7 Grunnleggende Yoga Asanas som vil hjelpe deg Beat Forstoppelse

Home » Review » Health » 7 Grunnleggende Yoga Asanas som vil hjelpe deg Beat Forstoppelse

7 Grunnleggende Yoga Asanas som vil hjelpe deg Beat Forstoppelse

Med fare for å høres unladylike, når trykket er der, men du unnlater å gjøre den store jobben, er det utilfredsstillende. Hva er verre er det griner magesmerter og mild hodepine som følge. Forstoppelse kan være ganske irriterende, spesielt hvis det blir en hverdagslig ting. De fleste mennesker har en tendens til å ta toppelse lett. Noen vil kanskje synes det er en sykdom, men i virkeligheten er det bare et symptom. Et symptom på en utrolig alvorlig problem, hvis den ikke behandles i tide.

Hva er forstoppelse?

Når avføringen er uregelmessig, er magen oppblåst og anstrengt. Hvis dette ikke blir tatt vare på, fører det til bekken sykdommer. Hvis problemet er oppdaget i tide og behandles, er det ingen grunn til bekymring.

Ulike mennesker oppfatter forstoppelse annerledes. Mens noen anser det å være bare ubeleilig avføring, andre kaller det slik at når det er en passasje av hard avføring. Vel, hva tilfellet kan være, er bunnlinjen en usunn livsstil.

Hvorfor forstoppelse skje?

Forstoppelse er mer en livsstil lidelse. Når du har en tendens til å drikke mindre vann eller har for mye av junk food, ender du opp med å bli forstoppet. Også, stress, færre timer med søvn, og upassende timers arbeid bare legge til problemene. Takk til fast food, har vårt inntak av grønne bladgrønnsaker, fiberholdig mat og frisk frukt redusert, og dette spiller en stor rolle i å forårsake forstoppelse.

Hvordan Yoga hjelper avlaste forstoppelse?

Ja! Det er sant. Hvis du ikke nappe forstoppelse i baken (alle ordspill ment), mens det er tid, vil det føre til en større og mer alvorlige magelidelse. Men det er alltid håp, og yoga er et flott alternativ.

Yoga styrker kroppen og bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og oksygentilførsel i systemet. De fleste stillinger i yoga involverer bevegelse av bekkenet, og dette i stor grad bidrar til å redusere forstoppelse.

Forebygging er alltid bedre enn kur, og alt det vil ta er noen asanas hver dag. De vil ta vare på de sjelden avføring, og også redusere oppblåsthet og belastende i magen. Her handler om  yoga og forstoppelse som du bør vite.

Topp 7 Asanas I Yoga for forstoppelse Relief

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana betyr bokstavelig Gas Releasing Pose. De som lider av forstoppelse har også en hel masse gass fanget i deres system. Praktisere denne positur regelmessig hjelper kurere mange fordøyelsesproblemer som dyspepsi og syre refluxes forårsaket av dårlig fordøyelse.

2. Baddha Konasana

Når du legger til en fremover sving til Cobbler Pose, hjelper det å stimulere og helbrede fordøyelsessystemet. Gass, oppblåsthet og kramper er lettet. Praktisere denne positur bidrar også til å redusere stress, som også hjelpemidler i riktig fordøyelse.

3. Halasana

Hvordan gjøre Halasana og hva er dens fordeler

Den Halasana eller Plough Pose er et beroligende positur for de som er plaget av forstoppelse. Det massasjer tarmen, og derfor fjerner alle giftstoffer fra det. Dette asana regnes som en inversjon. Derfor øker det blodsirkulasjonen i bekkenområdet. Dette gir fordøyelsen en god boost.

4. Ardha Matsyendrasana

Når du antar det Ardha Matsyendrasana, det massasje nyrer, milt, bukspyttkjertel, mage, lever og kolon. Dette detoxes ikke bare området, men også bidrar til å forbedre avføring, og dermed lindre forstoppelse.

5. Mayurasana

Hvordan gjøre Mayurasana og hva er dens fordeler

I utgangspunktet den Mayurasana eller Peacock Pose forbedrer fordøyelsen og opphever virkningen av usunn mat. Dette asana øker også intra-abdominalt trykk, som i sin tur reduserer forstørrelse av leveren og milten. Dette asana toner tarmer og regulerer dens bevegelser også.

6. Balasana

Den Balasana eller barnets positur er et hvile positur. Det beroliger og de-understreker hele kroppen, inkludert abdominal organer. Hvis du ser nøye, innebærer asana en fold på magen som massasje fordøyelsesorganer også. Derfor, er fordøyelses og avføring forbedret. Dette er en ekstremt effektiv ikke-vridning positur som hjelpemidler i å lindre forstoppelse.

7. Supta Matsyendrasana

Hvordan gjøre Supta Matsyendrasana og hva er dens fordeler

Supta Matsyendrasana er en av de mest effektive yoga for forstoppelse lettelse. Dette asana er en perfekt kombinasjon av en vri og en hvilende positur. Det hjelper mye i å lindre forstoppelse. Mens den milde vri bidrar til å fjerne avfallet, øker blodsirkulasjonen i tarmen, og lar maten til å reise problemfritt, det beroliger også kroppen og avlaster spenningen fanget i magen.

Har du noen gang vurdert yoga for forstoppelse problem? Jo mer du bekymrer deg, jo mer vil du bli forstoppet. Disse få asanas er svært enkelt å gjøre, og tar bare ca 15 minutter av dagen din. Det beste er at du vil få nesten umiddelbar lindring. En sunnere fordøyelsessystemet krever en lykkeligere deg! Mens yoga renser opp og regulerer innsiden av systemet ditt, sørg for at du legger nok vann, fibrøs mat, frukt, grønnsaker, og grønne bladgrønnsaker i kosten. Du vil helt glemme hva forstoppelse føles!