7 Basic Yoga Asana’s die u zullen helpen Beat Constipatie

Home » Review » Health » 7 Basic Yoga Asana’s die u zullen helpen Beat Constipatie

7 Basic Yoga Asana's die u zullen helpen Beat Constipatie

Op het gevaar af te klinken unladylike, wanneer de druk is er, maar u niet aan het grote werk te doen, het is onbevredigend. Wat erger is, is de zeurende buikpijn en lichte hoofdpijn die volgen. Constipatie kan heel vervelend zijn, vooral als het wordt een alledaags ding. De meeste mensen hebben de neiging tot constipatie licht te nemen. Sommigen zullen misschien denken dat het een ziekte, maar in feite is het slechts een symptoom. Een symptoom van een zeer ernstig probleem, zo niet op tijd behandeld.

Wat is Constipatie?

Wanneer uw stoelgang onregelmatig zijn, je maag is opgeblazen en gespannen. Als dit niet is verzorgd, het leidt tot bekken ziekten. Als het probleem op tijd wordt opgemerkt en behandeld, is er geen reden tot ongerustheid.

Verschillende mensen ervaren constipatie anders. Sommigen zijn van mening dat het alleen ontijdig ontlasting zijn, anderen noemen het zo als het is een passage van harde ontlasting. Nou, wat het geval kan zijn, de bottom-line is een ongezonde leefstijl.

Waarom doet Constipatie Happen?

Constipatie is meer een lifestyle stoornis. Als je de neiging om minder water te drinken of te veel van junk food, je uiteindelijk worden verstopt. Ook stress, minder uren slaap, en ongepaste uren werk alleen toe te voegen aan de problemen. Met dank aan fast food, onze inname van groene bladgroenten, vezelig voedsel en vers fruit heeft verminderd, en dit speelt een grote rol bij het ontstaan ​​van constipatie.

Hoe Yoga helpt verlichten Constipatie?

Ja! Het is waar. Als je niet constipatie smoren in de kont (alle woordspelingen bedoeld), terwijl er tijd is, zal dit leiden tot een grotere en meer ernstige maag stoornis. Maar er is altijd hoop, en yoga is een goede optie.

Yoga stimuleert je lichaam en helpt om de doorbloeding en zuurstoftoevoer in het systeem te verhogen. De meeste houdingen in yoga betrekking hebben op de beweging van het bekken, en dit helpt enorm bij het verminderen van constipatie.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en alles wat het zal nemen is een paar asanas elke dag. Zij zullen zorgen voor de onregelmatige stoelgang en ook een opgeblazen gevoel en overbelasting van de maag te verminderen. Hier is alles over  yoga en constipatie die je moet weten.

Top 7 Asana In Yoga voor Constipatie Relief

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana betekent letterlijk Gas Releasing Pose. Mensen die lijden aan constipatie hebben ook een heleboel gas gevangen in hun systeem. Het beoefenen van deze regelmatig pose helpt genezen van vele spijsverteringsstoornissen zoals dyspepsie en zure refluxes veroorzaakt door indigestie.

2. Baddha Konasana

Wanneer u een voorwaartse buiging toe te voegen aan de Cobbler Pose, het helpt te stimuleren en te genezen van de spijsvertering. Gas, opgeblazen gevoel en krampen zijn opgelucht. Het beoefenen van deze pose draagt ​​ook bij aan stress, die ook helpt bij een goede spijsvertering te verminderen.

3. Halasana

How To Do The Halasana en wat zijn de voordelen

De Halasana of het Plough Pose is een geruststellende pose voor degenen geplaagd door constipatie. Het masseert de darmen en daarom verwijdert alle giftige stoffen uit het. Deze asana wordt beschouwd als een inversie. Vandaar dat het verbetert de bloedcirculatie in het bekkengebied. Dit geeft vertering een goede boost.

4. Ardha Matsyendrasana

Als je ervan uitgaat dat de Ardha Matsyendrasana, masseert de nieren, milt, alvleesklier, maag, lever, en dubbele punten. Dit detoxes niet alleen het gebied, maar helpt ook het verbeteren van de stoelgang, waardoor constipatie verlichten.

5. Mayurasana

How To Do The Mayurasana en wat zijn de voordelen

In het begin, de Mayurasana of Peacock Pose verbetert de spijsvertering en ontkent de gevolgen van ongezond voedsel. Deze asana verhoogt ook de intra-abdominale druk, die op zijn beurt, vermindert de vergroting van de lever en milt. Deze asana tonen de darmen en regelt de bewegingen ook.

6. Balasana

De Balasana of Pose van het kind is een rustende pose. Het kalmeert en de-benadrukt het hele lichaam, met inbegrip van de buikorganen. Als je goed kijkt, de asana houdt een vouw in de buik, dat massages de spijsverteringsorganen ook. Daarom worden de spijsvertering en stoelgang verbeterd. Dit is een uiterst effectieve niet-draaien pose die helpt bij het verlichten van constipatie.

7. Supta Matsyendrasana

How To Do The Supta Matsyendrasana en wat zijn de voordelen

Supta Matsyendrasana is één van de meest effectieve yoga houdingen voor constipatie opluchting. Deze asana is een perfecte combinatie van een twist en een rusten stelt. Het helpt enorm bij het verlichten van constipatie. Terwijl de zachte twist helpt om het afval te verwijderen, verbetert de circulatie van bloed in de darm, en maakt het mogelijk het voedsel soepel te reizen, het ontspant ook het lichaam en verlicht de spanning gevangen in de buik.

Heb je ooit overwogen yoga voor constipatie probleem? Hoe meer je je zorgen maakt, hoe meer je zal verstopt zijn. Deze paar asana’s zijn zeer eenvoudig te doen, en zal slechts ongeveer 15 minuten van uw dag te nemen. Het beste deel is dat je bijna onmiddellijke verlichting te krijgen. Een gezondere spijsvertering vraagt ​​om een ​​gelukkiger je! Terwijl yoga ruimt en regelt de binnenkant van uw systeem, zorg ervoor dat je genoeg water, vezelig voedsel, fruit, groenten, en groene bladgroenten te voegen in uw dieet. U zult helemaal vergeten wat constipatie voelt!