10 Effectieve Yoga houdingen om angst Cure

Home » Review » Health » 10 Effectieve Yoga houdingen om angst Cure

10 Effectieve Yoga houdingen om angst Cure

De drukte van het leven hebben een ernstige oorzaak van stress en angst geworden voor de meesten van ons. Elke tweede persoon heeft zorgen lijnen op hun voorhoofd, waardoor hun gemoedstoestand duidelijk aan te geven. Dus, laten we een stap terug te nemen en eerst begrijpen wat angst eigenlijk is.

Wat is angst?

In het algemeen, angst is een aandoening die soort aanzet angst, paniek, angst en nervositeit.

Deze emoties verdere invloed hebben op hoe we ons gedragen, en wanneer langdurig, kunnen ze invloed op je ook fysiek. Angst is verontrustend, en terwijl een milde bout geen ernstige gevolgen kan hebben, kan ernstige angst een grote invloed op ons dagelijks leven.

Mensen zijn in een algemene toestand van zorg wanneer zij een uitdaging aan te gaan. Dit is normaal. Het wordt echt een punt van zorg als de zorg interfereert met uw slaap of de manier waarop je functioneert in het algemeen. Angst doet zich voor wanneer je reactie is niet in verhouding tot wat doorgaans verwacht wanneer u wordt geconfronteerd met een situatie.

Hoe werkt Yoga Help Cure Angst?

Yoga geeft je lichaam een ​​goed stuk en stimuleert verschillende hormonen. Het geneest ook het zenuwstelsel. Het traject kalmeert je geest en ontspant je lichaam. Het lijkt bijna alsof je lichaam is het vrijgeven van alle spanning die gevangen zit tussen je spieren. De genezing van het zenuwstelsel helpt ook endorfine, dat de gelukkige hormonen zijn. Wilt u weten hoe doet yoga helpen met angst en stress? Het beoefenen van elke asana of Pranayama helpt stress te verlichten. Dit zijn enkele eenvoudige poses die u kunt beginnen.

Top 10 Stelt In Yoga voor angst en stress Relief

1. Ustrasana

How To Do The Ustrasana (de Kameel stelt) en wat zijn de voordelen

Ustrasana geeft uw lichaam een ​​goede stretch. Het geeft niet alleen de opgehoopte stress, maar zorgt er ook voor verbeterde doorbloeding in uw hele lichaam. Een goede bloedcirculatie betekent meer zuurstof, die helpt om de geest en het lichaam grondig te genezen. Deze asana is een uitstekend middel om angst te bestrijden.

2. Setu Bandhasana

Setu Bandhasana

Net als de Ustrasana, dit asana maakt ook een betere doorbloeding door het hele lichaam. De achterkant krijgt een goede stretch. Dit helpt de geest te kalmeren en de stress te verminderen. Deze asana bestrijdt slapeloosheid ook. Daarom is het een goede asana om te oefenen als je angst problemen.

3. Baddha Konasana

Deze asana is zo eenvoudig dat zo ongeveer iedereen het kan doen. Het strekt zich uit in principe je innerlijke dijen en liesstreek, maar de rechte rug en de rek in de benen voel je je beter. Uw angst en stress automatisch verminderen als je geest kalmeert. Deze asana helpt ook genezen angst.

4. Paschimottanasana

How To Do The Paschimottanasana en wat zijn de voordelen

Deze asana is een zittende voorwaartse buiging die rek helpt bijna elk stukje van je lichaam en ontspant je net zo goed. Deze asana raakt je geest, lichaam en ziel, houden u gelukkig en gezond. Als u genieten van deze asana, je geest kalmeert en zorg je lichaam verlaat. Oefen het aan een angst-vrij leven te genieten.

5. Dandasana

Deze asana voornamelijk helpt je kern kracht te ontwikkelen. Het is zeer eenvoudig, maar u moet uw lichaam en geest te betrekken als je dit asana praktijk. Het werkt op uw core en de wervelkolom en geeft stress. Deze asana is een basis die u kunt beginnen met oefenen om angst te verlichten.

6. Utthita Trikonasana

Utthita Trikonasana

Deze asana heeft een interessante functie – de oppositie van kracht. Deze functie balanceert twee tegengestelde energieën en helpt bij het vinden van een synergie tussen hen. Het is een gemakkelijke asana, maar je moet aanwezig zijn in het moment om het beste van te maken te zijn. De twist en stretch dat het gaat helpen bevrijden angst en kalmeren je geest en lichaam.

7. Marjariasana

How To Do The Marjariasana en wat zijn de voordelen

Deze asana volledig buigt je rug, en als je dit asana combineren met de ademhaling, verheft de voordelen ervan. Een van de beste voordelen van deze asana is stress release. Het maakt je lichaam flexibeler en verbetert de bloedcirculatie. Daarom heeft het grote helende eigenschappen die ontspannen en kalmeren je geest en lichaam.

8. Balasana

De Balasana is een herstellende, rustgevende houding die ontspant en verjongt het lichaam. De rek in de rug ontspant de wervelkolom. Verzacht de spieren, wat ertoe bijdraagt ​​om pijn te verlichten, in het bijzonder in de rug, nek en schouders. De knieën zijn ook uitgerekt en ontspannen, en dus de pezen, spieren, evenals gewrichten worden genezen en klaar voor het functioneren gemaakt. De pose lijkt op een foetushouding en wordt gezegd dat de fysieke, mentale en emotionele troost bieden aan de wezen.

Deze houding bevordert echt positieve gevoelens, het transport van je terug naar je kindertijd dagen en strippen u van slechte gevoelens en arrogantie.

9. Dhanurasana

Deze asana volledig uit en opent de schouders, borst en nek. Het maakt de buikspieren en de rug sterk en verlicht stress en angst.

10. Shavasana

Shavasana is een van de beste yoga poses voor angst en depressie opluchting. Shavasana maakt ultieme ontspanning van je lichaam en geest, dat is net zo belangrijk als lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding zijn.

Na een inspannende training die inhoudt dat het stretching, draaien, contracting, en omkeren van de spieren, Shavasana laat je lichaam om te rusten en te hergroeperen. Zelfs de meest verwaarloosde spieren zal enige tijd te laten gaan van hun stress te laten in zo’n korte tijd te krijgen.

Yoga levert het zenuwstelsel met een heleboel neuromusculaire informatie. Shavasana helpt je zenuwstelsel te integreren deze informatie voordat je geest bezig met de reguliere stress van de dag krijgt.

Oefen yoga regelmatig, en je zult merken hoe rustgevend het is. Je leven wordt automatisch lijken eenvoudiger en angst en stress zal op afstand worden gehouden. Begin met deze eenvoudige asanas in yoga voor angst opluchting, en je geest en lichaam zal vragen om meer. Yoga is verslavend!