6 невероятни йога асани, които ще помогнат с по-бърз растеж на косата

Home » Review » Beauty » 6 невероятни йога асани, които ще помогнат с по-бърз растеж на косата

6 невероятни йога асани, които ще помогнат с по-бърз растеж на косата

Един от най-големите притеснения на жените след теглото им е косата си! И въпреки че в миналото, въпросът е толкова тривиално като контролиращ лош ден за косата, днес, на сцената е различен. Благодарение на екстремни начин на живот и промените в околната среда, загубата на коса се превърна в често срещан проблем. Без значение дали става стрес или лошо вода, един мах на ръката чрез резултатите от коса в няколко направления, пакетиран в пръстите на ръцете. Тревожното е, защото никой не иска да бъде плешив. Но след това, винаги има решение!

1. Adho мукха Svanasana

2. Uttanasana

3. Ваджрасана

4. Sasankasana

5. Ustrasana

6. Pawanmuktasana

Как йога помага за увеличаване на растежа на косата

На първо място, йога стимулира скалпа чрез увеличаване на кръвта и притока на кислород в нея. Това подмладява космените фоликули и подхранва сухата накуцване косата.

Йога също намалява стреса, който е една от основните причини за косопада. щитовидната жлеза също се регулира. Тази жлеза играе ключова роля, когато става въпрос за растежа на косата.

Йога Баба Ramdev за растеж на косата

Макар че тези няколко асани ще ви помогнат да насърчава растежа на косата със сигурност, можете да опитате тези асани и упражнения също. метод на йога Баба Ramdev е изключително успешна в лечението на много проблеми, попадат коса е един от тях. Можете да направите тези лесни асани по всяко време за най-добри резултати.

Йога е перфектна тренировка да се насажда, че така необходимата начин на живот обрат. Тя не само ще здравословни навици, но и да ви помогне да се пребори с не-толкова-тривиални проблеми, като например коса есен.

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.