7 Yoga Asanas kommer Instant Energy

Home » Review » Fitness » 7 Yoga Asanas kommer Instant Energy

7 Yoga Asanas kommer Instant Energy

En lang dag på jobb er ingen unnskyldning for å føle seg svak. Ikke la hjerneflukt, svake knær, og sløret tale komme til deg og sette deg ned. For å være i stand til å stråle med energi hele dagen og sprette tilbake neste dag med samme kraft og entusiasme, ty til yoga asanas. Les videre for å vite mer om dem.

Før det, la oss lære om hvordan yoga øker energi.

Yoga for å bygge energi

Yoga skaper og opprettholder energier i kroppene deres gjennom asanas. Det er en sovende kosmisk energi innenfor hver enkelt av oss som asanas vekke. De bygger og vedlikeholde energier i kroppen din gjør yoga farten til naturlig energi-booster som bryter ned biter av energi som er lagret sammen med lengden på kroppen din. Sin unikhet ligger i å vekke alle systemene i kroppen og bringe et nytt liv for dem. Strekninger åpne opp systemet for å styrke energi i hele kroppen. Sjekk følgende asanas som vil hjelpe deg å bygge energi.

Morgen Yoga For Energy

1. Vriksasana (Tre Pose)

Vriksasana eller Tree Pose får sitt navn på grunn av sin nære likhet med solid tilstedeværelse av et tre. I motsetning til de fleste andre yoga asanas, bør du holde øynene åpne for denne positur å opprettholde balansen. Det er best å gjøre asana i morgen, så den trenger full konsentrasjon og oppmerksomhet som kan oppnås lett under de tidlige timer av dagen. Hold denne nybegynner nivå Hatha yoga posere i minst ett minutt på hver etappe.

Fordeler: Vriksasana styrker ryggraden og forbedrer nevromuskulær koordinasjon. Det forsterker dine knær og føtter. Positur løfter dine sjelsevner og uplifts styrken på dine skuldre. Den strekker brystet, innsiden av lårene og forbedrer din følelse av balanse.

2. Natarajasana (Dans Pose)

Hvordan gjøre Natarajasana og hva er dens fordeler

Natarajasana eller Dance Pose er navngitt slik positur ligner på en av de dansende standpunkter av Lord Shiva i hans danser avatar. Det er en utfordrende positur som fungerer best når utført i morgen på tom mage. Natarajasana er et middels nivå Vinyasa yoga som bør holdes i minst 15-30 sekunder og videre opp hvis du kan.

Fordeler: Natarajasana styrker brystet, hofter og ben. Det gir en god strekning å lårene og forbedrer din holdning. Positur gjør kroppen fleksibel og passer. Det lindrer stress fra kroppen og forbedrer balansen.

3. Utkatasana (leder Pose)

Utkatasana eller Chair Pose er som å sitte på en imaginær stol. Høres enkelt, men krever mye grus å gjøre det. Det er en kraftig positur som krever mye tålmodighet. Denne grunnleggende nivået Vinyasa yoga trenger minst 30-60 sekunder for å holde posituren og fungerer best når det gjøres i morgen på tom mage. Din energi er den høyeste i morgen, og du vil trenge det for å opprettholde Utkatasana.

Fordeler: Utkatasana strekker overkroppen, hofter og korsrygg. Det øker hjernen din vilje og stimulerer ditt hjerte. Positur avlaster ledd og ryggsmerter. Det toner bena og styrker leggene. Utkatasana øker kraften og fleksibiliteten til lårene.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Hvordan gjøre Ustrasana (Camel Pose) og hva er dens fordelerUstrasana eller Camel Pose er en fantastisk backbend. Det er best å gjøre asana i morgen på tom mage og rene tarmer og med den energien som genereres fra fordøyd mat av gårsdagens middag. Praktiserer asana på kveldene er det også fint, men pass på at det er et gap på minst 4-6 timer fra siste måltid. Hold denne grunnleggende nivå Vinyasa posere i minst 30-60 sekunder.

Fordeler: Ustrasana åpner opp brystet og den fremre delen av overkroppen din. Det styrker rygg og skuldre. Positur fjerner smerter i korsryggen og gjør ryggraden mer fleksible. Det styrker lårene og armene. Ustrasana toner halsen og botemidler forstoppelse.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

Chakrasana eller Wheel Pose er en utfordrende tilbake positur som er en del av Ashtanga yoga regime. Hold asana i minst 1-4 minutter for best resultat. Den beste tiden å anta at dette grunnleggende Ashtanga yoga positur er om morgenen etter at du tømme tarmer og før du har frokosten. Infact dette er en av de beste morgen yoga for energi boost.

Fordeler: Chakrasana gir styrke til bena, armer, rumpe og korsrygg. Det stimulerer skjoldbruskkjertelen. Positur kurer astma og strekker kjernen. Det reduserer depresjon og gjør at du føler deg energisk og full av liv. Hjulet positur holder alle systemene i kroppen i harmoni og tenner de syv chakraene.

6. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana eller Cobra Pose er en energigivende backbend og ligner på den hevede panseret på en kobra. Det er en del av de 12 utgjør av den Surya Namaskar diett. Hold denne grunnleggende Ashtanga yoga posere i minst 15-30 sekunder. Det er best å øve Bhujangasana tidlig om morgenen på tom mage når du kan bruke den lagrede energien som genereres fra forrige natt måltid.

Fordeler: Bhujangasana stimulerer fordøyelsessystemet og toner organer av nedre del av magen. Den regulerer stoffskiftet og gir lungene en god strekk. Dette utgjør forbedrer blodsirkulasjonen og oksygen i hele kroppen. Det løfter sinnet og reduserer stivhet i korsryggen.

7. Kapotasana (Pigeon Pose)

Hvordan gjøre Kapotasana og hva er dens fordeler

Kapotasana eller Pigeon Pose når antatt ligner på grasiøs holdning av en due. Hvis det gjøres jevnlig, duen posere vil dra kroppen din til en stor grad. Kapotasana er en nybegynner nivå Ashtanga yoga positur som fungerer best når den holdes i minst et minutt og praktisert i morgen på tom mage og rene tarmer.

Fordeler: Kapotasana styrker og strekker ledd og muskler i bena. Det reduserer blodtrykket og øker inntaket av oksygen inn i kroppen. Positur behandler urinveier og reduserer stivhet i hofte, rygg og skulderområdene.

Nå som du vet alt om yoga for energi boost, hva venter du på? Disse energibygge asanas er sikker på å løfte humøret. Nå, la oss svare på noen vanlige spørsmål om yoga og energi.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Hvor mange dager i uken skal jeg praktisere yoga for å holde energinivået intakt?

Praksis yoga daglig for å holde energinivået oppe. Hvis det ikke er mulig, trene minst 2-3 ganger i uken i ca 20 minutter til en time vil også gjøre.

Hvordan er yoga forskjellig fra andre former for trening?

Yoga fungerer både på kropp og sinn samtidig, og den bruker kroppen som et middel for å kurere problemene du går gjennom. Den kobles ditt sinn, kropp og pust, slik du ser innover og klar over ditt vesen. Det er en sunn prosess og ikke bare en bevegelse av lemmer.

Vår dag-til-dag aktiviteter suge energien ut av oss, og varme og støv vi lever i, vil bare gjøre det verre. Ved slutten av dagen, trenger du ikke ønsker å se ut som en presset juice pakke. Begynn å trene energi øker asanas og føle forskjellen.