7 Asanas Yoga de bază, care te va ajuta bate Constipație

Home » Review » Health » 7 Asanas Yoga de bază, care te va ajuta bate Constipație

7 Asanas Yoga de bază, care te va ajuta bate Constipație

Cu riscul de a părea lipsit de eleganță, atunci când presiunea este acolo, dar nu reușesc să facă treaba mare, este nesatisfacatoare. Ceea ce este mai rău este stomachache cicălitoare și ușoară durere de cap care urmează. Constipatia poate fi destul de enervant, mai ales în cazul în care acesta devine un lucru de zi cu zi. Cei mai mulți oameni au tendința de a lua constipație ușor. Unii ar putea crede că este o boală, dar, de fapt, acesta este doar un simptom. Un simptom al unei probleme incredibil de gravă, dacă nu sunt tratate la timp.

Ce este constipatia?

Când mișcările intestinului sunt neregulate, stomacul este umflat și tensionată. În cazul în care acest lucru nu este avut grijă de, duce la boli pelviene. Dacă problema este reperat în timp și tratate, nu există nici un motiv să vă faceți griji.

Diferite persoane percep în mod diferit constipație. În timp ce unii considera a fi scaune doar premature, alții îl numesc astfel încât atunci când acesta este un pasaj de scaune tari. Ei bine, indiferent de caz, partea de jos-line este un stil de viață nesănătos.

De ce oare Constipație intampla?

Constipatia este mai mult de o tulburare de viață. Când aveți tendința să bea mai puțină apă sau să aibă prea mult de junk food, vă sfârșesc prin a fi constipat. De asemenea, stres, mai putine ore de somn, si inadecvate de ore de muncă adăuga doar la problemele. Datorită fast-food, aportul nostru de legume cu frunze verzi, alimente fibroase și fructe proaspete a redus, iar aceasta joacă un rol imens în care cauzează constipație.

Cum yoga ajuta la ameliorarea constipatiei?

Da! Este adevarat. Dacă nu mușcătură constipație în fund (toate jocurile de cuvinte destinate), în timp ce există timp, aceasta va duce la o tulburare mai mare și mai severe de stomac. Dar există întotdeauna speranță, iar yoga este o opțiune mare.

Yoga revigorează corpul și ajută la creșterea fluxului sanguin și alimentarea cu oxigen în sistem. Cele mai multe posturi de yoga implică mișcarea pelvisului, iar acest lucru ajută foarte mult în reducerea constipație.

Prevenirea este întotdeauna mai bine decât vindecarea, și tot ce va lua este câteva asane în fiecare zi. Ei vor avea grijă de mișcările intestinului rare și , de asemenea , reduce balonarea si tensionarea stomacului. Aici este vorba  de yoga și constipație pe care ar trebui să știi.

Top 7 Asanas Yoga pentru constipatie Relief

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana literalmente înseamnă gaz Eliberarea Pose. Cei care suferă de constipație au, de asemenea, o mulțime de gaz prins în sistemul lor. Practicarea acestei prezintă în mod regulat ajuta la vindecarea multor tulburări digestive, cum ar fi dispepsie și refluxuri acide cauzate de indigestie.

2. Baddha Konasana

Atunci când adăugați un cot înainte de a cizmarului Pose, ajută la stimularea și vindeca sistemul digestiv. Gaz, balonare si crampe sunt ameliorate. Practicarea acestui reprezintă, de asemenea, contribuie la reducerea stresului, care ajută, de asemenea, la buna digestie.

3. HALASANA

Cum se face HALASANA și Care sunt beneficiile ei

HALASANA sau Plugul Pose este o postură reconfortant pentru cei afectate de constipație. Acesta masaje intestine, și, prin urmare, elimină toate toxinele din ea. Această asana este considerată o inversiune. Prin urmare, se îmbunătățește circulația sângelui în zona pelviană. Acest lucru dă un impuls de digestie bună.

4. Ardha Matsyendrasana

Când vă asumați Ardha MATSYENDRASANA, ea masaje rinichi, splină, pancreas, stomac, ficat, și două puncte. Acest detoxes nu numai zona, dar, de asemenea, ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal, ameliorând astfel constipație.

5. Mayurasana

Cum se face Mayurasana și Care sunt beneficiile ei

La început, Mayurasana sau Peacock Pose îmbunătățește digestia și neagă efectele alimentelor nesănătoase. Acest asana crește, de asemenea, presiunea intra-abdominale, care, la rândul său, reduce mărirea ficatului și splinei. Aceasta asana tonifica intestinelor și reglează mișcările sale prea.

6. Balasana

Balasana sau Pose copilului este un repaus reprezintă. Calmează și de-subliniază întregul corp, inclusiv organele abdominale. Dacă te uiți atent, asanei atrage după sine un pliu la nivelul abdomenului, care masaje organele digestive prea. Prin urmare, mișcările de digestie și intestinale sunt îmbunătățite. Acesta este un non-răsucire extrem de eficiente pozeze care ajută la ameliorarea constipație.

7. Supta Matsyendrasana

Cum se face Supta MATSYENDRASANA și care sunt beneficiile sale

Supta Matsyendrasana este una dintre cele mai eficiente pentru ameliorarea yoga reprezintă constipație. Aceasta asana este o combinație perfectă de o poftă de mâncare și de odihnă reprezintă. Aceasta ajută foarte mult în ameliorarea constipație. In timp ce răsuciți blând ajută la eliminarea deșeurilor, îmbunătățește circulația sângelui în intestin, și permite produselor alimentare să se deplaseze lin, de asemenea, relaxeaza organismul si reduce tensiunea în mod prins în abdomen.

V-ați gândit vreodată de yoga pentru problema constipație? Cu cât vă faceți griji mai mult, cu atât mai mult va fi constipat. Aceste câteva asane sunt extrem de ușor de făcut, și va dura doar aproximativ 15 minute de ziua ta. Cea mai bună parte este că veți obține de relief aproape instantaneu. Un sistem digestiv sanatos necesită o mai fericit! In timp ce yoga curăță și reglează interiorul sistemului dvs., asigurați-vă că adăugați apă suficientă, alimente fibroase, fructe, legume, si legume cu frunze verzi in dieta ta. Vei uita complet ce constipația se simte ca!