7 Alap jóga ászanákat, hogy segít Beat Székrekedés

Home » Review » Health » 7 Alap jóga ászanákat, hogy segít Beat Székrekedés

7 Alap jóga ászanákat, hogy segít Beat Székrekedés

A Megkockáztatva úrnőhöz nem méltó, ha a nyomás van, de ezt nem teszi meg a nagy munka, akkor a nem kielégítő. Ami még rosszabb, a zsémbes hasfájás, enyhe fejfájás, amelyek követik. Székrekedés meglehetősen idegesítő tud lenni, különösen, ha ez lesz a mindennapi dolog. A legtöbb ember inkább, hogy a székrekedés könnyedén. Egyesek azt gondolják, hogy egy betegség, de valójában ez csak egy tünet. A tünete egy hihetetlenül komoly probléma, ha nem kezelik időben.

Mi a székrekedés?

Amikor a székletürítés szabálytalan, a gyomor puffadt és feszült. Ha ez nem gondoskodott, ez vezet a kismedencei betegségek. Ha a probléma időben észre és nem kezelik, nincs ok az aggodalomra.

Különböző emberek érzékelik székrekedés másképp. Míg néhány úgy vélik, hogy csak korai széklet, mások hívják úgy, ha ez egy folyosón kemény széklet. Nos, bármilyen esetben, az alsó sorban az egészségtelen életmód.

Miért Székrekedés történt?

Székrekedés inkább egy életmód betegség. Ha hajlamosak kevesebbet iszom vizet, vagy túl sok egészségtelen ételek, akkor a végén, hogy székrekedése. Továbbá, a stressz, kevesebb óra alvás, és nem megfelelő a munkaidő csak hozzá a problémákat. Hála gyorsétterem, mi bevitel a zöld leveles zöldségek, rostos ételek, valamint friss gyümölcsök csökkentette, és ez nagy szerepet játszik az okozza a székrekedést.

Hogyan jóga segít enyhíteni a székrekedést?

Igen! Ez igaz. Ha nem csírájában székrekedés a seggét (összes szójátékok tervezett), míg van idő, ez vezet a nagyobb és súlyos hasi betegség. De mindig van remény, és a jóga egy nagyszerű lehetőség.

Jóga élénkíti a testet és segít növelni a véráramlást és az oxigén ellátás a rendszerben. A legtöbb testtartások a jógában bevonni a mozgás a medence, és ez nagyban segít csökkenteni a székrekedést.

A megelőzés mindig jobb, mint a gyógyítás, és mindent meg fog egy pár ászanák minden nap. Úgy fog vigyázni a ritkább székletürítés, valamint csökkenti a felfúvódást és erőlködés a gyomor. Itt minden a  jóga és a székrekedés, amit tudnia kell.

Top 7 ászanák, jóga székrekedés Relief

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana szó szerint azt jelenti gázfejlesztő jelent. Azok székrekedése is van egy csomó gáz csapdába a rendszer. Gyakorolják ezt jelentenek rendszeresen segíti gyógyítani sok emésztési zavarok, mint az emésztési zavar és savas reflux okozta emésztési zavarok.

2. Baddha Konasana

Ha felvesz egy előre kanyarban a Cobbler Pose, ez segít, hogy ösztönözze és gyógyítani az emésztőrendszert. Gáz, puffadás, görcsök és megkönnyebbült. Gyakorlás ezt a pózt is hozzájárul, hogy csökkentse a stresszt, ami szintén elősegíti a megfelelő emésztést.

3. Halasana

Hogyan kell csinálni a Halasana és mik az előnyei

A Halasana vagy Plough póz megnyugtató póz azoknak sújtja a székrekedés. Ez masszírozza a beleket, így eltávolítja a toxinokat belőle. Ez ászana tekinthető inverzió. Ezért fokozza a vérkeringést a kismedencei. Ez ad egy jó emésztés lendületet.

4. Ardha Matsyendrasana

Ha vállalja a Ardha Matsyendrasana, hogy masszírozza a vese, lép, hasnyálmirigy, gyomor, máj, és kettőspont. Ez nem csak detoxes a területen, hanem javítja a bélműködést, ezzel enyhítve a székrekedést.

5. Mayurasana

Hogyan kell csinálni a Mayurasana és mik az előnyei

Elöljáróban a Mayurasana vagy a páva póz javítja az emésztést, és semlegesíti a hatását az egészségtelen ételek. Ez asana is növeli a hasűri nyomás, ami viszont csökkenti a bővítés, a máj és a lép. Ez ászana tonizálja a beleket és szabályozza annak mozgását is.

6. Balasana

A Balasana vagy a gyermek Pose egy nyugalmi jelentenek. Megnyugtatja és de-kiemeli az egész testet, beleértve a hasi szerveket. Ha jobban megnézed, az ászana jár szeres a hason, hogy masszírozza a emésztőszervek túl. Ezért, az emésztést és bélműködést javul. Ez egy rendkívül hatékony, nem csavaró jelent, amely segíti enyhíti a székrekedést.

7. Supta Matsyendrasana

Hogyan kell csinálni a Supta Matsyendrasana és mik az előnyei

Supta Matsyendrasana az egyik leghatékonyabb jóga jelent a székrekedés enyhítésére. Ez ászana egy tökéletes kombinációja egy csavar és egy nyugalmi jelentenek. Segít jelentősen enyhíti a székrekedést. Míg az enyhe csavar segít eltávolítani a hulladék, javítja a vérkeringést a bélben, és lehetővé teszi, hogy az élelmiszer utazni simán, ez is ellazítja a testet, enyhíti a feszültséget beszorult a has.

Gondolt már arra, jóga székrekedés probléma? Minél többet aggódnia, annál több lesz székrekedése. Ez a néhány ászanák rendkívül könnyű csinálni, és hogy csak körülbelül 15 percig a nap. A legjobb az egészben az, hogy kapsz szinte azonnali enyhülést. Az egészségesebb emésztőrendszer kéri egy boldogabb élet! Bár a jóga tisztítja és szabályozza a belső rendszer, győződjön meg róla, adjunk hozzá annyi vizet, rostos ételek, gyümölcsök, zöldségek, és a zöld leveles zöldségek a diéta. Lesz teljesen elfelejteni, amit székrekedés olyan, mint!