10 Učinkovito Joga predstavlja za Cure Tesnobnost

Home » Review » Health » 10 Učinkovito Joga predstavlja za Cure Tesnobnost

10 Učinkovito Joga predstavlja za Cure Tesnobnost

Vrvež življenja so postali resen vzrok stresa in tesnobe za večino od nas. Vsaka druga oseba, ki ima skrbeti linije na čelu, ki jasno kažejo na njihovo stanje duha. Torej, vzemimo korak nazaj in najprej razumeti, kaj strah je res.

Kaj je anksioznost?

Na splošno gledano, anksioznost je motnja, ki nekako hujska strah, skrbi, strah in živčnost.

Ta čustva dodatno vpliva, kako se obnašajo, in če je podaljšan, ti lahko vplivajo na fizično kot tudi. Anksioznost je vznemirljiva, in medtem ko je blago dvoboj ne sme imeti resne posledice, hudo anksioznost ima lahko velik vpliv na naše vsakdanje življenje.

Ljudje so na splošno stanje skrbi, ko se soočajo z izzivom. To je normalno. Res postane problem, ko skrbi moti vaš spanec ali način, kako deluje na splošno. Anksioznost se pojavi, ko je vaš odziv v sorazmerju s tem, kar se običajno pričakuje, ko se soočajo s situacijo.

Kako Ali Joga za pomoč Cure Tesnobnost?

Joga daje vaše telo dobro odsek in spodbuja različne hormone. Prav tako zdravi živčni sistem. Odsek pomirja vaš um in sprošča vaše telo. Skoraj se zdi, kot vaše telo sprošča vse napetosti, ki je ujet med vaše mišice. Zdravljenje živčnega sistema, pomaga tudi endorfinov za javnost, ki so se srečni hormoni. Želite vedeti, kako se joga pomoč s tesnobo in stres? Vadba koli Asana ali Pranayama pomaga lajšanje stresa. To je nekaj preprostih predstavlja, da lahko začnejo s.

Top 10 predstavlja v Joga Za tesnobe in stresa

1. Ustrasana

Kako narediti Ustrasana (Camel Pose) in kakšne so njegove prednosti

Ustrasana daje vaše telo dobro odsek. Ne samo da sprosti pent-up stres, temveč tudi zagotavlja izboljšano cirkulacijo krvi po vsem telesu. Pravilno prekrvavitev pomeni več kisika, ki pomaga zdraviti um in telo temeljito. Ta asana je odlično sredstvo za boj proti anksioznosti.

2. Setu Bandhasana

Setu Bandhasana

Tako kot Ustrasana, to asana tudi omogoča boljšo cirkulacijo krvi po vsem telesu. Na zadnji dobi dober odsek. To pomaga umiriti um in zmanjša stres. Ta asana bori proti nespečnosti, kot dobro. Zato je dobro, asana vaditi, če imate težave z anksioznostjo.

3. baddha Konasana

Ta asana je tako enostavno, da lahko skoraj vsakdo storiti. V osnovi se razteza svoj notranji stegna in predelu dimelj, ampak naravnost nazaj in raztezajo v nogah, da se boste počutili bolje. Vaš strah in stres samodejno zmanjša, kot je vaš um umiri. Ta asana tudi pomaga zdraviti anksioznost.

4. Paschimottanasana

Kako narediti Paschimottanasana in kakšne so njegove prednosti

Ta asana je sedi naprej bend, ki pomaga raztezajo skoraj vsak košček svojega telesa in jo sprošča tudi. Ta asana dotakne vaš um, telo in dušo, ki vas veseli in zdravi. Kot ste prepustite to asana, vaš um umiri in skrbi zapusti svoje telo. vaditi, da uživajo anksioznost brez življenja.

5. Dandasana

Ta asana predvsem pomaga razvijati jedro moči. To je zelo enostavno, vendar boste morali vključiti vaš um in telo, ko vadiš to Asana. Deluje na svojem jedru in hrbtenice in sprošča stres. Ta asana je osnovni tista, ki jo lahko začnete delati za lajšanje tesnobe.

6. Utthita Trikonasana

Utthita Trikonasana

Ta asana ima zanimivo značilnost – nasprotovanje sile. Ta funkcija uravnoteži dva nasprotujoča energije in pomaga najti sinergijo med njimi. To je enostavno asane, vendar pa morajo biti prisotni v tem trenutku, da bi večina to. Twist in raztezajo, da gre za pomoč za javnost anksioznost in umiriti svoj um in telo.

7. Marjariasana

Kako narediti Marjariasana in kakšne so njegove prednosti

Ta asana popolnoma upogiba svoje hrbtenice, in ko se združi ta Asana z dihanjem, da oplemeniti svoje prednosti. Eden izmed najboljših prednosti tega asana je stres za javnost. To je vaše telo bolj prilagodljiv in izboljša prekrvavitev. Zato, da ima odlične zdravilne lastnosti, da se sprostite in pomirjajo vaš um in telo.

8. Balasana

Balasana je obnovitvenimi, pomirjujoč pozo, ki sprošča in pomlajuje telo. Raztezek pri zadnji sprošča hrbtenice. Blaži mišice, s čimer bi pomagali ublažiti bolečino, še posebej v hrbtu, vratu in ramenih. Kolena so tudi raztegne in sproščeno, zato so ozdravljeni kite, mišice, pa tudi spoji in je pripravljena za delovanje. Poza podoben položaj ploda in je dejal, da zagotovi fizično, mentalno in čustveno tolažbo bitja.

Ta poza resnično spodbuja pozitivna čustva, vas prevoz nazaj v svoje otroštvo dni in vas odstranjevanje bolnih čustev in arogance.

9. Dhanurasana

Ta asana popolnoma razširi in odpre ramena, prsni koš in vratu. To naredi trebušne mišice in nazaj močna in blaži stres in tesnobo.

10. Shavasana

Shavasana je eden izmed najboljših joga predstavlja za anksioznost in lajšanje depresije. Shavasana omogoča popolno sprostitev telesa in duha, ki je prav tako bistvenega pomena, kot so vaje in uravnotežena prehrana.

Po naporni vadbi, ki vključuje raztezanje, sukanje, pogodbeno, in obračanjem mišic, Shavasana omogoča telesu, da počitek in združil. Tudi najbolj zapostavljene mišice bodo dobili nekaj časa, da opustimo svoje stresa v tako kratkem času.

Joga priskrbi živčni sistem, ki ima cel kup živčno-mišično informacij. Shavasana pomaga vaš živčni sistem vključiti te podatke, preden je vaš um zaposlen z rednim stresa dneva.

redno prakso joge, in boste opazili, kako blagodejno je. Vaše življenje se bo samodejno zdi lažje, in tesnobe in stresa se zajezijo. Začnite s tem preprostim asan v jogi za anksioznost olajšave, in vaš um in telo bo prosil za več. Joga je zasvojenost!