12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

Home » Review » Fitness » 12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

Köszönhetően a mozgásszegény életmód és a testmozgás hiánya, hajlamosak vagyunk felhalmozni zsír a csípő és a comb. Ezt érezzük magunkat vonzó. De ne aggódj! Íme néhány alapvető ászanákat jóga csökkenti a csípő és a comb. A megfelelő kombinációja diéta és a jóga csökkentheti a zsír ezeket a problémás területeket.

Jóga csípő és a comb

1. Utkatasana

Hogyan kell csinálni a Utkatasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Szék póz

Előnyök – Ez ászana serkenti az izmok a láb, különösen a csípő és a comb. Egy széken ülve könnyű, de amikor ülsz egy képzeletbeli székre, az izmok gyakorolt ahogy tartom a frontot a tested. A testtömeg nyugszik a lábad, különösen az izmok a csípő és a comb. Ez nem csak a hangok a lábát, és növeli az izmokat, hanem erősíti a területen is.

Hogyan kell csinálni – Állj egyenesen a Tadasana. Óvatosan hajlítsa be térdét, és csökkentheti a fenék, mint ha ülnek egy képzeletbeli székre. Lélegezz be és kiterjeszti a karját a feje fölött. Tartsa a pózt néhány másodpercig, ahogy folyamatosan az áramlás a levegőt megy. Kiadás.

A pácolás Tipp – Hallgass a testedre. Ha Ön kezdő, csökkentheti a csípő csak annyit, amennyit csak lehet, de fokozatosan nő. Ha úgy érzi, kényelmes, a póz, akkor impulzus egy kicsit, hogy növelje az intenzitást és a sztreccs az izom.

2. Virabhadrasana II

Néven is ismert – Warrior Pose II

Előnyök – Ez ászana működik a lábát, az biztos, de kifejezetten a belső comb. Előzetesen ezt a pózt tűnhet egyszerű, de működik az izmok, hogy nem kap figyelmet, amikor mi fut a napi házimunkát. A legjobb az egészben az, hogy mind a lábak, hogy egy másik edzés ugyanabban az időben, így több izomcsoportot célzott ezzel ászana.

Hogyan kell csinálni – Bővítse lábak úgy, hogy egy kicsit több, mint a hip-szélesség mellett. Csavarja a jobb sarok a lábujjak kifelé mutat, és használja a bal sarok a föld magát. Az ív a bal sarok összhangban kell lennie a jobb lábát. Csökkentse a csípő, majd sugározni az energia ki, ahogy kinyújtja a karját, hogy azok összhangban vannak a vállát. Forgassa a tekintete előre, és tartsa a jelent integritását. Lélegezz lassan és erős, mint te tartsa a pózt, majd engedje el. Ismételjük meg a másik oldalon.

A pácolás Tipp – A legjobb eredmény szélesíti a szakaszon a lábak, és csökkentheti a medencét. Győződjön meg róla, hogy az egyensúly megtartása és a tisztesség.

3. Natarajasana

Hogyan kell csinálni a Natarajasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Lord Of The Dance póz

Előnyök – A csípő hajlító stimuláljuk és nyújtjuk ezt a nagyon kecses testtartás. Mind a külső és belső combizmok dolgozott fel. Ez ászana erősíti a lábakat, mint a test egyenlegek egyik lábát. Közvetlenül a medencét, hogy a lábad, minden izom a láb tónusú és nyújtózkodott. A csípő megnyílnak, és az összes energia blokkokat a lábak nem szabadulnak fel. A vérkeringés a lábában fokozódik, ami egy friss oxigén és a tápanyagok őket.

Hogyan kell csinálni – Állj Tadasana. Emeld fel a jobb lábát, és swing mögé úgy, hogy a jobb lábát párhuzamos a talajjal. Meghajlítani a térd, eléri a jobb karját, hogy a jobb láb és a szakaszon. Ha megnyugszik, nyúlik a bal karját előre. Meg tudná tartani a tenyerek kinyújtott vagy vállalja a Gyan Mudra. Nézd meg a bal ujját. Tartsa a pózt néhány másodpercig, ahogy veszi hosszú, mély lélegzetet. Release és ismételje meg a másik oldalon.

4. Ustrasana

Néven is ismert – Camel póz

Előnyök – Ez ászana ragyogóan nyitja meg mellizom és hip flexorok. Azt is tonizálja a végtagok, különösen a combok. Ez ászana működik az első része a test, így az izmok a comb elülső kap alaposan tónusú és ösztönözte.

Hogyan kell csinálni – Ülj Vajrasana. Emeld fel a csípő és emelje fel a szervezetben, mint a csípő izmait és vádli izmait merőlegesek egymásra. Nyisd ki a mellkas és dőljön hátra. Érje el fegyvert a lábát, ügyelve arra, hogy a kar kinyújtva. Óvatosan tegye a fejét, ahogy tekintete hátul. Tartsa a póz, ahogy veszi hosszú, mély lélegzetet. Kiadás.

5. Upavistha Konasana

Néven is ismert – Ülő Wide Legged Előre Fold

Előnyök – Ez ászana meglepően jól működik a felső része a lábát. Eltekintve attól, hogy nekik egy jó szakaszon, ez működik a sokat figyelmen kívül a belső comb. Épít erő és a rugalmasság.

Hogyan kell csinálni – Ülj Dandasana. Nyújtsd a lábad olyan széles, mint te. Ezután hozza a tenyér a központ. Ha elég rugalmasak ahhoz, meghajlítani a szervezetben, és eléri a fejét a földre. Ha nem, meghajlítani a könyök és hagyja, hogy a fej lógni. Lélegezz egy párszor, majd lassan jön vissza, és hozza lábbal.

6. Janu sirsasana

Hogyan kell csinálni a Janu sirsasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Fej Térd Pose

Előnyök – A Janu sirsasana működik felé haladva egyre nagyobb rugalmasságot a comb és csípő ízületek. Az izmok megnyúlnak, és növekszik a vérkeringést. Ez táplálja az izmokat, és tartja a területet egészséges. Ez ászana segít erősíteni a lábát is.

Hogyan csináljuk – Tegyük fel, hogy a Dandasana. Emeld meg a bal térdét, hogy a bal lábfejet a jobb combra. Nyújtsd a karját, hajtsa a törzs, és el kell jutnia a lábát a karját. Lélegezz be a has jobb. Tartás és engedje, és ismételje meg a másik lábbal. Bár Ön célja, hogy érintse a fejét, hogy a térde ebben ászana, ami még fontosabb, ebben a pózban tartja egyenesen a hátát.

7. Baddha Konasana

Hogyan kell csinálni a Baddha Konasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Cobbler póz, Pillangó póz, Bound Angle Pose

Előnyök – Ez ászana egy csodálatos hip konzervnyitó. Ez is növeli a mozgástartomány a csípőt. A belső comb vannak terhelve, és tónusú, és száraz izomtömeg épül. Ez ászana alapvetően működik a csípő és a comb és csodákat tesz nekik.

Hogyan kell csinálni – Ülj le a matracot a kinyújtott lábbal. Fold a térd, és vigye el a lábát, hogy a központ. Csatlakozz a lábad, és kiegyenesedik a hát. Tartsa a lábát a tenyere. Most nyomja a térdét a földre, amennyit csak lehetséges. Tartsa a pózt néhány másodpercig, majd engedje.

8. Malasana

Néven is ismert – Garland Pose

Előnyök – A Malasana másik pózt, ami működik főleg a lábak, különösen a csípő és a comb. Ez fokozza a vérkeringést, és biztosítja a jó szakaszon a csípő és a comb. Ez kiterjeszti a csípő és ad a láb izmait nagy erőt és rugalmasságot.

Hogyan kell csinálni – Squat a padlón, ügyelve a lábak együtt vannak, és a fenék a padlóról. Ha kényelmes, emelje fel testében a golyók a lábak. Csatlakozz tenyere közepén, és pihentesse a könyök enyhén oldalán a térde. Nyomja a térd a könyökét olyan széles, mint lehetséges. Tartsa a pózt legalább három lélegzetet. Kiadás.

Hogyan kell csinálni a Paripurna Navasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Naukasana, Hajó Pose

Előnyök – Ha gyakoroljuk ezt ászana rendszeresen mozog túl a test, vagyis a szervek, idegek, csontok és izmok, és behatol a nagyon alapvető lényed. Ahogy az egyensúly a testsúly a fenék, a lényed reszket kezdetben. De egy csomó erőt és elszántságot épül a néhány másodperc a felfüggesztés. Van egy nagy javulás a vérkeringést, és a lábait, hogy egy jó szakaszon.

Hogyan kell csinálni – Ülj Dandasana. Ezután emelje fel a lábait a földről. Ha sikerül az egyensúlyt, emelje fel a kezét a padlóról, és nyújtsd ki őket előtted. Törekvés ezáltal a „V” helyett a felső és alsó test. Lélegezz hosszú és mély. Kiadás.

10. Salabhasana

Néven is ismert – Locust Pose, szöcske póz

Előnyök – Ez egy hatékony jóga gyakorlása csökkenti a csípő és a combok, ez is működik, sok más testrészén. Erősíti a lábak és javítja a vér áramlását. A csípő és a comb (lábak, általában) továbbra is erős, rugalmas és jó egészségnek örvend.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a has, és emelje fel a lábait le a szőnyeget, egyenesen a csípő. Nyújtsd a karod mögött, és szüntesse meg a mellkas a földről. Emeld fel a fejjel, és állítsa a tekintete előre. Tartsa a póz, és lélegezni egy párszor, mielőtt elengedi.

11. Setu Bandhasana

Néven is ismert – Bridge Pose

Előnyök – Ez ászana javítja a vérkeringést. Az emelt csípő érvényesíteni egy jó szakaszon. Az izmokat stimulálja és tónusú, és minden energia van törve, és megjelent.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a hátadra, és hajlítsa be lábát a térde. Óvatosan emelje fel a csípőjét, és vissza a padlóról. Kiegyenesedik a vállát, és nyújtsa ki a kezét, hogy azok elérik a lábad. Lélegezz hosszú és mély. Tartsa a pózt néhány másodpercig, majd engedje.

12. Ananda Balasana

Hogyan kell csinálni a Ananda Balasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Happy Baby póz, Holt Bug Pose

Előnyök – Ez ászana az egyik legjobb póz a  jóga csípő és a comb. Ez  működik megnyitni a csípőízület. A flexor meghajlanak, és az összes belső combizmok vannak terhelve, és ösztönözte. Ez ászana működik a hátizmok is, amelyek általában nem dolgozott fel. A legjobb az egészben ez a póz, hogy közben benne, akkor útmutató a nyújtás és megtalálja, amit jó érzés.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a hátadra. Emelje fel a lábait a padlóról, meghajlítva a térde. Nyújtsd a karod, és tartsa az ívek a lábad. Nyújtsd a lábát, a támogatás felhasználása a kezét. Tartsa a térd hajlított, de a flex, miközben Ön a póz. Tartsa a póz, ahogy mozog, és flex néhány másodpercig. Engedje és pihenni.

Próbáltál már minden ilyen jóga ászanákat, hogy csökkentse csípő és a comb? A lábak nyújtva, és megfeszítette rendkívül fontos. Lehet, hogy panaszkodnak azok csípő, hogy kövér, de amikor az izmok nem dolgozott fel, ez vezethet komolyabb problémákat. Ne várj olyan sokáig! Merüljön el a jóga. Jó szórakozást, ahogy erősíti a comb és a csípő és építeni, hogy a sovány izom.

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.