7 Baba Ramdev Jooga Asanat Raskaus

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev Jooga Asanat Raskaus

7 Baba Ramdev Jooga Asanat Raskaus

Raskaus on kaunis prosessi. Ja varmasti ylivoimainen. Kuvitella kuljettaa toisessa elämässä kehossasi! Se vaikuttaa sinuun fyysisesti, henkisesti ja henkisesti. Hormonaaliset muutokset hermostuttaa teitä ole loppua. Tasata prosessia ja tehdä siitä vaivatonta, kokeile seuraavia 7 asanas vuonna Baba Ramdev Jooga raskauden.

Sitä ennen Opetellaan myönteiset vaikutukset jooga raskauden aikana.

Jooga – Boon raskauden aikana

Raskaus muuttaa kehon dramaattisesti ja myös valmistautuu sen synnytys- ja varhaiskasvatuksen. Se on ratkaiseva vaihe, joka määrittää terveyden äiti ja lapsi. Erittäin huolellisesti ja huomiota on kiinnitettävä äidille hyvinvointia ja tottumukset. Jotkut jooga asanat ja pranayamas tasata kehon ja antaa sille tarvittavat pehmusteet sujuva toimitus.

He tekevät kehon notkea ja avatkaa lantion alueella, joka on kätevä synnytyksen aikana. Hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa äidin huonokuntoinen, jolloin hänen raivostua kanssa emotionaalista stressiä ja masennusta. Jooga hidastaa hänet alas ja rauhoittaa häntä hermoja, auttaa häntä käsittelemään kunnon järkevästi. Jooga parannuskeinoja ilmeneviä ongelmia raskauden aikana, kuten aamupahoinvointia, kouristukset, ummetus, ja turvonneet nilkat. Lyhyesti sanottuna, se tekee elämästä helpompaa raskauden ja parempi elämä sisälläsi.

Mutta ennen kuin mennä eteenpäin sen kanssa, varmista, että otat lääkärin neuvoja ja junaan sertifioitu joogaopettaja. Myös, kukin vaihe raskauden vaativat erilaisia ​​ratkaisuja, ja asanas on mukautettava vastaavasti. Tärkeintä on, kuuntele kehoasi ja tehdä sen mukaisesti. Muista, että aikana pitkälle edennyt raskaus, välttää asanat, jotka rasittavat vatsan ja olla erittäin varovainen aikana käytännössä 14. raskausviikkoa.

Seuraavassa joitakin asanas voit kokeilla oman toisen raskauskolmanneksen lähtien.

Baba Ramdev Jooga Raskaus – 7 Parhaat Asanat

Baba Ramdev, suosittu jooga guru Intiasta, suosituksi käsite jooga ja etenee sitä kautta laajan jooga leirejä ja televisio-ohjelmia. Hän edisti sanoma jooga kansainvälisissä yhteyksissä ja pyrkinyt bettering terveydelle ihmisten kautta hänen suunniteltu jooga asanat. Muutama heistä tarkoitettu erityisesti raskaana oleville naisille on mainittu alla. Katso.

1. Tadasana (Mountain Pose)

Tadasana tai Mountain Pose pidetään pohjan kaikkien Asanat jota muut asanas oletetaan. Sitä voi harrastaa milloin tahansa päivän aikana eikä välttämättä tyhjään vatsaan. Mutta jos olet ennen tai jälkeen sen muiden asanoita varmista vatsa on tyhjä. Tadasana on perustasolla Hathajooga asana. Pidä sitä 10-20 sekuntia.

Edut Tadasana raskauden aikana

Tadasana lisääntyy ja keskittymistä, mikä voi mennä pieleen seurauksena raskaus stressistä. Se parantaa ryhtiä ja vahvistaa oman reidet, sääret ja nilkat, pitää sinut vahva ja sovi kautta yhdeksän kuukautta. Se yrityksiä vatsaan ja vakavoittavilla hengitys, joka auttaa sinua pitämään rauhallisena ja sävelsi. Se lievittää kipuja ja särkyjä koko elin, joka voi olla usein vauvan sisällä. Asento parantaa verenkiertoa ja tekee selkärangan joustava, pitää sinut terveenä ja nuortua.

2. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana tai Easy Pose, kuten nimestä voi päätellä, on yksi mukavin jooga asanat. Se sopii aloittelijoille ja niille, joilla on ottaa rennosti. Itä kulttuureissa, se on tavallinen istuma-asennossa. Sukhasana toimii parhaiten, kun käytännössä sen aamulla, koska se on meditatiivinen aiheuttaa. Vatsasi ei välttämättä tarvitse olla tyhjiä harjoitella tämä aiheuttaa. Sukhasana on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Istu siinä niin kauan kuin voit.

Edut Sukhasana raskauden aikana

Sukhasana ulottuu selkärangan, joka antaa sinulle kaivattua takaisin venyttää. Se laajentaa rintaan ja rauhoittaa mielen, pitää sinut älykäs ja luottavainen raskauden aikana. Se avaa lantiota, vähentää väsymystä ja uplifts mielentilaan. Asennon energizes teitä ja lisää tahtoa olla tuottavia. Se parantaa ruoansulatusta ja paremmat hengityksesi, pitää lapsesi sisällä terve ja terveellistä. Se pitää sinut rauhallisuuden tilan, joka on tarpeen raskauden tilassa.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Baddha Konasana tai Butterfly Pose näyttää perhonen räpyttely sen siivet. Se on myös samanlainen viritys suutarin työssään. Käytännössä Baddha Konasana tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston, edullisesti aamulla. Iltaisin varmista ettei rako 4-6 tuntia välillä viimeinen ateria ja käytäntö. Baddha Konasana on Alkeistason jooga asana. Läppä pois yhdestä viiteen minuuttia.

Edut Baddha Konasana raskauden aikana

Baddha Konasana vahvistaa ja venyttää teidän sisä reidet, groins, ja polvet, joka on kätevä synnytyksen aikana. Se helpottaa ulos ruoansulatuskanavan ongelmia, pitää masu siistinä. Se parantaa terveyttä munasarjat ja eturauhanen. Asento stimuloi sydämen ja kohtelee lievä masennus, auttaa sinua selviytymään muutoksesta. Se toimii korkean verenpaineen ja avaa alaselässä, joka rentouttaa.

4. Dandasana (Stick Pose)

Dandasana tai Stick Pose näyttää suhteellisen helppo, mutta on melko rasittava. Se valmistelee elin vaativampaa asanas. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Jos et saa aikaa aamulla, tee se iltaisin tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Dandasana on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Pidä poseeraamaan 20-30 sekuntia.

Edut Dandasana raskauden aikana

Dandasana vahvistaa selkälihaksia ja ulottuu rintaa, mikä sinusta fyysisesti ketterä. Se lievittää komplikaatioita sukuelimiin ja pitää ne toimivat hyvin. Se rauhoittaa aivosolut ja pitää sinut rauhassa. Asento suojaa elimistöä selässä ja lantion vammoja, jotka olet taipuvaisempia raskauden aikana.

5. Janu sirsasana (Head polven Pose)

Janu sirsasana tai pää Polvi Pose edellyttää koskettaa polvi päätäsi. Se antaa kehon hyvä venytys. Käytännössä sen aamulla kun olet tuoreita ja täynnä energiaa. Varmista, että vatsa on tyhjä ja suoliston tyhjentämiseen. Jos et käytännössä se illalla, tee se jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Janu sirsasana on aloittelija tasolla astangajoogan asana. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Edut Janu sirsasana raskauden aikana

Janu sirsasana ulottuu hamstrings ja groins, mikä lisää niiden joustavuutta helpottaa synnytystä. Se stimuloi munuaisissa auttaa heitä toimimaan paremmin selviytymään lisääntynyt kehon vaatimuksia. On hyvä raskaana naiset kärsivät unettomuudesta, yhteinen esiintyminen raskauden aikana. Janu sirsasana vahvistaa vatsaasi lihaksia, valmistautuen supistukset.

6. Marjariasana (Cat Pose)

Marjariasana tai kissa Pose on samanlainen kissa venyttely. Näin ollen aiheuttaa on nimetty sen. Kissan venytys on taitavasti sovitettu jooga asanat. Kissan perhe pidetään kaikkein joustava eläinkunnan, joka antaa meille enemmän syytä harjoitella tätä asana. Harjoittele aiheuttaa aamulla tai illalla tyhjään vatsaan. Se on perustason astangajoogan asana. Pidä se 10 sekuntia.

Edut Marjariasana raskauden aikana

 Cat Pose vahvistaa ranteet ja hartiat, auttaa kehon käsitellä ylimääräistä painoa raskauden aikana. On hyvä niille, jotka kärsivät selkärankareuman ja liukastui levy, jossa raskaana olevat naiset ovat helposti alttiita. Marjariasana korjaa sitä tuetaan ja vahvistetaan takana.

7. Shavasana (Corpse Pose)

Shavasana tai Corpse Pose muistuttaa hiljaisuus kuolleesta. Se tehdään yleensä lopussa joogaten tai jälkeen rasittava jooga asana. Se voi olla varsin haastavaa, koska se vaatii sinua pysymään täysin liikkumatta ja rento. Varmista et nukahtaa aikana aiheuttaa. Shavasana on perustasolla astangajoogan asana. Rentoudu aiheuttavat 10-12 minuuttia.

Edut Shavasana raskauden aikana

Shavasana auttaa harjoitus uppoavat paremmin olemukseenne, auttaa koko kehon hyötyä siitä. Se antaa sinulle syvä ja meditatiivinen lepotilaan, joka on tarpeen raskauden aikana, sillä stressi ja ahdistus ovat helposti laukeaa tässä vaiheessa. Asento vaurioituneita kudoksia ja soluja, readying kehon elämän ylläpitämiseksi siinä.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Voinko kokeilla joogaa ensimmäistä kertaa raskauden aikana?

Kyllä, jooga on lempeä ja turvallinen ja täysin kunnossa aloittaa ensimmäistä kertaa raskauden aikana.

Milloin minun pitäisi aloittaa synnytystä jooga?

On suositeltavaa aloittaa toisen kolmanneksen jälkeen voidaan analysoida ensimmäisen kolmanneksen aikana, elimistö menee läpi paljon muutoksia, ja sen energia ei ole parhaimmillaan.

Mitä vaatteita raskauden Jooga käytännössä?

Löysiä ja mukavat vaatteet, jotka eivät estä oman käytännön

Joten, tässä on kyse Baba Ramdev joogaa raskaana oleville naisille. Sen lisäksi parantaa yleistä terveyttä ja auttaa sinua lihoa terveellisesti, jooga suojaa sinua raskausdiabetes ja Keisarileikkaus toimitus. Ja paljon enemmän, mikä selviää kun alkaa käytännössä. Tee se vuoksi oman terveyden ja lapsi.