5. Hatékony ászanák + 1 Pranayama öblítse ki a vesekövek

Home » Review » Health » 5. Hatékony ászanák + 1 Pranayama öblítse ki a vesekövek

5. Hatékony ászanák + 1 Pranayama öblítse ki a vesekövek

Képzeld el ezt – azt tapasztalja, hogy tartós érzés vizelés kíséri erős fájdalom a hát. Előfordulhat, hogy vannak hidegrázás vagy izzad bőségesen. Mindezek oka aggódni, és aggodalomra ad okot. Ezek azt mutatják, hogy e két bab alakú szervek közepén hátad valószínűleg kövek őket.

A vesék célja, hogy kiszűrje a felesleges vizet, és salakanyagok a vérből. Ezek a hulladékok általában kiválasztódik a vizelet formájában. De néha, hogy túl sok kalcium vagy karbamid formák apró kövek a vesékben, ami okozhat ilyen extrém tüneteket.

Bár az első dolog, amit meg kell tennie, hogy rohan az orvoshoz, ivóvíz sok vizet és jóga csodákra képes kezelésére vesekő.

Jóga vesekő

1. Ustrasana

Hogyan kell csinálni a Ustrasana (Camel póz) és mik a előnyei

A teve póz masszázs a szervek, főleg a vesén keresztül. Küld friss sok vért a bab alakú szervek, ezáltal oxigénellátását és méregtelenítő őket. Ez ászana nem csak enyhíti a tüneteket, vesekő, hanem megakadályozza, hogy visszaeső.

2. Bhujangasana

Hogyan kell csinálni a Bhujangasana és mik az előnyei

A Cobra Pose egy másik hatékony hasi jelentenek. Ez húzódik a vese és törli az akadályon. Rendszeres gyakorlat, akkor nagy megkönnyebbülés vesekő. Folyamatos gyakorlat biztosítja a vesekő nem térnek vissza.

3. Viparita karani

Viparita karani

A lábak Up The Wall póz rendkívül megnyugtató. Ez hozza le a stresszt és feszültséget. Ez is csökkenti a vérnyomást – oka a vesekő. Gyakorolják ezt ászana hozhatják le a tüneteket, csúnya köveket. Azt is mentesíti Önt a fájdalmat és a nyomás.

4. Balasana

Hogyan kell csinálni a Balasana (gyermek Pose) és mik a előnyei

Egy másik hatékony helyreállító jelent, a gyermek Pose is segít enyhítésében a stressz, a kövek. Mivel ebben a méh-szerű helyzetben hozza le a nyomást és a fájdalmat.

5. Pawanmuktasana

A Wind lépő Pose az egyik leghatékonyabb jóga ászanákat vesekő. Ezt a pózt csodákat elszámolási blokádokat és a nyomás. Azt is masszírozza a vesék és enyhíti a tüneteket, vesekő.

6. Anulom Vilom

Ez Pranayama eltávolítja torlódás minden szinten. A légzés rendkívül fontos száradás közben probléma. Segít a teljes méregtelenítés, ami lényeges, amikor a vesekő. A Anulom Vilom is megkönnyíti a fájdalom kapcsolódó vesekő. Rendszeres gyakorlat megakadályozza az újabb kövek.

Vesekő fájdalmas. Ha az egészséges életmód, akkor képes lesz arra, hogy sikeresen elkerülni őket teljesen. Előfordult már gyakorlott ezek bármelyike jelent a  jóga vesekő eltávolítás? Ne várja meg, amíg már túl késő! Jóga segíthet enyhíteni a tüneteket, és csökkenti a méretét a köveket. Beszélje meg orvosával, mielőtt belemerül a gyakorlatban.