγκα μπλοκ;

Ας πάρουμε τα τρία ευρέως στην πράξη γιόγκα θέτει και να ελέγξετε το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλοκ γιόγκα για να αναλάβει την πόζα άνετα ή να ενισχύσουν τους.

1. Paschimottanasana (Καθιστή Forward Bend)

Σχετικά με το Pose- Paschimottanasana ή την Καθιστή Forward Bend είναι μια φαινομενικά απλή συνεδρίαση asana παρέχει μια ευρεία έκταση. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για τουλάχιστον 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Πώς να εφαρμόσετε Γιόγκα Δεξαμενές Paschimottanasana απαιτεί καλή ευελιξία, και ως αρχάριος, θα πρέπει να έχετε τη βοήθεια ενός μπλοκ γιόγκα για να το πράξη.

Τοποθετήστε ένα μπλοκ γιόγκα στο έδαφος και να καθίσει στην άκρη σας στην άκρη του. Ως εκ τούτου, η λεκάνη σας γέρνει προς τα εμπρός καθιστώντας ευκολότερο για σας να λυγίσει προς τα εμπρός. Επεκτείνετε τα χέρια σας προς τα πόδια σας.

2. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Σχετικά με το Pose- Sethu Bandhasana ή τη Γέφυρα Pose είναι ένα asana που μοιάζει με γέφυρα, όταν ανέλαβε. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί ή το βράδυ με άδειο στομάχι και κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Πώς να εφαρμόσετε Γιόγκα Δεξαμενές Για την καλύτερη έλξη στο Sethu Bandhasana, τοποθετήστε ένα μπλοκ γιόγκα ανάμεσα κάτω τους μηρούς σας.

Το μπλοκ γιόγκα κάνει το εσωτερικό των μηρών ενώνονται ευθυγραμμίζοντας τα γόνατα και έδινε τη λεκάνη άρει υψηλότερη.

3. Baddha Konasana (πεταλούδα Pose)

Σχετικά με το Pose- Baddha Konasana ή την πεταλούδα θέτουν μοιάζει με μια πεταλούδα χτυπά τα φτερά του. Φαίνεται, επίσης, όπως και η στάση του τσαγκάρη καθίσουμε να εργαστούν. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πράξη με άδειο στομάχι και κρατήστε το για 1 έως 5 λεπτά.

Πώς να εφαρμόσετε Γιόγκα Δεξαμενές Χρησιμοποιώντας μπλοκ γιόγκα στην Baddha Konasana καθιστά ευκολότερο για εκείνους με σφιχτά βουβώνες να ασκήσουν το asana με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε δύο τετράγωνα και τοποθετήστε ένα σε κάθε κάτω από τα γόνατά σας. Αυτό μειώνει το βάρος των ποδιών σας για το εσωτερικό των μηρών σας βοηθά να ασκήσετε το asana χωρίς τονίζοντας τους μηρούς πολύ.

Τώρα, ας απαντήσει σε ορισμένες κοινές ερωτήσεις σχετικά με μπλοκ γιόγκα.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Πώς να επιλέξετε το σωστό μπλοκ γιόγκα;

Ενώ η επιλογή ενός μπλοκ γιόγκα, να έχετε κατά νου το μέγεθος των χεριών σας, το βάρος του μπλοκ γιόγκα και την ευελιξία και τη σταθερότητα σας. Πάρτε τις συμβουλές του δασκάλου γιόγκα σας για να καταλάβω τις καλύτερες μπλοκ γιόγκα.

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιήσω μπλοκ γιόγκα κατά τη διάρκεια της πρακτικής;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλοκ γιόγκα κάθε μέρα, αν νιώθετε την ανάγκη.

Γιόγκα είναι μια όμορφη εμπειρία. Είναι καλύτερούς την προσωπικότητα και τη ζωή σας μοιάζει με καμία άλλη. Έτσι, θα πρέπει να εξετάσει ό, τι χρειάζεται για την καλύτερη συνεδρίες γιόγκα σας, και ένα ενδιαφέρον τρόπο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνουν χρήση των διαφόρων ειδών μπλοκ γιόγκα και ροκ συνεδρίες γιόγκα σας.