7 Baba Ramdev jóga ászanákat Terhesség

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev jóga ászanákat Terhesség

7 Baba Ramdev jóga ászanákat Terhesség

A terhesség egy gyönyörű folyamat. És határozottan nyomasztó. Képzeld hordozó másik életben a testedben! Ez hatással lesz fizikailag, érzelmileg és mentálisan is. A hormonális változások kapkodni, hogy nincs vége. Ahhoz, hogy könnyen ki a folyamatot, és hogy gond nélküli, próbálja ki a következő 7 ászanákat Baba Ramdev Jóga a terhesség.

Ezt megelőzően, tanuljunk a pozitív hatásokat, jóga a terhesség alatt.

Jóga – A Boon a terhesség alatt

Terhesség megváltoztatja a test drámai, és emellett előkészíti azt a szülésre és a korai gyermekgondozás. Ez egy döntő szakaszba, amely meghatározza az egészségügyi az anya és a gyermek. Lehető legnagyobb gondossággal és jelentőséget kell adni, hogy az anya jólétének és szokásokat. Néhány jóga ászanákat és pranayamas könnyen ki a szervezetben, és ez biztosítja a szükséges tompító sima szállítás.

Azt, hogy a test rugalmasságát, és nyissa fel a medencéje, ami jól jön a vajúdás alatt. A hormonális változások teheti az anya házsártos, így ő megvadul az érzelmi stressz és a depresszió. Jóga lassítja le őt és nyugtatja az idegei, segít neki foglalkoznak azzal a feltétellel érzékelhetően. Jóga kúrák problémák fordulnak elő a terhesség alatt, mint a reggeli rosszullét, hasi görcsök, székrekedés, duzzadt boka. Röviden, ez megkönnyíti az életet a terhesség alatt és jobb az élet benned.

De mielőtt megy előre, győződjön meg róla, hogy vegye ki orvosa tanácsát, és a vonat alatt tanúsított jógaoktató. Továbbá, minden egyes szakaszában a terhesség lesz a kereslet a különböző megoldások, valamint a ászanák kell igazítani. A legfontosabb, hogy figyelj a tested, és nem kell. Ne feledje, hogy közben előrehaladott szakaszában a terhesség, ne ászanák, hogy hangsúlyozzák a has és a rendkívül óvatos gyakorlat során a 14. terhességi hét.

Az alábbiakban néhány ászanák kipróbálhatja saját második trimeszterében kezdve.

Baba Ramdev Jóga Terhesség – 7 legjobb ászanák

Baba Ramdev, egy népszerű jóga guru Indiából származó fogalmát népszerűvé jóga és terjed át hatalmas jógatáborok és televíziós programok. Ő elősegítette az üzenet a jóga a nemzetközi színtéren, és dolgoztak jobbá az emberek egészségét az ő speciálisan jóga ászanákat. Néhány közülük jelentette kifejezetten a terhes nők alább. Nézd meg.

1. Tadasana (Mountain Pose)

Tadasana vagy a Mountain Pose tartják az alapja minden ászanák, amelyből más ászanák feltételezünk. Ez lehet gyakorolni bármikor a nap folyamán, és nem feltétlenül éhgyomorra. De ha azt megelőző vagy követő fel más ászanák, ellenőrizze, hogy a gyomor üres. Tadasana egy alapszintű Hatha jóga ászana. Tartsuk 10-20 másodpercig.

Jót Tadasana terhesség alatt

Tadasana növeli az élességet és koncentrációt, ami félrecsúszik eredményeként terhesség stressz. Javítja a testtartást, erősíti a comb, a lábak és bokák, tartása van erős és átférjen a kilenc hónap alatt. Informatikai cégek a has és a steadies légzés, segít tartani nyugodt és higgadt. Enyhíti fájdalmakra az egész szervezetben, amely lehet gyakori a baba belsejében. A póz javítja a vérkeringést, és teszi a gerinc rugalmas, tartása van az egészséges és megfiatalodott.

2. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana vagy az Easy Pose, mint a neve is sugallja, az egyik legkényelmesebb jóga ászanákat. Ideális kezdőknek és azoknak, akik csak nyugi. A keleti kultúrákban, ez a szokásos ülő helyzetben. Sukhasana akkor működik a legjobban, ha gyakoroljuk a reggel, mert ez egy meditatív póz. A gyomra nem feltétlenül kell, hogy üres a gyakorlatban ezt a pózt. Sukhasana egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Beleül, ameddig csak lehet.

Jót Sukhasana terhesség alatt

Sukhasana nyúlik a gerinc, amely ad egy nagy szükség van vissza szakaszon. Ez szélesíti a mellkasát és nyugtatja magát, miközben te okos és magabiztos, miközben terhes. Ez megnyitja a csípő, csökkenti a fáradtságot, és felemeli a hangulatot. A póz meghúz akkor, és növeli az akaratodat, hogy produktív. Javítja az emésztést és fogadók a légzés, miközben a gyermek belső Hale és egészséges. Ez tart egy nyugalmi állapotot, amely nagy szükség van a terhes állapot.

3. Baddha Konasana (Butterfly póz)

Baddha Konasana vagy a Butterfly póz néz ki, mint egy pillangó csapkodó szárnyait. Ugyancsak hasonló a hozzáállását varga munka. Gyakorlatban Baddha Konasana éhgyomorra és tiszta belek, lehetőleg reggel. Esténként, győződjön meg róla van egy rés a 4-6 óra között az utolsó étkezés és a gyakorlatban. Baddha Konasana egy kezdő szintű jóga ászana. Fékszárny távol 1-5 percig.

Jót Baddha Konasana terhesség alatt

Baddha Konasana erősíti, és húzódik a belső comb, térd, boka, térd és, ami jól jön a szülés során. Megkönnyíti ki emésztési problémák, miközben a has vezetékrengeteget. Javítja az egészségre a petefészek és prosztata. A póz stimulálja a szívet és kezeli az enyhe depresszió, segít megbirkózni a változás. Úgy működik, a magas vérnyomás és megnyitja az utat a hát alsó részén, ami megnyugtat.

4. Dandasana (Stick póz)

Dandasana vagy Stick póz néz viszonylag egyszerű, de nagyon megerőltető. Ez előkészíti a testet az igényesebb ászanák. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tiszta belek. Ha nem kap időben reggel csinálni esténként szünet után 4-6 órával az utolsó étkezés. Dandasana egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Tartsa a pózt 20 és 30 másodperc.

Jót Dandasana terhesség alatt

Dandasana erősíti a hátizmokat, és megmozgatja a mellkas, hogy fizikailag mozgékony. Enyhíti komplikációk a reproduktív szervekben és tartja őket jól működik. Ez megnyugtatja az agysejteket, és tart a béke. A póz védi a szervezetet a hát és a csípő sérülések, hogy hajlamosabbak a terhesség alatt.

5. Janu sirsasana (fej Térd Pose)

Janu sirsasana vagy a fej Térd Pose megköveteli, hogy megérintse a térdet a fejed. Ez ad a test egy jó szakaszon. Gyakorold azt a reggel, amikor friss és tele van energiával. Győződjön meg róla, hogy üres gyomorra és a belek tiszták. Ha gyakoroljuk az este, ne ez után 4-6 órán az utolsó étkezés. Janu sirsasana egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Jót Janu sirsasana terhesség alatt

Janu sirsasana húzódik meg hamstrings és groins, növelve azok rugalmasságát, hogy megkönnyítsék a szülést. Serkenti a máj és a vese, segítve őket jobban működnek, hogy megbirkózzanak a megnövekedett testi követelményeknek. Ez jó a terhesek szenved álmatlanságban, gyakori eset a terhesség alatt. Janu sirsasana erősíti a gyomor izmait, hogy előkészítse a fájások.

6. Marjariasana (Cat Pose)

Marjariasana vagy a macska póz hasonlít a macska nyújtás. Ennélfogva a pózt is elneveztek róla. A macska szakaszon már ügyesen alkalmazkodott jóga ászanákat. A macska család tartják a legrugalmasabb az állatvilágban, ami még több ok arra, hogy gyakoroljuk ezt ászana. Gyakorold a pózt, reggel vagy este éhgyomorra. Ez egy alapszintű Astanga jóga ászana. Tartsa 10 másodpercig.

Jót Marjariasana terhesség alatt

 A macska póz erősíti a csukló és vállak, segíti a szervezet foglalkozik a súlytöbblet a terhesség alatt. Ez jó a szenvedők és spondylitis porckorongsérv, amely a terhes nők könnyen hajlamos. Marjariasana rögzíti azt, hogy támogatja és erősíti a hát.

7. Shavasana (Corpse Pose)

Shavasana vagy a Corpse Pose hasonlít a csend egy holttest. Ez általában történik a végén egy jógával vagy után megerőltető jóga ászana. Ez is nagy kihívást jelent, mivel előírja, hogy maradjon teljesen mozdulatlan és nyugodt. Győződjön meg róla, hogy nem tud elaludni során a póz. Shavasana egy alapszintű Astanga jóga ászana. Pihenjen a póz 10-től 12 perc.

Jót Shavasana terhesség alatt

Shavasana segíti az edzés mosogató jobb lényetekbe, segítve az egész testet hasznot húznak belőle. Ez ad egy mély, meditatív nyugalmi állapotban, ami nagy szükség van a terhesség alatt, mint stressz és a szorongás könnyen váltott ebben a fázisban. A póz regenerálódásában szövetek és sejtek readying a szervezet az élet fenntartásához is.

Szakértői válaszok az olvasók kérdések

Kipróbálhatom jóga először, amikor terhes?

Igen, a jóga gyengéd és biztonságos, és teljesen rendben van, hogy indítsa el az első alkalommal a terhesség alatt.

Mikor kell kezdeni prenatális jóga?

Célszerű, hogy indul a második trimeszterben től, mint az első trimeszterben, a test megy keresztül egy csomó változás, és az energia nem a legjobb.

Mit viselnek a terhesség jóga?

Viseljen laza és kényelmes ruhát, hogy ne akadályozzák a gyakorlatban

Tehát ez az egész Baba Ramdev jóga terhes nők számára. Eltekintve hozzájárul az általános egészség és segít hízni egészségesen, jóga védi meg a terhességi cukorbetegség és a császármetszés szállítás. És még sok más, ami megtudja egyszer elkezdi a gyakorlatban. Tedd meg a kedvéért az egészségére és a gyermek.