7 Asanas Yoga Pentru a obține energie instantanee

Home » Review » Fitness » 7 Asanas Yoga Pentru a obține energie instantanee

7 Asanas Yoga Pentru a obține energie instantanee

O zi lungă de muncă nu este o scuză să se simtă slab. Nu lăsați să se scurgă pe creier, genunchi slab, și tulburări de vorbire ajunge la tine și te pune în jos. Pentru a putea fascicul cu energie toată ziua și sări înapoi a doua zi, cu aceeași vigoare și entuziasm, recurgere la asane yoga. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ele.

Înainte de aceasta, să învețe despre cum yoga creste energia.

Yoga pentru a construi de energie

Yoga creează și susține energiile în corpurile voastre prin asane. Există o energie cosmică în stare latentă în fiecare dintre noi care asane trezi. Ei construiesc si sa mentina energiile in corpul tau care fac yoga du-te-la-naturale de energie de rapel care descompune bucăți de energie stocată, împreună cu lungimea corpului. Unicitatea sa constă în trezirea toate sistemele din corpul dumneavoastră și aducând o viață nouă pentru ei. Întinderile deschide sistemul pentru a revigora energia pe tot corpul. Verificați următoarele asane care vă vor ajuta să construiți energie.

Dimineața Yoga pentru Energie

1. Vriksasana (Arbore Pose)

Vriksasana sau Arborele Pose devine numele său, datorită asemănării sale aproape de prezența solidă a unui copac. Spre deosebire de majoritatea celorlalte asane yoga, ar trebui să țină ochii deschiși pentru aceasta prezintă pentru a menține echilibrul. Cel mai bine este de a face asanei în dimineața, deoarece are nevoie de concentrare completă și atenție, care poate fi ușor de realizat în primele ore ale zilei. Țineți acest nivel începător Hatha Yoga prezintă cel puțin un minut pe fiecare picior.

Beneficii: Vriksasana întărește coloanei vertebrale și îmbunătățește coordonarea neuromusculară. Se întărește genunchii și picioarele. Pose ridică facultățile mentale și uplifts puterea umerilor. Se intinde pe piept, coapse și îmbunătățește sentimentul de echilibru.

2. Natarajasana (Dance Pose)

Cum se face Natarajasana și Care sunt beneficiile ei

Natarajasana sau Dansul Pose este numit, astfel ca poza seamănă cu unul dintre pozițiile de dans ale Domnului Shiva în avatarul său dansator. Este o provocare pe care pose funcționează cel mai bine atunci când sunt efectuate în dimineața pe stomacul gol. Natarajasana este un intermediar de yoga nivel Vinyasa care ar trebui să aibă loc timp de cel puțin 15-30 de secunde și în continuare până dacă poți.

Beneficii: Natarajasana intareste piept, solduri si picioare. Acesta oferă o întindere bună pentru a coapselor și îmbunătățește postura. Pose iti face corpul flexibil și se potrivesc. Se elibereaza de stres din organism si imbunatateste echilibrul.

3. Utkatasana (Chair Pose)

Utkatasana sau președintele Pose este ca stând pe un scaun imaginar. Pare simplu, dar necesită o mulțime de pietriș pentru a face acest lucru. Este o postură puternic, care necesită multă răbdare. Această bază de yoga nivel Vinyasa are nevoie de cel puțin 30-60 secunde de care deține și funcționează cel mai bine poza atunci când ați terminat în dimineața pe stomacul gol. Energia ta este cea mai mare în dimineața, și veți avea nevoie de toate pentru a menține Utkatasana.

Beneficii: Utkatasana se întinde trunchiul, solduri si de jos a spatelui. Aceasta crește hotărârea mintea și stimulează inima. Pose ameliorează durerile articulare și spate. Tonifica picioarele și întărește gambelor. Utkatasana crește puterea și flexibilitatea coapselor.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Cum se face Ustrasana (Camel Pose) și care sunt beneficiile saleUstrasana sau Cămilei Pose este un backbend uimitor. Cel mai bine este de a face asanei dimineața pe stomacul gol și intestinele curate și cu energia generată de produsele alimentare digerate cinei din ziua precedentă. Practicarea asanei seara este prea bine, dar asigurați-vă că există o diferență de cel puțin 4-6 ore de la ultima masa. Țineți acest nivel de bază Vinyasa pozează pentru cel puțin 30-60 secunde.

Beneficii: Ustrasana deschide piept și partea din față a trunchiului. Se întărește spatele și umerii. Pose înlătură durerea în spate inferior și face coloanei vertebrale mai flexibile. Ea întărește coapse și brațe. Ustrasana tonuri de gât și vindecă constipație.

5. Chakrasana (roata Pose)

Chakrasana sau roata Pose este o provocare din spate, care pune este o parte a regimului de yoga Ashtanga. Țineți asanei timp de cel puțin 1-4 minute pentru cele mai bune rezultate. Cel mai bun moment să-și asume acest yoga de bază Ashtanga pune este în dimineața, după ce clar intestinele și înainte de a avea micul dejun. De fapt aceasta este una dintre cele mai bune yoga de dimineață reprezintă pentru impuls de energie.

Beneficii: Chakrasana dă puterea de a picioarelor, brațelor, fese si partea inferioara a spatelui. Acesta stimulează glanda tiroidă. Pose vindecă astmul și se întinde dumneavoastră de bază. Reduce depresia si te face sa te simti energic și plin de viață. Pose roata păstrează toate sistemele din corpul în armonie și aprinde cele șapte chakre.

6. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana sau Cobra Pose este un backbend energizant și arată similar cu capota ridicată de o cobră. Acesta face parte din cele 12 ipostazele ale regimului Surya Namaskar. Ține acest yoga de bază Ashtanga prezintă timp de cel puțin 15-30 de secunde. Cel mai bine este de a practica Bhujangasana dimineața devreme pe stomacul gol, atunci când se poate utiliza energia stocată generată de masă în noaptea precedentă.

Beneficii: Bhujangasana stimulează sistemul digestiv și tonifică organele abdomenului inferior. Ea regleaza metabolismul si da plămâni o întindere bună. Acest lucru îmbunătățește pose de sânge și oxigen circulația pe tot corpul. Elevează mintea si rigiditatea scade in partea inferioara a spatelui.

7. Kapotasana (Pigeon Pose)

Cum se face Kapotasana și Care sunt beneficiile ei

Kapotasana sau porumbelul Pose atunci când presupune că arată similar cu poziția grațioasă a unui porumbel. În cazul în care face în mod regulat, porumbelul pozeze va beneficia corpul dumneavoastră într-o mare măsură. Kapotasana este un nivel incepator Ashtanga yoga pose care funcționează cel mai bine atunci când a avut loc timp de cel puțin un minut și practicat în dimineața pe stomacul gol și intestinele curate.

Beneficii: Kapotasana întărește și se întinde articulațiile și mușchii picioarelor. Reduce tensiunea arterială și crește aportul de oxigen in corpul tau. Pose tratează tulburările urinare și reduce rigiditatea la nivelul șoldului, spate și regiunile de umăr.

Acum, că știi totul despre yoga pentru impuls de energie, ce mai aștepți? Aceste asane de construcție de energie sunt sigur de a ridica moralul. Acum, să răspundă la câteva întrebări frecvente adresate cu privire la yoga și de energie.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Câte zile pe săptămână ar trebui să practice yoga pentru a menține nivelul meu de energie intacte?

Practica yoga de zi cu zi pentru a menține nivelul de energie. Dacă acest lucru nu este posibil, exercitarea de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, timp de aproximativ 20 minute până la o oră, se va face, de asemenea.

Cum este yoga diferit de alte forme de exercitare?

Yoga funcționează atât pe mintea și corpul în același timp, și-l folosește corpul ca un mijloc de a vindeca problemele pe care le trec prin. Se conectează mintea, corpul și respirația, făcându-te privească în interior și conștienți de ființa ta. Este un proces sănătos și nu o simplă mișcare a membrelor.

Activitatile noastre de zi cu zi suge energia din noi, iar căldura și praful care trăim va face doar mai rău. Până la sfârșitul zilei, nu doriți să arate ca un pachet de suc stors. Începe practicarea asane în creștere de energie și simți diferența.