7 Asanas eficiente pentru a trata varicele

Home » Review » Health » 7 Asanas eficiente pentru a trata varicele

S-ar putea veni o vreme când observați umflate, păianjen, venele inestetice pe membrele inferioare. Ele pot înceta să dispară, și care pot provoca îngrijorare, deoarece s-ar putea suferi de varice. O varicoase poate provoca complicații de sănătate pe termen lung, ca urmare a aportului de sange la inima neregulate. Dar nu se tem! Yoga poate ajuta la atenuarea această condiție.

Care sunt vene varicoase?

Dacă stai ore lungi sau frecvent umbla pe tocuri înalte, sau dacă sunt obezi sau fluctuatii hormonale, atunci sunt predispuse la varice. Venele afectate sunt mari, umflate, și în mod clar vizibile sub piele decolorate. Ei arata ca, de obicei, o vanataie albăstruie și poate fi prea dureros. Varicele sunt agresiv în rândul femeilor și sunt un fenomen comun in timpul sarcinii.

De obicei, pereții vaselor de sânge noastre cuprind mușchilor netezi și a țesuturilor conjunctive. Vasele de sânge pompa sange si substante nutritive pentru fiecare parte a corpului nostru, inclusiv la nivelul membrelor. În picioarele noastre, venele puternice lucra împotriva gravitației pentru a împinge sângele înapoi la inima. Acest lucru este cunoscut sub numele de pompa venoasă. Cand venele sunt incompetenți, ele sunt în imposibilitatea de a trimite producătorilor de sânge. bazine de sange in exces in buzunare interioare venelor si cauzeaza umflarea, ceea ce duce la varice. Cheagurile de sânge, acesta prezintă un risc major. Cheagul ar putea călători din vasele de la nivelul inimii sau creierului, provocând un accident vascular cerebral instant.

Yoga pentru Varice – Cum te ajută

Poate yoga vene varicoase cura? Pentru început, yoga poate atenua durerea cauzată de presiunea. Când suferi de varice, ipostazele recomandate sunt, de obicei ridică elevație picior. Acest lucru ajută la limfei acumulate și sângele să se scurgă în inimă. De asemenea, presiunea este facilitat. Relaxarea că yoga dă împiedică înrăutățirea stării. În general, starea dumneavoastră este îmbunătățită, iar mișcarea membrelor este îmbunătățită.

7 yoga care ajuta varicele

1. Tadasana

Cum se face Tadasana și Care sunt beneficiile ei

Cunoscut si ca – Munte Pose

Beneficii – Aceasta este una dintre cele asane yoga cele mai de bază, și – l ajută să realizeze alinierea din dreapta a corpului. Pe măsură ce – l practică, păstrează picioarele tonifiat. Ea întărește , de asemenea , genunchi, coapse, și glezne. In timp ce toti muschii lucra riguros pentru a menține postura, stresul la nivelul membrelor este eliberat, atenuând astfel presiunea.

Cum se face – Stai în picioare, plasarea picioarele usor departate. Permiteți – vă mâinile să stea alături de corpul tau. FIRM muschii coapsei, dar nu se întăresc partea inferioară a abdomenului. Consolidarea arcadele interioare ale gleznelor, și se simt trece energia de la picioare, venind tot drumul la cap. Uită – te și respira. Simțiți – stretch în corpul dumneavoastră în timp ce țineți pozeze pentru câteva secunde și apoi eliberați.

2. Uttanasana

Cunoscut si ca – Padahastasana, Hasta Padasana, permanent Înainte Bend

Beneficii – Acest asana îmbunătățește circulația sângelui pe tot corpul. Acesta oferă picioarele o întindere bună, mai ales coapse si gambe, care sunt cele mai probabile locuri ale venelor varicoase. Practica regulată a acestei asana reduce durerea la nivelul picioarelor.

Cum se face – Stai drept și puneți mâinile pe șolduri. Inhala. Apoi, îndoiți șold în timp ce expirati. Mâinile tale trebuie să fie plasate pe podea , lângă picioarele tale. Picioarele trebuie să fie paralele între ele. Împingeți trunchiul înainte în timp ce extinde întinde și ridicați coccisul. Țineți pentru câteva secunde și eliberați.

Cum se face Paripurna Navasana și care sunt beneficiile sale

Cunoscut si ca – Naukasana, barca Pose

Beneficii – Când practica acest asana, picioarele sunt ridicate. Prin urmare, bazine de sânge și limfatic curge în sus. Presiunea asupra venelor este redusă instantaneu. Cele câteva secunde de suspendare se bazează puterea și vă permite să lupte durerea.

Cum se face – Stai în Dandasana. Apoi, ridicați picioarele de pe sol. Când gestionați pentru a echilibra, ridicați mâinile de pe podea, și întinde – le în fața ta. Activități în vederea creării unui „V“ cu corpul superior și inferior. Respira lung și adânc. Eliberare.

4. VIPARITA KARANI

VIPARITA KARANI

Cunoscut si ca – Picioare în sus pe perete

Beneficiu – Acest asana este extrem de relaxant pentru picioare. Picioare obosiþi beneficia mult de la ea. Aceasta îmbunătățește circulația sângelui și bufeuri de toxine și alte produse. Stresul în picioare este eliberat, și presiunea este redusă. Acest lucru ajută foarte mult cauza venelor varicoase.

Cum se face – Stai peste un perete și ridicați ușor picioarele în sus pe perete. Întinde – te și întinde brațele în lateral, asigurându – vă că palmele sunt orientate în sus. Odată ce sunt confortabile, inchide ochii si respira. Eliberați după câteva minute.

5. Sarvangasana

Sarvangasana

Cunoscut si ca – Stand Umăr acceptate

Beneficii – The Stand Umăr este o inversare completă a corpului, în cazul în care corpul tau lucreaza impotriva gravitatiei. Circulația sângelui în organism este îmbunătățită, iar piscinele limfei și scurgere de sânge în inimă. Acest asana este , de asemenea , foarte relaxant pentru picioare. Toate în toate, funcționează extrem de bine în apărare împotriva venelor varicoase.

Cum se face – Întinde – te în shavasana. Ridicați picioarele în sus ca te sprijini șoldurile cu palmele. Shift greutatea corpului pe umeri, și ridicați partea superioara a corpului si ca capul si partea superioara a spatelui ramane pe podea. Țineți pentru câteva secunde și eliberați.

6. MATSYASANA

Cum se face MATSYASANA și Care sunt beneficiile ei

Cunoscut si ca – Fish Pose

Beneficii – MATSYASANA este una dintre cele mai bune yoga pentru tratarea venelor varicoase. Acesta funcționează pe mai multe sisteme de colectiv. Se intinde picioarele si picioarele si te elibereaza de stres si crampe. Picioarele sunt relaxate, iar fluxul de sânge pe tot corpul este reglementat.

Cum se face – Intinde – te pe spate, și încrucișa picioarele în Padmasana. Ai putea păstra , de asemenea , picioarele întinse în timp ce practica acest pose. Ușor curba înapoi , astfel încât capul se sprijină pe coroana. Simțiți curba in partea superioara a spatelui si gatului. Țineți pentru câteva secunde și eliberați.

7. Pawanmuktasana

Cunoscut si ca – Vânt Pose alinare

Beneficii – Acest Asana se mișcă în jurul limfei stagnante și sângele venos. Se ameliorează , de asemenea , crampe si oboseala de la picioare. Aceasta ajută slăbiți mușchilor și articulațiilor în șolduri și genunchi. Acest asana se spune că pentru a preveni tromboza venoasa la cei care au un stil de viață sedentar.

Cum se face – Lie plat pe podea cu spatele pe sol. Ori genunchii și să le îmbrățișez. Ridicați capul de pe podea, și să aducă nasul între genunchi. Țineți pozeze pentru câteva secunde , în timp ce respiri adânc, și apoi eliberați.

Când aveți o practică eficientă la îndemână pentru a lupta o problema ca venele varicoase, nu trebuie să ia în considerare ceva la fel de grave ca surgery.Practice yoga cu răbdare și angajament, și veți vedea rezultate uimitoare. Încearcă-l să-l creadă.