10 αποτελεσματικές γιόγκα θέτει για να θεραπεύσει το άγχος

Home » Review » Health » 10 αποτελεσματικές γιόγκα θέτει για να θεραπεύσει το άγχος

10 αποτελεσματικές γιόγκα θέτει για να θεραπεύσει το άγχος

Η κίνηση και τη φασαρία της ζωής έχουν γίνει μια σοβαρή αιτία του στρες και το άγχος για τους περισσότερους από εμάς. Κάθε δεύτερο πρόσωπο που έχει γραμμές ανησυχία στο μέτωπό τους, το οποίο αναφέρει σαφώς κατάσταση του μυαλού τους. Έτσι, ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και να πρώτα να κατανοήσουμε τι άγχος είναι πραγματικά.

Τι είναι το άγχος;

Σε γενικές γραμμές, το άγχος είναι μια διαταραχή που είδος υποκινεί το φόβο, ανησυχία, ανησυχία και νευρικότητα.

Αυτά τα συναισθήματα επηρεάζουν περισσότερο τον τρόπο που συμπεριφέρονται, και αν παραταθεί, μπορεί να σας επηρεάσει σωματικά, καθώς και. Το άγχος είναι ανησυχητική, και ενώ μια ήπια αγώνας δεν μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις, σοβαρό άγχος μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή.

Οι άνθρωποι είναι σε μια γενική κατάσταση της ανησυχίας όταν αντιμετωπίζουν μια πρόκληση. Αυτό είναι φυσιολογικό. Γίνεται πραγματικά μια ανησυχία, όταν η ανησυχία έρχεται σε επαφή με τον ύπνο σας ή τον τρόπο που λειτουργούν σε γενικές γραμμές. Το άγχος εμφανίζεται όταν η αντίδρασή σας είναι δυσανάλογο σε σχέση με ό, τι συνήθως αναμένεται όταν είστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση.

Πώς Γιόγκα βοηθήσει τη θεραπεία Άγχος;

Γιόγκα δίνει το σώμα σας ένα καλό τέντωμα και διεγείρει διαφορετικές ορμόνες. Θεραπεύει επίσης το νευρικό σύστημα. Το τέντωμα ηρεμεί το μυαλό σας και χαλαρώνει το σώμα σας. Φαίνεται σχεδόν σαν το σώμα σας απελευθερώνει όλη την ένταση που έχει παγιδευτεί μεταξύ των μυών σας. Η θεραπεία του νευρικού συστήματος βοηθά επίσης απελευθέρωση ενδορφινών, οι οποίες είναι οι ευτυχείς ορμόνες. Θέλετε να μάθετε πώς κάνει γιόγκα βοηθά με το άγχος και το στρες; Η άσκηση κάθε asana ή Pranayama βοηθά στην ανακούφιση από το στρες. Αυτές είναι μερικές εύκολες στάσεις που μπορείτε να αρχίσει με.

Top 10 Πόζες Στο Γιόγκα για το άγχος και ανακούφιση από το στρες

1. Ustrasana

Πώς να κάνει το Ustrasana (Camel Pose) Και ποια είναι τα οφέλη του

Ustrasana δίνει το σώμα σας ένα καλό τέντωμα. Απελευθερώνει όχι μόνο τη συσσωρευμένη πίεση, αλλά επίσης εξασφαλίζει βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα σας. Η σωστή κυκλοφορία του αίματος σημαίνει περισσότερο οξυγόνο, το οποίο βοηθά να θεραπεύσει το μυαλό και το σώμα καλά. Αυτό asana είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την καταπολέμηση του άγχους.

2. Setu Bandhasana

Setu Bandhasana

Ακριβώς όπως το Ustrasana, αυτό το asana επίσης επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Η πίσω παίρνει ένα καλό τέντωμα. Αυτό βοηθά να ηρεμήσει το μυαλό και να μειώσει το άγχος. Αυτό asana καταπολεμά την αϋπνία, καθώς και. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή asana στην πρακτική όταν έχετε προβλήματα άγχους.

3. Baddha Konasana

Αυτό asana είναι τόσο εύκολο που σχεδόν ο καθένας μπορεί να το κάνει. Εκτείνεται κατά βάση εσωτερικό των μηρών σας και βουβωνική χώρα, αλλά η κατ ‘ευθείαν πίσω και το τέντωμα των ποδιών σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. το άγχος και το άγχος σας να μειώσει αυτόματα το μυαλό σας ηρεμεί. Αυτό asana βοηθά επίσης να θεραπεύσει το άγχος.

4. Paschimottanasana

Πώς να κάνει το Paschimottanasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Αυτό asana είναι καθισμένος μπροστά κάμψη που βοηθά έκταση σχεδόν κάθε κομμάτι του σώματός σας και να σας χαλαρώνει, καθώς και. Αυτό asana αγγίζει το μυαλό σας, το σώμα και την ψυχή, κρατώντας σας ευτυχισμένη και υγιής. Όπως μπορείτε να επιδοθούν σε αυτή την asana, το μυαλό σας ηρεμεί και ανησυχία αφήνει το σώμα σας. Πρακτική να απολαύσετε ένα άγχος ελεύθερη ζωή.

5. Dandasana

Αυτό asana κυρίως σας βοηθά να αναπτύξουν τη δύναμη του πυρήνα. Είναι εξαιρετικά εύκολο, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνει το μυαλό και το σώμα σας όταν ασκείτε αυτό το asana. Λειτουργεί σε πυρήνα και της σπονδυλικής στήλης και απελευθερώνει το άγχος. Αυτό asana είναι μια βασική ένα που μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε για την ανακούφιση του άγχους.

6. Utthita Trikonasana

Utthita Trikonasana

Αυτό asana έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό – την αντίθεση της δύναμης. Αυτό το χαρακτηριστικό εξισορροπεί δύο αντίθετες ενέργειες και βοηθά να βρει μια συνέργεια μεταξύ τους. Είναι μια εύκολη asana, αλλά θα πρέπει να είναι παρόντες στη στιγμή για να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του. Το στρίψιμο και το τέντωμα που περιλαμβάνει το άγχος απελευθέρωση βοήθεια και να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα σας.

7. Marjariasana

Πώς να κάνει το Marjariasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Αυτό asana λυγίζει τελείως τη σπονδυλική στήλη σας, και όταν συνδυάζετε αυτό το asana με την αναπνοή, να ανεβάζει τα οφέλη της. Ένα από τα καλύτερα οφέλη από αυτό το asana είναι η απελευθέρωση του στρες. Κάνει το σώμα σας πιο ευέλικτο και βελτιώνει την κυκλοφορία. Ως εκ τούτου, έχει μεγάλη θεραπευτικές ιδιότητες που χαλαρώνουν και ηρεμούν το μυαλό και το σώμα σας.

8. Balasana

Η Balasana είναι μια επανορθωτική, κατευναστική στάση που ξεκουράζει και αναζωογονεί το σώμα. Το τέντωμα στην πλάτη χαλαρώνει τη σπονδυλική στήλη. Καταπραΰνει τους μυς, βοηθώντας έτσι να ανακουφίσει τον πόνο, ειδικά στην πλάτη, το λαιμό, και τους ώμους. Τα γόνατα είναι επίσης τεντωμένο και χαλαρό, και ως εκ τούτου, οι τένοντες, μύες, καθώς και για αρμούς επουλωθεί και έτοιμο για λειτουργία. Η στάση μοιάζει με μια εμβρυακή θέση και λέγεται ότι παρέχουν φυσική, ψυχική και συναισθηματική παρηγοριά στο ον.

Αυτή η στάση προωθεί πραγματικά θετικά συναισθήματα, τη μεταφορά σας πίσω σε ημέρες παιδικής ηλικίας σας και να σας απογύμνωση της κακής συναισθήματα και αλαζονεία.

9. Dhanurasana

Αυτό asana επεκτείνεται τελείως και ανοίγει τον ώμους, το στήθος και το λαιμό. Κάνει οι κοιλιακοί μύες και πάλι ισχυρή και ανακουφίζει από το στρες και το άγχος.

10. Shavasana

Shavasana είναι ένα από τα καλύτερα γιόγκα θέτει για το άγχος και την ανακούφιση της κατάθλιψης. Shavasana επιτρέπει την απόλυτη χαλάρωση του σώματος και του μυαλού σας, η οποία είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή είναι.

Μετά από μια έντονη προπόνηση που περιλαμβάνει το τέντωμα, συστροφή, τη σύναψη συμβάσεων και αντιστροφής των μυών, Shavasana επιτρέπει στο σώμα σας να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν. Ακόμα και οι πιο παραμελημένες μύες θα πάρει κάποιο χρόνο για να αφήσεις το άγχος τους, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιόγκα προσκομίζει το νευρικό σύστημα με ένα σωρό νευρομυϊκές πληροφορίες. Shavasana βοηθά το νευρικό σας σύστημα ενσωματώσει αυτές τις πληροφορίες πριν από το μυαλό σας παίρνει απασχολημένος με την τακτική άγχος της ημέρας.

Γιόγκα τακτικά, και θα παρατηρήσετε πόσο χαλαρωτικό είναι. Η ζωή σας θα φανεί αυτόματα ευκολότερη, και το άγχος και το στρες θα πρέπει να διατηρηθεί στο κόλπο. Ξεκινήστε με αυτές τις απλές asanas γιόγκα για την ανακούφιση του άγχους, και το μυαλό και το σώμα σας θα ζητήσει περισσότερα. Η γιόγκα είναι εθιστικό!

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.