10 Effektiv Yoga Poses å kurere angst

Home » Review » Health » 10 Effektiv Yoga Poses å kurere angst

10 Effektiv Yoga Poses å kurere angst

Kjas og mas livet har blitt en alvorlig årsak til stress og angst for de fleste av oss. Annenhver person har bekymrings linjer på pannen, som klart indikerer deres sinnstilstand. Så, la oss ta et skritt tilbake og først forstå hva angst egentlig er.

Hva er angst?

Generelt sett er angst en lidelse som slags instigates frykt, bekymring, engstelse og nervøsitet.

Disse følelsene ytterligere påvirke hvordan vi oppfører oss, og hvis langvarig, kan de påvirke deg fysisk også. Angst er foruroligende, og mens en mild bout ikke kan få alvorlige konsekvenser, kan alvorlig angst har en stor innvirkning på vår hverdag.

Folk er i en generell tilstand av bekymring når de står overfor en utfordring. Dette er normalt. Det blir virkelig en bekymring når bekymring forstyrrer søvnen din eller måten du fungerer generelt. Angst oppstår når din reaksjon er ute av proporsjon til det som vanligvis forventes når du står overfor en situasjon.

Hvordan Yoga Hjelp Cure angst?

Yoga gir kroppen en god strekk og stimulerer ulike hormoner. Den helbreder også nervesystemet. Strekningen beroliger ditt sinn og slapper kroppen din. Det virker nesten som kroppen din er å slippe all den spenningen som er fanget mellom musklene dine. Helbredelse av nervesystemet bidrar også frigjørings endorfiner, som er de glade hormoner. Vil du vite hvordan gjør yoga hjelp med angst og stress? Praktisere noen asana eller Pranayama bidrar til å lindre stress. Dette er noen enkle positurer som du kan begynne med.

Topp 10 Poses I Yoga for angst og stress lettelse

1. Ustrasana

Hvordan gjøre Ustrasana (Camel Pose) og hva er dens fordeler

Ustrasana gir kroppen en god strekk. Det frigjør ikke bare oppdemmet stress, men sikrer også forbedret blodsirkulasjonen i hele kroppen din. Riktig blodsirkulasjon betyr mer oksygen, noe som bidrar til å helbrede sinnet og kroppen grundig. Dette asana er et utmerket middel for å bekjempe angst.

2. SETU Bandhasana

SETU Bandhasana

Akkurat som Ustrasana, dette asana gjør også bedre blodsirkulasjonen i hele kroppen. Baksiden får en god strekk. Dette hjelper roe sinnet og redusere stress. Dette asana bekjemper søvnløshet også. Derfor er det en god asana å øve når du har angst problemer.

3. Baddha Konasana

Dette asana er så enkelt at omtrent hvem som helst kan gjøre det. Den strekker seg i utgangspunktet på innsiden av lårene og lysken, men rett tilbake og strekningen i bena gjør at du føler deg bedre. Din angst og stress automatisk redusere så tankene roer seg. Dette asana hjelper også kurere angst.

4. Paschimottanasana

Hvordan gjøre Paschimottanasana og hva er dens fordeler

Dette asana er sittende frem bend som hjelper strekningen nesten hver eneste bit av kroppen din og slapper deg også. Dette asana berører ditt sinn, kropp og sjel, holde deg glad og sunn. Som du unne deg denne asana, beroliger ditt sinn ned og bekymring forlater kroppen din. Praktisere det å nyte en angst-fritt liv.

5. Dandasana

Dette asana hjelper først og fremst du utvikle kjernen styrke. Det er svært enkelt, men du trenger å involvere ditt sinn og kropp når du praktiserer denne asana. Det fungerer på din kjerne og ryggrad og frigjør stress. Dette asana er en grunnleggende at du kan begynne å trene for å lindre angst.

6. Utthita Trikonasana

Utthita Trikonasana

Dette asana har en interessant funksjon – opposisjonen av makt. Denne funksjonen balanserer to motsatte energier og hjelper til å finne en synergi mellom dem. Det er en enkel asana, men du trenger å være til stede i øyeblikket for å få mest mulig ut av det. Vri og strekke at det innebærer hjelp utgivelse angst og roe ditt sinn og kropp.

7. Marjariasana

Hvordan gjøre Marjariasana og hva er dens fordeler

Dette asana bøyer helt ryggraden, og når du kombinerer dette asana med å puste, det løfter sine fordeler. En av de beste fordelene med denne asana er stress release. Det gjør kroppen din mer fleksibel og forbedrer blodsirkulasjonen. Derfor har det stor helbredende egenskaper som slappe av og roe ditt sinn og kropp.

8. Balasana

Den Balasana er en styrkende, beroligende positur som slapper og fornyer kroppen. Strekningen i ryggen slapper ryggsøylen. Det lindrer musklene, og dermed bidra til å lindre smerter, spesielt i rygg, nakke og skuldre. Knærne er også strukket og avslappet, og derfor er de sener, muskler, samt leddene helbredet og gjort klar for å fungere. Positur ligner en fosterstilling og sies å gi fysisk, mental og følelsesmessig trøst til velvære.

Dette utgjør virkelig fremmer positive følelser, transportere deg tilbake til din barndom dager og stripping deg av syke følelser og arroganse.

9. Dhanurasana

Dette asana fullstendig ekspanderer og åpner skuldre, bryst og halsen. Det gjør magemusklene og sterkt tilbake og lindrer stress og angst.

10. shavasana

Shavasana er en av de beste yoga for angst og depresjon lettelse. Shavasana gir optimal avslapning av kropp og sinn, som er like viktig som mosjon og et balansert kosthold er.

Etter en anstrengende trening som innebærer stretching, kronglete, kontrahering, og inverterende av muskler, gjør shavasana kroppen din til å hvile og omgruppere. Selv de mest forsømte muskler vil få litt tid til å gi slipp på sine stress på så kort tidsrom.

Yoga forsyner nervesystemet med en hel rekke nevromuskulær informasjon. Shavasana hjelper nervesystemet integrere denne informasjonen før tankene dine blir opptatt med den vanlige stresset av dagen.

Praktisere yoga regelmessig, og du vil merke hvor beroligende det er. Ditt liv vil automatisk virke lettere, og angst og stress vil bli holdt i sjakk. Start med disse enkle asanas i yoga for angst lettelse, og ditt sinn og kropp vil be om mer. Yoga er vanedannende!