7. Jóga ászanák veheti azonnali energia

Home » Review » Fitness » 7. Jóga ászanák veheti azonnali energia

7. Jóga ászanák veheti azonnali energia

Egy egész napos munka nem mentség, hogy gyengének érzi magát. Ne hagyja, hogy az agyelszívás, gyenge térd és elmosódott beszéd Önnek szerezni, és tegye le. Ahhoz, hogy a nyaláb energia egész nap, és ugrál vissza másnap ugyanolyan erővel és lelkesedéssel, igénybe jóga ászanákat. Olvasson tovább, hogy többet róluk.

Ezt megelőzően, nézzük megtudjuk, hogyan jóga növeli az energiát.

Jóga építsünk Energy

Jóga létrehozza és fenntartja energiák testeteket keresztül ászanák. Van egy szunnyadó kozmikus energia az egyes egyikünk, hogy az ászanák felébreszteni. Ezek építeni és fenntartani energiák a szervezetben, hogy a jóga a go-to természetes energia-emlékeztető, amely lebontja darabokat tárolt energia mellett a hossza a tested. Az egyediség rejlik ébredés összes rendszer a szervezetben, és így egy új életet nekik. A szakaszok nyit a rendszer való tartózkodását energiát az egész testben. Ellenőrizze a következő ászanák, amely segít építeni az energia.

Reggel Jóga Energia

1. Vriksasana (fa póz)

Vriksasana vagy a fa póz kapta nevét miatt szoros hasonlóságot mutatnak a szilárd jelenlétében egy fa. Ellentétben a legtöbb más jóga ászanákat, akkor tartsa nyitva a szemét erre nézve az egyensúly megtartása. A legjobb, ha nem a ászana reggel, amennyire szüksége van a teljes fókusz és a figyelmet, amely lehet elérni egyszerűen a korai órákban a nap. Tartsuk ezt a kezdő szintű Hatha jóga póz legalább egy percig mindkét lábát.

Előnyök: Vriksasana erősíti a gerinc és javítja a neuromuszkuláris koordináció. Ez megerősíti a térd és a láb. A póz emeli a mentális képességek és felemeli az erejét a vállát. Ez húzódik a mellkas, comb belső és javítja a értelme az egyensúly.

2. Natarajasana (Dance póz)

Hogyan kell csinálni a Natarajasana és mik az előnyei

Natarajasana vagy a Dance póz neve olyan, mint a jelent hasonlít az egyik táncoló nyeire Lord Shiva ő táncos avatar. Ez kihívást jelent, hogy működik a legjobban, ha végre reggel éhgyomorra. Natarajasana egy köztes szinten Vinyasa jóga, amelyet tekintetbe kell legalább 15-30 másodpercig, és feljebb, ha tudsz.

Előnyök: Natarajasana erősíti a mellkas, csípő, és a lábak. Ez ad egy jó szakaszon a comb és javítja a testtartást. A póz teszi a szervezet rugalmas és fitt. Ez oldja a stresszt a szervezetben, és javítja az egyensúlyt.

3. Utkatasana (elnök póz)

Utkatasana vagy az elnök póz, mint ül egy képzeletbeli székre. Egyszerűen hangzik, de előírja, sok finomság erre. Ez egy hatalmas jelent, amely megköveteli a sok türelem. Ez az alapvető szinten Vinyasa jóga szüksége van legalább 30-60 másodpercig tartja a póz, és akkor működik a legjobban, ha kész a reggeli éhgyomorra. Az energia a legmagasabb reggel, és szükség lesz az egész, hogy fenntartsák Utkatasana.

Előnyök: Utkatasana húzódik a törzs, a csípő és a hát alsó. Ez növeli a tudat meghatározása és serkenti a szívet. A póz enyhíti az ízületi és hátfájás. Tonizálja a lábak és erősíti a borjak. Utkatasana növeli a teljesítmény és a rugalmasság a comb.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Hogyan kell csinálni a Ustrasana (Camel póz) és mik a előnyeiUstrasana vagy a teve póz egy csodálatos backbend. A legjobb, ha nem a ászana reggel éhgyomorra és tiszta belek és a termelt energia a megemésztett étel az előző napi vacsora. Gyakorlás az ászana esténként is rendben van, de arról, hogy van egy rés legalább 4-6 órával az utolsó étkezés. Tartsuk ezt a alapszint Vinyasa jelentenek legalább 30-60 másodpercig.

Előnyök: Ustrasana nyit a mellkasára, és az elülső része a törzs. Ez erősíti a hát és a váll. A póz eltávolítja fájdalom a hát alsó részén, és teszi a gerinc rugalmasságát. Erősíti a comb és a fegyverek. Ustrasana tonizálja a nyak és gyógyítja a székrekedést.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

Chakrasana vagy a kerék póz kihívást jelentenek vissza, hogy egy része a Astanga jóga rend. Tartsa a ászana legalább 1-4 percig a legjobb eredmény. A legjobb időt, hogy vállalja ezt az alapvető Astanga jóga póz a reggeli után törölje a belek és mielőtt a reggelit. Valójában ez az egyik legjobb reggeli jóga jelent az energiabomba.

Előnyök: Chakrasana erőt ad a lábak, karok, fenék és a hát alsó. Serkenti a pajzsmirigy. A póz gyógymód az asztma, és megmozgatja a mag. Ez csökkenti a depressziót, és úgy érzi energikus és élettel teli. A kerék póz megtartja a rendszer a szervezetben harmóniában és begyújtja a hét csakra.

6. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana vagy a Cobra Pose egy energetizáló backbend és hasonlít a felvetett csuklyát egy kobra. Ez része a 12 pózok a Surya Namaskar rend. Tartsa ezt az alapvető Astanga jóga póz legalább 15-30 másodpercig. A legjobb, ha gyakorolni Bhujangasana kora reggel éhgyomorra, ha lehet használni a tárolt energia az előző esti étkezés.

Előnyök: Bhujangasana stimulálja az emésztőrendszert és tonizálja a szervek az alsó has. Szabályozza az anyagcserét, és így a tüdő egy jó szakaszon. Ezt a pózt javítja a vér és az oxigén forgalomba az egész szervezetben. Ez emeli a fejében, és csökkenti merevség a hát alsó részén.

7. Kapotasana (Pigeon Pose)

Hogyan kell csinálni a Kapotasana és mik az előnyei

Kapotasana vagy a Galamb póz, ha feltételezzük, hasonlít a kecses irányvonal egy galamb. Ha rendszeresen végzett, a galamb póz előnyös a test nagy mértékben. Kapotasana egy kezdő szinten Astanga jóga póz, hogy működik a legjobban, ha tartjuk legalább egy percig, és gyakorolják a reggel éhgyomorra és tiszta belek.

Előnyök: Kapotasana erősíti és nyújtja az ízületek és az izmok a láb. Csökkenti a vérnyomást és növeli a beszívott oxigén a szervezetben. A póz kezeli húgyúti betegségek és csökkenti merevséget a csípő, hát és a váll régiók.

Most, hogy mindent tud a jóga az energia fellendítése, mit vársz? Ezek az energia épület ászanák biztosan szüntesse meg a szesz. Most pedig válaszoljon néhány gyakran feltett kérdésekre a jóga és az energiát.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Hány nap egy héten kéne tornázni tartani az energiaszintet ép?

Tornázni napi tartsa be az energia szintet fel. Ha ez nem lehetséges, gyakorlása legalább heti 2-3 alkalommal körülbelül 20 percig, hogy egy óra is megteszi.

Hogyan jóga eltér más formái gyakorlat?

Jóga működik, mind az elme és a test egyszerre, és használja a szervezet, amelynek célja a gyógyír a mész keresztül. Ez köti össze a szellem, a test és a légzés, így nézel befelé és tudatában a lét. Ez egy egészséges folyamat, és nem pusztán a végtagok mozgását.

A napról-napra tevékenységek szopni az energia belőlünk, és a hő és por élünk csak ront a helyzeten. A nap végén, akkor nem akarja, hogy néz ki, mint egy facsart gyümölcslé csomagot. Kezdje gyakorló energia növekvő ászanák és érezni a különbséget.