7 osnovne asane ki vam bo pomagal premagati zaprtje

Home » Review » Health » 7 osnovne asane ki vam bo pomagal premagati zaprtje

7 osnovne asane ki vam bo pomagal premagati zaprtje

Na tveganje za sondiranje unladylike, ko je tlak tam, ampak ne boste storili velik posel, da je nezadovoljivo. Kaj je še hujše je godrnjav želodcu in blag glavobol, ki sledijo. Zaprtje je lahko zelo moteč, še posebej, če to postane vsakdanja stvar. Večina ljudi se nagibajo, da bi zaprtje rahlo. Nekateri morda mislijo, da je bolezen, v resnici pa je to le simptom. Simptom neverjetno resen problem, če ne zdravimo pravočasno.

Kaj je zaprtje?

Ko so vaše gibanje črevesja nepravilna, trebuh je napihnjen in napet. Če to ni poskrbljeno, saj vodi do medenične bolezni. Če je problem opazila v času in zdravi, ni razloga za skrbi.

Različni ljudje dojemajo zaprtje drugače. Medtem ko nekateri menijo, da je to zgolj Času neprimerna blato, drugi pa pravijo, da ko gre za prehod iz trdega blata. No, ne glede na okoliščine primera, bottom-line je nezdravega življenjskega sloga.

Zakaj Zaprtje zgodilo?

Zaprtje je bolj motnja življenjski slog. Ko ponavadi pijejo manj vode ali imajo preveč hitro hrano, si na koncu pa zaprt. Tudi stres, manj ur spanja, in neprimerne ur dela le še težave. Hvala za hitro hrano, je naše uživanje v zeleni listnati zelenjavi, vlaknaste hrane in svežega sadja zmanjšala, in to igra veliko vlogo pri povzroča zaprtje.

Kako Joga Pomaga Osvobodite zaprtje?

Da! To je res. Če ne zatiranje zaprtje v riti (vse besedne igre namenjene), medtem ko je čas, bo to vodilo k večji in bolj hude želodčne motnje. Ampak vedno obstaja upanje, in joga je velika možnost.

Joga poživi vaše telo in pomaga povečati pretok krvi in ​​oskrbo s kisikom v sistemu. Večina položaji v jogi vključujejo gibanje medenice, in to zelo pomaga pri zmanjševanju zaprtje.

Preventiva je vedno boljša kot kurativa, in vse to bo trajalo je nekaj asan vsak dan. Ti bodo poskrbeli za redkih odvajanju in tudi zmanjša napihnjenost in napenjanje v želodcu. Tukaj je vse o  jogi in zaprtje, ki bi jih morali poznati.

Top 7 Asan V Joga za zaprtje Relief

1. Pawanmuktasana

Pawanmuktasana dobesedno pomeni plin Sprostitev predstavljajo. Tisti, ki trpijo zaradi zaprtja imajo tudi cel kup plina, ujetega v njihovem sistemu. Vadba to redno predstavlja pomaga zdraviti številne prebavne motnje, kot so dispepsije in kisline refluxes s prebavne motnje povzročajo.

2. baddha Konasana

Ko dodate naprej ovinek na Čevljarski pozo, da pomaga spodbuditi in zdraviti prebavni sistem. Plin, napenjanje in krči so odleglo. Vadba to pozo prispeva tudi k zmanjšanju stresa, ki pomaga tudi pri pravilno prebavo.

3. Halasana

Kako narediti Halasana in kakšne so njegove prednosti

Halasana ali Plough pozo je tolažba poza za tiste, ki jih zaprtje pestijo. To masaže črevesje, in zato, odstrani vse strupe iz njega. Ta asana velja inverzija. Zato, da izboljša cirkulacijo krvi v predelu medenice. To daje prebavo dober zagon.

4. Ardha Matsyendrasana

Ko prevzame Ardha Matsyendrasana, it masaže so ledvice, vranica, trebušna slinavka, želodec, jetra, in dvopičja. To ne samo detoxes območja, ampak tudi pomaga izboljšati iztrebljanja, s čimer lajša zaprtje.

5. Mayurasana

Kako narediti Mayurasana in kakšne so njegove prednosti

Na začetku je Mayurasana ali pav Pose izboljšuje prebavo in zanika učinke nezdrave hrane. Ta asana povečuje tudi intraabdominalne pritisk, kar po drugi strani zmanjšuje povečanje jeter in vranice. Ta asana toni črevesja in ureja svoje gibanje preveč.

6. Balasana

Balasana ali predstavljajo Otrok je počivališče predstavljajo. Pomirja in de-poudarja, da je celotno telo, vključno z trebušnih organov. Če pozorno pogledaš je asana pomeni gubo na trebuhu, da masaže so prebavila preveč. Zato se izboljšajo prebavo in črevesne gibi. To je zelo učinkovit non-sukanje predstavlja, da pomaga pri odpravljanju zaprtja.

7. Supta Matsyendrasana

Kako narediti Supta Matsyendrasana in kakšne so njegove prednosti

Supta Matsyendrasana je eden izmed najbolj učinkovitih joga predstavlja za lajšanje zaprtje. Ta asana je odlična kombinacija twist in počitek predstavljajo. To zelo pomaga pri odpravljanju zaprtja. Medtem ko je nežen zasuk pomaga odstraniti odpadke, izboljšuje pretok krvi v črevesju, in omogoča, da se hrana za nemoteno potovanje, pa tudi sprošča telo in odpravlja napetost ujet v trebuhu.

Ste že kdaj pomislili, joga za problem zaprtje? Bolj skrbi, bolj si bo zaprt. Teh nekaj asan so zelo enostavno narediti, in bo trajalo le približno 15 minut svojega dneva. Najboljši del je, da boste dobili skoraj takojšnje olajšanje. Bolj zdravo prebavni sistem zahteva srečnejši vas! Medtem ko je joga čisti in ureja notranjost vašega sistema, poskrbite, da boste dodali dovolj vode, vlaknenih hrano, sadje, zelenjavo, in zelene listnate zelenjave v vaši prehrani. Boste popolnoma pozabili, kaj zaprtje občutek!