7 Yoga aiheuttaa joka auttaa taistelemaan Masennus

Home » Review » Health » 7 Yoga aiheuttaa joka auttaa taistelemaan Masennus

7 Yoga aiheuttaa joka auttaa taistelemaan Masennus

Joinakin päivinä olet kauhun nousta aamulla ja päin maailmaa. Toivottomuus valtaa, ja tuntuu tyhjä. Jos tämä toistuu usein, olet pulassa, ystäväni, koska masennus on koputtaa ovelle. Mitä nopeammin löytää ratkaisu, sen parempi. Joogaa apua masennukseen? Jooga sanotaan lievittää masennuksen luonnollisesti ja tässä on luettelo 7 jooga aiheuttaa joka auttaa sinua tekemään niin. Katso.

Sitä ennen, Mennään tietää muutamia faktoja masennus.

Mikä on masennus?

Masennus on sairaus, joka vaikuttaa aivoihin. Se on sinun reaktio jotain surullista, menetys joku tai alakuloisuus. Kun nämä tunteet pahentaa ja tullut voimakas, se johtaa sairaus, jota kutsutaan kliininen masennus.

Tiedät masentunut kun näytät seuraavia oireita johdonmukaisesti kaksi viikkoa.

Masennusoireita

  • Sinusta tuntuu arvoton ja syyllisyyttä päivittäin
  • Keskittymiskykyä vähenee ja epäröinti valtaa
  • Kaikki harrastukset ja toiminta pidit aiemmin nyt ei tunnu houkuttelevalta lainkaan
  • Ajattelee kuolemaa ja itsemurhan
  • Sinusta tuntuu epävakaa ja levoton tai erittäin tylsää ja hidasta
  • Tulee merkittävä muutos painosi – olet joko saada tai menetä

Mistä masennus?

 
 
 
 
 

Kun saat kiintyneitä jotain aikana, ja se ei ole enää olemassa, se jättää aukon, ja masennus valtaa selviytymään menetyksestä. Genetics, vaihtelu hormonitasot, jotkut sairaudet, kirurgian jälkeinen reaktio, ja korkea stressiä aiheuttaa masennusta. Se on yleinen vielä vakava ongelma, joka on ratkaistava ennen kuin se karkaa käsistä. Katsotaan nyt selvittää, miten jooga ja masennus liittyvät.

Jooga paranna Masennus

Jooga on yksi parhaista tavoista keventää mielialaa ja pitää masennuksen loitolla. Jooga aiheuttaa lisätä verenkiertoa aivoihin ja mahdollistavat tuotannon mielialaa kohottavaa hormoneja.

Käytäntö jooga ei ole mitään haitallisia sivuvaikutuksia, jotka tekevät parempi vaihtoehto verrattuna muihin lääkkeitä masennukseen. Jotkut jooga aiheuttaa taistella masennusta on mainittu alla. Kokeile niitä vähintään 12 viikkoa huomata merkittäviä muutoksia.

Jooga Masennus – 7 Effcetive Poses

1. Balasana (Child Pose)

Balasana auttaa rauhoittamaan aivoihin ja lievittää stressiä ja ahdistusta. Se varovasti ulottuu alaselässä ja lantion, jolloin kehon rentoutumaan. Rauhallisuuden etusija koko olemuksesi, auttaa sinua käsittelemään masennuksen paremmin.

Balasana pidetään yhtenä mukavin jooga aiheuttaa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on polvistua ja istua kantapäät. Varmista, että isot varpaat koskettavat toisiaan. Pidä kädet polvien ja levitä polvia hip-leveys välein. Sitten taivuta vartalo eteenpäin, välillä teidän jaettuna reidet, kasvosi koskettaa maata. Tuo kädet eteenpäin ja aseta ne molemmin puolin päätä, kämmenet alaspäin. Olla tässä asennossa muutaman minuutin ajan.

2. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Sethu Bandhasana vahvistaa selän lihaksia ja lievittää väsynyt takaisin. Se auttaa rentoutumaan ja tekee ihmeitä kärsivien stressiä, ahdistusta ja masennusta.

Sethu Bandhasana avaa sydämesi, mikä sinusta tuntuu kevyt ja helposti. Voit tehdä asennon, makaamaan lattialla selällään. Pidä kädet lattialle molemmin puolin kämmenet alaspäin. Nosta jalat taittamalla ne polvissa. Varmista, että nilkat ja polvet ovat suorassa linjassa, ja jalat ovat muutaman tuumaa toisistaan. Sitten varovasti nosta koko takaisin irti lattiasta ja pysyä siellä muutaman sekunnin. Kun teet tämän, reidet olisi rinnakkain toisiaan, ja rintaa pitäisi koskettaa leuka. Varmista ettet taivuta leukaa.

3. Urdhva Mukha Svanasana (ylöspäin suunnattu Dog Pose)

Miten tehdä Urdhva Mukha Svanasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Urdhva Mukha Svanasana helposti paranna lievää väsymystä ja masennusta. Se on yleinen nuorentava vaikutus kehon ja kaikki stressi loukussa takana katoaa.

Urdhva Mukha Svanasana vahvistaa ja herättää ylävartalo. Voit tehdä asanasta, makaa lattialla kanssa alaspäin ja jalat seuraava sama varpaat alaspäin ja muutaman tuumaa toisistaan. Aseta kämmenet lähelle rinnassa molemmin puolin, alaspäin. Pidä kämmenet lähelle kylkiluiden. Nosta vartalo ja suorista käsivarret ja jalat muutaman tuumaa irti lattiasta. Paina yläosa jalat tukevasti maahan. Pidä pää suorassa tai ylöspäin ja hartiat pois korvista ja anna rintakehän nousu.

4. Adho Mukha Svanasana (Alaspäin-vastapäätä Dog Pose)

Miten tehdä Adho Mukha Svanasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Adho Mukha Svanasana mahdollistaa tuoreen veren virtauksen kehon. Se ulottuu kaulan ja kaularangan vapauttaen stressiä niihin, mikä vähentää ahdistusta ja rauhoittava olemukseesi.

Adho Mukha Svanasana vahvistaa vatsan lihaksia ja parantaa ruoansulatusta. Voit tehdä asennon, tee asento pöydän kehosta. Käytä jalat ja kädet tehdä jalat pöydälle ja selkää kuin pöytälevyn. Nyt suoristaa kyynärpäät ja polvet, työntää lantion ylöspäin ja muodostaa käännetyn V: n muotoinen kehon. Kädet tulisi olla hartioiden leveyden verran erillään, jalat lantion leveydellä toisistaan, ja varpaat osoittaa suoraan. Kotelo painetaan kädet maahan ja suoristaa kaulan. Korvalla pitäisi koskettaa sisäistä aseita. Pidä silmällä katseensa napaan.

5. halasana (Plough Pose)

Miten tehdä halasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Halasana vähentää rasitusta selkää ja parantaa ryhtiä. Se rauhoittaa aivoja, antaa sille hyvän venyttää, ja vähentää stressiä. Se pitää päänsärkyä ja unettomuutta loitolla.

Halasana on yksi parhaista rauhoittava aiheutuu hermostoon. Voit tehdä asennon, makuulla selällään, kädet pidetään rinnalla kehosta. Nosta jalat irti maasta kulmassa 90 astetta maahan. Sitten, aseta kädet lantiolla ja käyttää niitä tukea, nosta lantiota kohti rintaa. Hitaasti alentaa jalat ja ottaa ne pään päällä, koskettaa maata kuin oman pään ja sijoittamalla varpaat tukevasti maassa. Varmista, että reidet ovat suoraan välttää niitä koskettaa päätäsi. Poista kädet lonkat, suorista käsivarret eteenpäin, ja aseta ne maahan kämmenet alaspäin.

6. Uttanasana (Standing Eteenpäin Taita Pose)

Uttanasana lievittää jännitystä selässä, hartioissa ja kaula ja parantaa toiminnan hermostoon. Se rauhoittaa sinua ja vähentää ahdistusta.

Uttanasana myös parantaa verenkiertoa. Voit tehdä asanaa seistä suorassa kädet rinnalla kehon ja jalat aseet pituus. Nyt aseta kädet lantiolla ja taivuta eteenpäin lantiosta. Tekee pään ja rintakehän koskettaa reidet. Tuo kädet alas ja laittaa ne viereen jalat tai pidätä nilkkojen takaapäin. Pidä reidet suorassa.

7. joogatunnille (Corpse Pose)

Edut joogatunnille Jooga ja miten se

Savasana rejuvenates sinä ja auttaa elimistöä rentoutumaan. Se alentaa verenpainetta ja antaa vaikutukset edellisen aiheuttaa uppoavat paremmin.

Lopulta, kun kaikki mielen ja kehon virkistävä aiheuttaa, joogatunnille saat kaikki loput ja laajuus parantua. Voit tehdä joogatunnille, makaavat lattialla selällään. Pidä jalat muutaman tuumaa toisistaan ​​ja anna niiden pudota sivuttain. Anna kädet makaavat rinnalla elimistöstä kämmenet ylöspäin. Nyt varovasti sulje silmäsi ja anna koko kehon rentoutua, hitaasti ja varovasti. Ottaa syvään henkeä, ja pysyä tässä hetkessä.

Kaikki edellä mainitut aiheuttaa jooga masennukseen auttaa lievittämään tunnearpien ja trauman syvälle fyysisessä ja psyykkinen ruumis. Älä anna sille ammuttu.

Nyt Katsotaanpa joitakin yhteisiä kysyttävää masennus.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Masennus yleisempää naisilla kuin miehillä?

Kyllä, masennus on yleisempää naisilla kuin miehillä. Biologiset ja hormonaalisia muutoksia, että naiset käyvät läpi elämässään voi olla tekijöitä vastuussa tästä.

Mikä on synnytyksen jälkeisestä masennuksesta (PDD)?

Synnytyksen jälkeisestä masennuksesta esiintyy naisilla jälkeen ne synnyttävät lapsen. PDD tapahtuu johtuu fyysisiä ja hormonaalisia muutoksia kehossaan ja ylivoimainen tunne huolehtiminen vastasyntyneen.

On määrä masennus lisääntyy?

Raporttien mukaan määrä masennus lisääntyy. Se voisi johtua stressiä, joka tulee nykyaikainen elämäntapa.

Miten ihmiset reagoivat, kun he ovat diagnosoitu masennus?

Reaktiot vaihtelevat henkilöstä toiseen. Yleensä he ovat joko lohduttaa ajatus, että heidän ongelmansa on tunnustettu tai käydä läpi shokki, suru tai hävetä, että heillä on mielisairaus.

Kuinka yleistä masennus?

Masennus on yleistä ja on yleistä noin 121 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa.

Kun joogaa, maksat huomiota kehon. Se tekee sinusta tuntuu koko ja yhdistetty. Jooga tarjoaa tukea ja lohtua ja kyky elää hetkessä. Ainutlaatuinen Ruumiin lähestymistapa jooga on yhä tulossa valinta taistelemaan masennusta. Se on kokonaisvaltainen ja pitkäkestoinen ilman sivuvaikutuksia. Joten, miksi ei?

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.