7 Basic Jooga asanat, jotka auttavat sinua Beat Ummetus

Home » Review » Health » 7 Basic Jooga asanat, jotka auttavat sinua Beat Ummetus

7 Basic Jooga asanat, jotka auttavat sinua Beat Ummetus

Silläkin uhalla, että kuulostan unladylike, kun paine on olemassa, mutta ette tee iso työ, se on tyytymätön. Mikä pahempaa on nalkuttava vatsakipua ja lievä päänsärky, joka seuraa. Ummetus voi olla varsin ärsyttävää, varsinkin jos se tulee tavallista arkea. Useimmat ihmiset pyrkivät ottamaan ummetus kevyesti. Jotkut saattavat ajatella se on sairaus, mutta itse asiassa se on vain oire. Oire uskomattoman vakava ongelma, jos ei hoideta ajoissa.

Mikä on ummetus?

Kun suolen ovat epäsäännöllisiä, vatsa on paisunut ja kireät. Jos tämä ei ole huolehdittu, se johtaa lantion sairauksia. Jos ongelma on täplikäs ajoissa ja käsitelty, ei ole mitään syytä huoleen.

Eri ihmiset kokevat ummetus toisin. Vaikka jotkut pitävät sitä vain ennenaikaista uloste, toiset kutsuvat sitä niin kun se on kohta kova uloste. No, Joka tapauksessa voi olla, alhaalta linja on epäterveellinen elämäntapa.

Miksi Ummetus tapahtuu?

Ummetus on enemmän elämäntapa häiriö. Kun juovat vähemmän vettä tai on liikaa roskaruokaa, voit päätyä ummetusta. Myös stressi, vähemmän tuntia unta, ja sopimatonta työtunteja vain lisää ongelmia. Kiitos pikaruokaa, meidän saanti vihreät lehtivihannekset, kuituinen ruoka, ja tuoreita hedelmiä on vähentänyt, ja tällä on valtava osa aiheuttaa ummetusta.

Miten Jooga auttaa lievittämään ummetus?

Joo! Se on totta. Jos et nipistää ummetus Butt (kaikki sanaleikkejä tarkoitettu) kun on aika, se johtaa suurempi ja kovan vatsan häiriö. Mutta on aina toivoa, ja jooga on erinomainen vaihtoehto.

Jooga virkistää kehoa ja auttaa lisäämään verenkiertoa ja hapensaantia järjestelmässä. Useimmat asennot Jooga liittyy liikkeen lantion, ja tämä suuresti auttaa vähentämään ummetusta.

Ennaltaehkäisy on aina parempi katsoa kuin katua, ja kaikki se kestää on muutaman asanas joka päivä. Ne huolehtivat harvoin suolen ja vähentää turvotusta ja jännittymiseen vatsaan. Tässä on kyse  jooga ja ummetusta, että sinun pitäisi tietää.

Top 7 Asanat jooga ummetus helpotus

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana tarkoittaa kirjaimellisesti Kaasu vapauttaminen aiheuttaa. Kärsiville ummetus on myös paljon kaasua loukkuun järjestelmäänsä. Harjoitellaan tämä aiheuttaa säännöllisesti auttaa parantaa monia ruoansulatuskanavan häiriöt, kuten ruoansulatushäiriöt ja hapan refluxes aiheuttamat ruoansulatushäiriöt.

2. Baddha Konasana

Kun lisäät eteenpäin mutka Cobbler aiheuttaa, se auttaa edistämään ja parantamaan ruoansulatuskanavan. Kaasu, turvotus, ja kouristelua ovat helpottuneita. Harjoitellaan tämä aiheuttaa myös osaltaan vähentää stressiä, joka auttaa myös asianmukaista ruoansulatusta.

3. halasana

Miten tehdä halasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Halasana tai Plough Pose on lohdullista aiheuttaa niille vaivannut ummetus. Se hierontaa suolet, ja siksi poistaa kaikki myrkkyjä siitä. Asana pidetään inversio. Siten se parantaa verenkiertoa lantion alueella. Tämä antaa ruoansulatus hyvän vauhtia.

4. Ardha Matsyendrasana

Kun otatte Ardha Matsyendrasana, se hierontaa munuaiset, perna, haima, vatsa, maksa, ja kaksoispisteitä. Tämä ei ainoastaan ​​detoxes alueella, mutta myös auttaa parantamaan suoliston, mikä lievittää ummetusta.

5. Mayarasana

Miten tehdä Mayarasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Aluksi, The Mayarasana tai Peacock Pose parantaa ruoansulatusta ja tekee tyhjäksi vaikutuksia epäterveellistä ruokaa. Asana lisää myös vatsaontelonsisäisen paineen, mikä puolestaan ​​vähentää maksan laajentumista ja perna. Tämä asana sävyjä suoliston ja säätelee liikkeitä liikaa.

6. Balasana

Balasana tai lapsen Pose on levossa aiheuttaa. Se rauhoittaa ja de-korostaa koko kehon, myös vatsan elimiä. Jos katsot tarkkaan, asanasta merkitsee kertaista vatsaan että hierontaa ruuansulatuselimille liikaa. Siksi ruoansulatusta ja suoliston paranevat. Tämä on erittäin tehokas ei-kiertämällä aiheuttaa joka auttaa lievittämään ummetus.

7. Supta Matsyendrasana

Miten tehdä Supta Matsyendrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Supta Matsyendrasana on yksi tehokkaimmista jooga aiheuttaa ummetus helpotusta. Tämä asana on täydellinen yhdistelmä twist ja levossa aiheuttaa. Se auttaa suuresti lievittämään ummetus. Vaikka lempeä kierre auttaa poistamaan jätettä, parantaa verenkiertoa suolistossa, ja mahdollistaa ruoka matkustaa sujuvasti, se myös rentouttaa kehoa ja lievittää jännitystä loukkuun vatsan.

Oletko koskaan miettinyt, joogaa ummetus ongelma? Mitä enemmän huoli, sitä enemmän tulee ummetusta. Nämä muutamat asanas ovat erittäin helppo tehdä, ja kestää vain noin 15 minuuttia päivä. Parasta on, että saat lähes välitöntä helpotusta. Terveempi ruoansulatuskanavan vaatii onnellisempi sinulle! Vaikka jooga puhdistaa ja säätelee sisällä oman järjestelmän, varmista, että lisäät tarpeeksi vettä, kuitumainen elintarvikkeet, hedelmät, kasvikset, ja vihreät lehtivihannekset ruokavalioosi. Tulet täysin unohtaa, mitä ummetus tuntuu!

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.