7 asane Get Instant energijo

Home » Review » Fitness » 7 asane Get Instant energijo

7 asane Get Instant energijo

Dolg dan dela, ni opravičilo, da se počutijo slabo. Ne pustite, da beg možganov, šibka kolena, in nerazločen govor priti do vas in vam dal dol. Da bi lahko žarek z energijo ves dan in Odklonijo nazaj naslednji dan z enako zavzetostjo in navdušenjem, zateči k asane. Preberite o izvedeti več o njih.

Pred tem pa spoznajo, kako joga povečuje energijo.

Joga zgraditi energijo

Joga ustvarja in ohranja energijo v svojih organih s pomočjo asan. Na voljo je v mirujočem stanju kozmična energija v vsakem izmed nas, da asan prebudil. Gradijo in vzdržujejo energije v telesu, zaradi česar jogo poti do naravne energije-booster, ki razgrajuje kose energije shranjene skupaj z dolžino svojega telesa. Njegova posebnost je v prebujanju vse sisteme v telesu in prinaša novo življenje z njimi. Se razteza odpirajo vaš sistem osvežil energije po vsem telesu. Preverite naslednje asan, ki vam bo pomagal graditi energijo.

Jutranja joga za energijo

1. Vriksasana (drevo pozo)

Vriksasana ali Tree Pose dobil ime zaradi svoje tesne spominja na trdno prisotnosti drevesa. Za razliko od večine drugih asane, morate imeti odprte oči za to predstavlja za vzdrževanje ravnotežja. Zato je najbolje, da to Asana zjutraj, saj potrebuje popolno osredotočenost in pozornost, ki se lahko v zgodnjih urah dneva enostavno doseči. Drži to raven začetnik Hatha joga predstavljajo vsaj eno minuto na vsaki nogi.

Prednosti: Vriksasana krepi svojo hrbtenico in izboljšuje koordinacijo živčnomišično. To krepi kolena in noge. Poza oplemeniti svoje mentalne sposobnosti in povzdiguje moč ramenih. Razteza svojih prsih, notranji strani stegen in izboljšuje občutek za ravnotežje.

2. Natarajasana (ples pozo)

Kako narediti Natarajasana in kakšne so njegove prednosti

Natarajasana ali Dance poza se imenuje tako kot poza spominja eden od plesnih stališč Lord Shiva v svojem plesalka avatar. To je izziv, poza, ki deluje najbolje, če se opravijo zjutraj na tešče. Natarajasana je vmesna stopnja Vinyasa joge, ki naj bi potekala vsaj 15-30 sekund in nadaljnje gor, če lahko.

Prednosti: Natarajasana krepi svoje prsih, boke in noge. To daje dober odsek do stegen in izboljšuje svojo držo. Poza je vaše telo prilagodljiv in fit. To odpravlja stres iz telesa in izboljšuje ravnotežje.

3. Utkatasana (Stol pozo)

Utkatasana ali predsednik Pose je kot sedenje na namišljeni stol. Sliši se preprosto, vendar zahteva veliko peska, da to storijo. To je močan poza, ki zahteva veliko potrpljenja. Ta osnovna raven Vinyasa joge potrebuje vsaj 30-60 sekund držite pozo in najbolje deluje, ko narediti zjutraj na tešče. Vaša energija je najvišja zjutraj, in boste morali vse, da se ohrani Utkatasana.

Prednosti: Utkatasana razteza vaš trup, boke in spodnji del hrbta. To povečuje odločnost vašega uma in spodbuja svoje srce. Poza lajša skupne in križu. To toni noge in krepi svoje teleta. Utkatasana povečuje moč in prožnost stegen.

4. Ustrasana (Profilirani pozo)

Kako narediti Ustrasana (Camel Pose) in kakšne so njegove prednostiUstrasana ali Camel Pose je neverjetno backbend. Zato je najbolje, da to Asana zjutraj na prazen želodec in čiščenje črevesja in z energijo, proizvedeno iz prebavi hrane večerje prejšnjega dne. Vadba na Asana v večernih urah je v redu preveč, vendar se prepričajte, da je razlika vsaj 4-6 ur od vašega zadnjega obroka. Drži to osnovno raven Vinyasa pomenijo za vsaj 30-60 sekund.

Prednosti: Ustrasana odpira prsih in sprednji del svojega trupa. To krepi hrbet in ramena. Poza odpravlja bolečine v spodnjem delu hrbta in naredi vaše hrbtenice bolj prilagodljiv. To krepi stegna in roke. Ustrasana toni vratu in zdravi zaprtje.

5. Chakrasana (Kolo pozo)

Chakrasana ali gum Pose je izziv nazaj predstavljajo, da je del joge režima Ashtanga. Držite Asana za najmanj 1-4 minut, za najboljše rezultate. Najboljši čas, da prevzame to osnovno Ashtanga joga predstavljajo je zjutraj, ko počistite svoje črevesje in preden imate zajtrk. Pravzaprav je to eden najboljših jutranje joge predstavlja za energij.

Prednosti: Chakrasana daje moč, da na nogah, rokah, zadnjici in spodnjem delu hrbta. To stimulira ščitnico. Poza zdravi astmo in se razteza svoje jedro. Zmanjšuje depresijo in počutiš energična in polna življenja. Kolo poza ohranja vse sisteme v telesu v harmoniji in vname svoje sedem čaker.

6. Bhujangasana (Cobra pozo)

Bhujangasana ali Cobra Pose je spodbuden backbend in izgleda podobno dvignjenim pokrovom kobro. To je del 12 pozah v režimu Surya Namaskar. Drži to osnovno Ashtanga joga predstavljajo vsaj 15-30 sekund. Zato je najbolje, da praksa Bhujangasana zgodaj zjutraj na tešče, ko lahko s shranjeno energijo, proizvedeno iz prejšnjega nočni obrok.

Prednosti: Bhujangasana stimulira vaš prebavni sistem in tonov v organe spodnjega dela trebuha. Ureja vaš metabolizem in daje pljuča dobro odsek. Ta drža izboljšuje krvi in kisika obtok po vsem telesu. To povzdigne svoj um in zmanjšuje togost v spodnjem delu hrbta.

7. Kapotasana (Pigeon pozo)

Kako narediti Kapotasana in kakšne so njegove prednosti

Kapotasana ali Pigeon pozo, ko predpostavlja, izgleda podobno elegantno držo goloba. Če je opravljeno redno, golob predstavlja bodo koristili svoje telo v veliki meri. Kapotasana je stopnja začetnik Ashtanga joga predstavlja, da najbolje deluje, ko je imelo vsaj eno minuto in vadili zjutraj na tešče in čistih črevesje.

Prednosti: Kapotasana krepi in razteza sklepe in mišice nog. To znižuje krvni tlak in poveča dotok kisika v telesu. Poza obravnava sečil in zmanjšuje togost v kolkih, hrbta in ramen regije.

Zdaj, ko veste vse o jogi za energij, kaj še čakaš? Te energije gradbeni asane so prepričani, da dvignite žganja. Zdaj pa odgovori na nekatera pogosta vprašanja v zvezi z jogo in energije.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Koliko dni na teden moram vaditi jogo, da moje raven energije nedotaknjen?

Praksa joge na dan, da obdržite svoj raven energije navzgor. Če to ni mogoče, uveljavljanje vsaj 2-3 krat na teden za približno 20 minut do ene ure bo tudi naredil.

Kako je joga razlikuje od drugih oblik vadbe?

Joga deluje tako na telo in duha hkrati in uporablja svoje telo kot sredstvo za zdravljenje težav greš skozi. Povezuje vaš um, telo in dih, zaradi česar boste videti navznoter in zaveda svojega bitja. To je zdrava proces in ne zgolj gibanje udov.

Naše dejavnosti dan za dnem sesati energijo iz nas, in vročina in prah, v katerem živimo bo vse samo še slabše. Do konca dneva, da ne želite, da izgleda kot sok paketu. Začnite vaditi povečanje energetske asan in občutite razliko.