7 Jooga Asanat saada välitöntä Energia

Home » Review » Fitness » 7 Jooga Asanat saada välitöntä Energia

7 Jooga Asanat saada välitöntä Energia

Pitkä päivä työtä ei ole tekosyy heikottaa. Älä anna aivovuotoa, heikko polvet, ja epäselvä puhe pääsevät sinua ja laittaa sinut alas. Voidakseen säteen energiaa koko päivän ja toipua seuraavana päivänä yhtä tarmokkaasti ja innostusta, turvautua jooga asanat. Lue tietää lisää heistä.

Sitä ennen, nyt oppia, miten jooga lisää energian.

Jooga rakentaa energia

Jooga luo ja ylläpitää energioita kehossanne kautta asanas. On lepotilassa kosmista energiaa jokainen meistä, että asanas herättää. Ne rakentaa ja ylläpitää energioita elimistössä tekee jooga go-luonnon energiaa booster joka hajottaa paloina energian tallennetaan yhdessä pituutta kehosta. Sen ainutlaatuisuus piilee herääminen kaikissa järjestelmissä elimistössä ja tuo uuden elämän heille. Venyy avata järjestelmän elvyttää energiaa koko kehoon. Tarkista seuraavat asanat, jotka auttavat sinua rakentamaan energiaa.

Aamulla Jooga for Energy

1. Vriksasana (Puu Pose)

Vriksasana tai Tree Pose saa nimensä, koska sen muistutti ehdottomasti kiinteä läsnäolo puu. Toisin kuin useimmat muut jooga asanat, kannattaa pitää silmät auki tämä aiheuttaa tasapainon säilyttämiseksi. Se on parasta tehdä asanasta aamulla, koska se tarvitsee täydellisen tarkennuksen ja huomiota, joka voidaan saavuttaa helposti alkupuolella vuorokaudenaikoina. Pidä tämä Alkeistason Hathajooga aiheuttavat vähintään minuutin kummallekin jalalle.

Edut: Vriksasana vahvistaa selkärangan ja parantaa neuromuskulaarisen koordinaatiota. Se vahvistaa polvet ja jalat. Asento nostaa henkistä tiedekunnissa ja tankkauksessa vahvuus hartiat. Se ulottuu rintaan, sisä reidet ja parantaa tasapainoa.

2. Natarajasana (Dance Pose)

Miten tehdä Natarajasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Natarajasana tai Dance Pose on nimetty niin kuin aiheuttaa muistuttaa jotakin tanssia kannanottoja Shivan hänen tanssija avatar. Se on haastava aiheuttaa joka toimii parhaiten, kun suoritetaan aamulla tyhjään vatsaan. Natarajasana on keskitason Vinyasa jooga jota tulisi pitää vähintään 15-30 sekuntia ja edelleen ylös, jos voit.

Edut: Natarajasana vahvistaa rintaa, lantio ja jalat. Se antaa hyvän venytys reisien ja parantaa ryhtiä. Asennon saa kehosi joustava ja istuvuus. Se lievittää stressiä kehosta ja parantaa tasapainoa.

3. Utkatasana (puheenjohtaja Pose)

Utkatasana tai puheenjohtaja Pose on kuin istuu kuvitteellinen tuoli. Kuulostaa helpolta, mutta vaatii paljon soraa tehdä niin. Se on tehokas aiheuttaa joka vaatii paljon kärsivällisyyttä. Tämä perustason Vinyasa jooga tarvitsee vähintään 30-60 sekuntia pitämään aiheuttaa ja toimii parhaiten, kun tehdään aamulla tyhjään vatsaan. Energiasi on korkein aamulla, ja sitä tarvitaan kaikki säilyttää Utkatasana.

Edut: Utkatasana ulottuu vartalon, lantion ja alaselän. Se lisää mielesi päättäväisyydestä ja stimuloi sydäntä. Asennon lievittää nivel- ja selkäkipuja. Se vahvistaa jalat ja vahvistaa pohkeet. Utkatasana lisää tehoa ja joustavuutta reisien.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Miten tehdä Ustrasana (Camel Pose) ja mitkä ovat sen hyödytUstrasana tai Camel Pose on hämmästyttävä backbend. Se on parasta tehdä asanasta aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston ja energian kanssa syntyvät sulavaa ruokaa edellisen päivän illallisen. Harjoitellaan asana iltaisin on hieno myös, mutta varmista, että on aukko vähintään 4-6 tuntia viimeinen ateria. Pidä tämä perustason Vinyasa aiheuttaa vähintään 30-60 sekuntia.

Edut: Ustrasana avaa rintaa ja etuosaa vartalo. Se vahvistaa selkää ja hartioita. Asento poistaa kipua alaselässä ja tekee selkärangan joustavampia. Se vahvistaa reisien ja käsivarret. Ustrasana ääniä niskaasi ja parannuskeinoja ummetus.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

Chakrasana tai Wheel Pose on haastava takaisin aiheuttaa joka on osa astangajoogan hoito. Pidä asana vähintään 1-4 minuuttia parhaan tuloksen. Paras aika huolehtimaan tästä perus Astangajoogassa aiheuttaa on aamulla poistamisen jälkeen suoli ja ennen kuin olet aamiaista. Itseasiassa tämä on yksi parhaista aamulla jooga aiheutuu energianlähteeksi.

Edut: Chakrasana antaa voimaa jalat, kädet, pakarat ja alaselän. Se stimuloi kilpirauhanen. Asennon parannuskeinoja astma ja ulottuu ydin. Se vähentää masennusta ja tekee sinusta tuntuu energinen ja täynnä elämää. Pyörän asento pitää kaikki järjestelmät kehon sovussa ja sytyttää teidän seitsemän chakraa.

6. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana tai kobra aiheuttaa on energisoiva backbend ja näyttää samanlaiselta kuin nosti konepellin Cobra. Se on osa 12 asentoja Surya Namaskar hoito. Pidä tätä perusasetelmaa Astangajoogassa aiheuttaa vähintään 15-30 sekuntia. On parasta harjoitella Bhujangasana aikaisin aamulla tyhjään mahaan, kun voit käyttää varastoidun energian tuotetaan edellisen illan ateriaa.

Edut: Bhujangasana stimuloi ruoansulatuskanavan ja ääniä elinten Alavatsassasi. Se säätelee aineenvaihduntaa ja antaa keuhkot hyvä venytellä. Tämä aiheuttaa parantaa veren ja hapen liikkeeseen koko kehoon. Se kohottaa mieltäsi ja vähentää jäykkyyttä alaselässä.

7. Kapotasana (Pigeon Pose)

Miten tehdä Kapotasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Kapotasana tai Pigeon aiheuttavat, kun oletetaan näyttää samanlaiselta siro viritystä kyyhkynen. Jos tehdään säännöllisesti, kyyhkynen aiheuttaa hyödyttää kehon suuressa määrin. Kapotasana on aloittelija tasolla Astangajoogassa aiheuttaa joka toimii parhaiten, kun pidettiin vähintään minuutin ja harjoiteltu aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston.

Edut: Kapotasana vahvistaa ja venyttää nivelet ja lihakset jalat. Se alentaa verenpainetta ja lisää hapenottoa kehoosi. Asennon käsittelee virtsatiet ja vähentää jäykkyyttä lonkan, selän ja hartioiden alueella.

Nyt kun tietää kaikki joogaa lisäenergiaa, mitä sinä odotat? Nämä energia rakennus asanas varmasti tuulelle. Nyt, vastata joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin koskien joogan ja energiaa.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Kuinka monta päivää viikossa pitäisi joogaa pitää minun energian tasoilla kunnossa?

Joogaa päivittäin pitää energian huipussaan. Jos tämä ei ole mahdollista, käyttävät ainakin 2-3 kertaa viikossa noin 20 minuuttia tunnissa myös tehdä.

Miten jooga erilainen kuin muiden liikuntaa?

Jooga toimii sekä mielen ja ruumiin samanaikaisesti, ja se käyttää kehon keinona parantaa ongelmien mennä läpi. Se yhdistää mielen, kehon ja hengen tekee näytät sisäänpäin ja tietoinen olento. Se on terveellistä prosessi eikä pelkkä raajojen liike.

Meidän day-to-day toimintaa imevät energiaa pois meistä, ja lämpö ja pöly elämme vain pahentaa sitä. Loppuun mennessä päivä, et halua näyttää mehua paketin. Aloittaa harjoitellaan energia lisääntyy asanas ja tuntea ero.