10 Tehokas Yoga aiheuttaa Cure Ahdistuneisuus

Home » Review » Health » 10 Tehokas Yoga aiheuttaa Cure Ahdistuneisuus

10 Tehokas Yoga aiheuttaa Cure Ahdistuneisuus

Hälinästä elämän on tullut vakava aiheuttaa stressiä ja ahdistusta useimmille meistä. Joka toinen on huoli riviä otsaansa, jotka selvästi osoittavat niiden mielentila. Olkaamme siis ottaa askel taaksepäin ja ymmärrettävä, mistä ahdistus todella on.

Mikä on Ahdistuneisuus?

Yleisesti ottaen, ahdistus on sairaus, joka tavallaan instigates pelkoa, hätää, pelkoa, ja hermostuneisuus.

Nämä tunteet vaikuttaa edelleen, miten käyttäydymme ja jatkuessaan se voi vaikuttaa sinuun fyysisesti samoin. Ahdistus on hämmentävää, ja vaikka lievä bout ehkä ole vakavia seurauksia, vaikea ahdistuneisuus voi olla suuri vaikutus jokapäiväiseen elämäämme.

Ihmiset ovat yleisesti tilassa huolissamme, kun he kohtaavat haasteen. Tämä on normaalia. Se todella tulee huolenaihe, kun huoli häiritsee unta tai niin kuin toimivat yleensä. Ahdistus tapahtuu kun reaktio on suhteettoman suuri verrattuna mitä yleensä odotetaan kun tilanteessa.

Miten Jooga Help Cure Ahdistuneisuus?

Jooga antaa kehon hyvä venytys ja stimuloi eri hormonit. Se myös parantaa hermostoa. Venytys rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Se melkein siltä kuin elimistö vapauttaa kaikki jännitys, joka on loukussa välillä lihaksia. Paranemista hermostoa myös auttaa vapauttamaan endorfiineja, jotka ovat tyytyväisiä hormoneja. Haluavat tietää, miten joogaa apua ahdistusta ja stressiä? Harjoitellaan mitään asana tai Pranayama auttaa lievittämään stressiä. Nämä ovat joitakin helppoja aiheuttaa, että voit alkaa.

Top 10 Poses jooga For ahdistusta ja stressiä Relief

1. Ustrasana

Miten tehdä Ustrasana (Camel Pose) ja mitkä ovat sen hyödyt

Ustrasana antaa kehon hyvä venytys. Se ei vain vapauttaa patoutunutta stressiä, mutta takaa myös parannettu verenkiertoa koko kehon. Asianmukainen verenkiertoa tarkoittaa enemmän happea, joka auttaa parantamaan mielen ja kehon perusteellisesti. Tämä asana on erinomainen keino torjua ahdistusta.

2. setukaiskunnan Bandhasana

setukaiskunnan Bandhasana

Aivan kuten Ustrasana, asana myös mahdollistaa paremman verenkiertoa koko kehossa. Takana saa hyvän venytys. Tämä auttaa rauhoittaa mielen ja vähentää stressiä. Tämä asana taistelee unettomuus samoin. Siksi on hyvä asanoista harjoitella, kun on ahdistus kysymyksiä.

3. Baddha Konasana

Tämä asana on niin helppoa, että kuka tahansa voi tehdä sitä. Pohjimmiltaan ulottuu sisempi reisien ja nivusten alueella, mutta suoraan taaksepäin ja venyttää jalat olosi paremmaksi. Ahdistusta ja stressiä vähentää automaattisesti niin mielesi rauhoittuu. Tämä asana auttaa myös paranna ahdistusta.

4. Paschimottanasana

Miten tehdä Paschimottanasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä asana on istuva eteenpäin mutka, joka auttaa venyttää lähes kaikki vähän kehon ja rentouttaa samoin. Tämä asana koskettaa mielen, kehon ja sielun, pitää sinut onnelliseksi ja terve. Kuten te herkutella asana, mielesi rauhoittuu ja huoli poistuu kehosta. Käytännössä nauttia ahdistus elämä.

5. Dandasana

Tämä asana ensisijaisesti auttaa kehittämään keskeinen vahvuus. Se on erittäin helppoa, mutta sinun täytyy saada mielen ja kehon kun Käytännössä tämä asana. Se toimii oman ytimen ja selkärangan ja vapauttaa stressiä. Tämä asana on perusedellytys, että voit alkaa harjoittaa lievittää ahdistusta.

6. Utthita Trikonasana

Utthita Trikonasana

Tämä asana on mielenkiintoinen piirre – vastustuksen voima. Tämä ominaisuus tasapainottaa kaksi vastakkaista energioita ja auttaa löytämään synergiaa niiden välillä. Se on helppo asana, mutta sinun täytyy olla läsnä hetkessä ja hyödyntää sitä. Kierre ja venyttää että siihen liittyvä apu vapautumista ahdistusta ja rauhoittaa mielen ja kehon.

7. Marjariasana

Miten tehdä Marjariasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä asana täysin joustaa selkärangan, ja kun tämä yhdistetään asanaa hengitys, se nostaa sen etuja. Yksi parhaista eduista tämän asana on stressi release. Se tekee kehon joustavampia ja parantaa verenkiertoa. Siksi on suuri parantavia ominaisuuksia joka rentouttaa ja rauhoittaa mielen ja kehon.

8. Balasana

Balasana on korjaavat, rauhoittava aiheuttaa joka rentouttaa ja nuorentaa kehon. Venytys takaisin rentouttaa selkärangan. Se rauhoittaa lihaksia, mikä auttaa lievittämään kipua, varsinkin selkä, niska ja hartiat. Polvet ovat myös venytetty ja rento, ja siksi, jänteet, lihakset sekä nivelet ovat parantuneet ja tehty valmiiksi toimiva. Asennon muistuttaa sikiöasennossa ja sanotaan tarjota fyysistä, henkistä ja emotionaalista lohtua olento.

Tämä aiheuttaa todella edistää positiivisia tunteita, kuljettavat sinut takaisin lapsuuden päivää ja strippaus sinulle sairas tunteita ja ylimielisyyttä.

9. Dhanurasana

Tämä asana täysin laajenee ja avaa olkapäät, rinta ja niska. Se tekee vatsan lihaksia ja takaisin vahva ja lievittää stressiä ja ahdistusta.

10. Shavasana

Shavasana on yksi parhaista jooga aiheuttaa ahdistuksen ja masennuksen helpotusta. Shavasana mahdollistaa rentoudut kehon ja mielen, joka on aivan yhtä tärkeää kuin liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat.

Jälkeen rasittava harjoitus, johon liittyy venyttely, kiertämällä, urakointi- ja kääntelemällä lihasten, Shavasana mahdollistaa kehon levätä ja koota. Jopa kaikkein laiminlyöty lihakset saavat aikaa päästää irti stressiä näin lyhyessä ajassa.

Jooga toimittaa hermoston kanssa koko paljon neuromuskulaarisen tietoa. Shavasana auttaa hermoston yhdistää nämä tiedot ennen mielesi tulee kiire säännöllisesti stressiä päivän.

Joogaa säännöllisesti, ja huomaat kuinka rauhoittava se on. Elämäsi automaattisesti näyttävät helpompaa, ja ahdistusta ja stressiä pidetään loitolla. Aloita näitä helppoja asanat jooga ahdistuksen helpotusta, ja mielen ja kehon pyytää enemmän. Jooga aiheuttaa riippuvuutta!