7 Baba Ramdev Asanas Yoga pentru Sarcina

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev Asanas Yoga pentru Sarcina

7 Baba Ramdev Asanas Yoga pentru Sarcina

Sarcina este un proces frumos. Și, cu siguranță copleșitoare. Imaginați-vă care transportă o altă viață în corpul dumneavoastră! Acesta vă va afecta fizic, emoțional, și mental. Modificările hormonale vă va ameți la nici un scop. Pentru a ușura procesul și să-l fără bătăi de cap, încercați următoarele 7 asane în Baba Ramdev Yoga pentru sarcina.

Înainte de aceasta, să învețe efectele pozitive ale yoga în timpul sarcinii.

Yoga – Un Boon în timpul sarcinii

Sarcina îți schimbă corpul dramatic și, de asemenea, pregătește-l pentru naștere și îngrijirea timpurie a copilului. Este o etapă crucială care determină starea de sănătate a mamei și a copilului. Cea mai mare grijă și de o importanță trebuie să se acorde mamei“bunăstarea și obiceiurile. Unele dintre asane yoga și pranayamas ușura corpul și îi furnizează amortizare necesară pentru o livrare buna.

Ei fac corpul tau supla si deschide regiunea pelviana, care vine la îndemână în timpul travaliului. Schimbarile hormonale pot face mama capricios, făcând-o să meargă Berserk cu stres emoțional și depresie. Yoga ei incetineste si calmeaza nervii ei, ajutând-o afacere cu conditia sensibil. cure Yoga probleme care apar in timpul sarcinii cum ar fi boala dimineata, crampe, constipație, și glezne umflate. Pe scurt, face viața mai ușoară în timpul sarcinii și mai bine pentru viața în tine.

Dar, înainte de a merge mai departe cu ea, asigurați-vă că luați consiliere și trenul medicului dumneavoastră în cadrul unui profesor de yoga certificat. De asemenea, fiecare stadiu al sarcinii va cere soluții diferite, iar asane trebuie să fie adaptate în mod corespunzător. Cel mai important, pentru a asculta corpul tău și de a face în mod corespunzător. Amintiți-vă că, în timpul stadiile avansate ale sarcinii, evita asane ca stresul pe abdomen și să fie extrem de atent în timpul practicii din săptămâna a 14-a de gestație.

În urma sunt unele asan, puteți încerca de-al doilea trimestru de sarcină, începând.

Baba Ramdev Yoga pentru Sarcina – 7 Cel mai bun Asanas

Baba Ramdev, un guru yoga populare din India, a popularizat conceptul de yoga și se propagă-l prin tabere de yoga vaste și de programe de televiziune. El a promovat mesajul de yoga pe scena internațională și a lucrat spre imbunatatirea sanatatii oamenilor, prin asane sale yoga special concepute. Câțiva dintre ei a însemnat în mod special pentru femeile gravide sunt menționate mai jos. Uită-te.

1. Tadasana (Mountain Pose)

Tadasana sau Muntele Pose este considerat baza tuturor asane de la care se presupune că alte asane. Acesta poate fi practicat oricând în timpul zilei și nu neapărat pe stomacul gol. Dar dacă te preced sau urmează-l cu alte asane, asigurați-vă că stomacul este gol. Tadasana este un nivel de bază Hatha Yoga asana. Țineți-l timp de 10 până la 20 de secunde.

Beneficiile de Tadasana în timpul sarcinii

Tadasana creșteri se concentreze și de concentrare, care poate merge intr-o parte, ca urmare a stresului sarcinii. Aceasta îmbunătățește postura și întărește coapsele, picioarele și glezne, ținându-vă puternic și se potrivesc prin cele nouă luni. Firmele de ea abdomen și steadies respirație, ajutându-vă să păstrați calmul și a compus. Aceasta amelioreaza durerile si dureri in tot corpul, care poate fi frecvent cu un copil în interior. Pose îmbunătățește circulația sângelui și face coloanei vertebrale flexibil, ținându-vă sănătos și intinerit.

2. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana sau Easy Pose, așa cum sugerează și numele, este una dintre cele asane yoga cele mai confortabile. Este ideal pentru incepatori si cei care trebuie să ia mai ușor. În culturile orientale, este poziția obișnuită ședinței. Sukhasana funcționează cel mai bine atunci când îl practică în dimineața, pentru că este o postură meditativă. Stomacul nu trebuie neapărat să fie gol pentru a practica această postură. Sukhasana este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Stai în ea, atâta timp cât poți.

Beneficiile de Sukhasana în timpul sarcinii

Sukhasana întinde coloanei vertebrale, care vă oferă o mult nevoie de spate întindere. Se lărgește piept si calmeaza mintea, ținându-vă inteligent și încrezător în timp ce gravidă. Se deschide solduri, reduce oboseala, înseninăm starea ta de spirit. Pose te energizează și crește voința ta de a fi productivi. Se îmbunătățește digestia și betters respirația, păstrând copilul interior și sănătos sănătos. Acesta vă ține într-o stare de liniște, care este atât de necesară în starea sarcinii.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Baddha Konasana sau Butterfly Pose arata ca un fluture care da din aripi. De asemenea, este similară cu poziția unui cizmar la locul de muncă. Practica Baddha Konasana pe un stomac și intestine curate goale, de preferință dimineața. Seara, asigurați-vă că există o diferență de 4 până la 6 ore intre ultima masa si practica. Baddha Konasana este un yoga asana nivel incepator. Goni timp de unu până la cinci minute.

Beneficiile de Baddha Konasana în timpul sarcinii

Baddha Konasana întărește și se întinde coapse tale, epii, și genunchii, care va veni la îndemână în timpul nașterii. Aceasta facilitează identificarea problemelor digestive, menținând burta dezordine-free. Acesta imbunatateste starea de sanatate a glandei ovarelor si de prostata. Pose stimulează inima și tratează depresia ușoară, ajutându-vă să facă față cu schimbarea. Acesta funcționează pe tensiunii arteriale și deschide spate mai mici, care te relaxeaza.

4. Dandasana (Stick Pose)

Dandasana sau stick-ul Pose arata relativ usor, dar este destul de obositoare. Se pregătește organismul pentru asane mai exigente. Practica aceasta dimineata, pe stomacul gol și intestinele curate. Dacă nu primiți timp în dimineața, o fac în seara după o pauză de 4 până la 6 ore de la ultima masa. Dandasana este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Țineți pozeze pentru 20 până la 30 de secunde.

Beneficiile de Dandasana în timpul sarcinii

Dandasana intareste muschii spatelui si se intinde pe piept, făcându-te agil fizic. Se ameliorează complicații în organele de reproducere și de a le menține funcționează bine. Calmează celulele creierului și vă ține la pace. Pose protejează corpul de la spate și de șold leziuni care sunt mai predispuse la timpul sarcinii.

5. Janu Sirsasana (cap la genunchi Pose)

Janu Sirsasana sau cap pentru genunchi Pose vă cere să atingă genunchiul cu capul. Acesta oferă organismului o întindere bună. Practica-l în dimineața, atunci când sunt în stare proaspătă și plin de energie. Asigurați-vă că stomacul este gol și intestinele curat. In cazul in care-l practică seara, fă-o după 4 până la 6 ore de la ultima masa. Janu Sirsasana este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Țineți-l timp de 30 până la 60 de secunde.

Beneficiile de Janu Sirsasana în timpul sarcinii

Janu Sirsasana se întinde mușchii posteriori ai coapselor si epii, crescand flexibilitatea lor pentru a ușura naștere. Acesta stimulează ficatul și rinichii, ajutându-le să funcționeze mai bine pentru a face față cerințelor crescute ale corpului. Este bine pentru femeile gravide care suferă de insomnie, un eveniment comun in timpul sarcinii. Janu Sirsasana întărește mușchii stomacului, pregătindu-l pentru contracțiile.

6. Marjariasana (Cat Pose)

Marjariasana sau Cat Pose este similar cu o pisica se întinde. Prin urmare, este numit dupa poza aceasta. Elasticitatea feline a fost adaptat inteligent la asane yoga. Familia pisica este considerat cel mai flexibil în regnul animal, ceea ce ne dă mai multe motive pentru a practica acest asana. Practică pozeze dimineața sau seara pe stomacul gol. Este un nivel de bază Ashtanga yoga asana. Țineți-l timp de 10 secunde.

Beneficiile de Marjariasana în timpul sarcinii

 Pose Cat întărește încheieturi și umeri, ajutând organismul face cu greutate in plus in timpul sarcinii. Este bine pentru cei care suferă de spondilită și a alunecat pe disc, pe care femeile gravide sunt ușor predispuse la. Marjariasana acesta fixează prin sprijinirea și consolidarea spate.

7. shavasana (Corpse Pose)

Shavasana sau Corpse Pose seamănă cu liniștea unui cadavru. Aceasta se face, de obicei, la sfârșitul unei sesiuni de yoga sau după o asana de yoga obositoare. Ea poate fi destul de dificilă, deoarece necesită să rămână complet nemișcat și relaxat. Asigurați-vă că nu adormi în timpul pune. Shavasana este un nivel de bază Ashtanga yoga asana. Relaxați-vă în pozează pentru 10 până la 12 minute.

Beneficiile de shavasana în timpul sarcinii

Shavasana ajută chiuveta antrenament în mai bine în ființa ta, ajutând întregul corp beneficia de ea. Acesta vă oferă o stare profundă și meditativă de odihnă, care este mult mai necesar în timpul sarcinii, deoarece stresul și anxietatea sunt declanșate cu ușurință în timpul acestei faze. Reparatiile Pose deteriorate țesuturi și celule, pregătind corpul pentru a sustine viata in ea.

Răspunsuri experților pentru cititorii Întrebări

Pot să încercați yoga pentru prima dată când gravidă?

Da, yoga este blând și în condiții de siguranță și perfect bine pentru a începe pentru prima dată în timpul sarcinii.

Când ar trebui să înceapă yoga prenatale?

Este recomandabil să se înceapă de la al doilea trimestru începând ca și în primul trimestru, corpul tau trece printr-o mulțime de schimbări, iar energia nu este cel mai bun.

Ce am purta pentru practica yoga sarcinii?

Purtați haine lejere și confortabile, care nu împiedică practica

Deci, acest lucru este totul despre Baba Ramdev yoga pentru femeile gravide. În afară de îmbunătățirea generală a sănătății și ajutându-vă să câștige în greutate sănătos, yoga vă protejează de diabet gestational si operatia de cezariana. Și mai mult, ceea ce va afla odată ce începe practica. Fa-o de dragul sănătății și a copilului dumneavoastră.