7 yoga care vă va ajuta lupta impotriva depresiei

Home » Review » Health » 7 yoga care vă va ajuta lupta impotriva depresiei

7 yoga care vă va ajuta lupta impotriva depresiei

În unele zile, pe care te temi se ridică în dimineața și cu care se confruntă lumea. Disperarea preia, și te simți gol. Dacă acest lucru de multe ori se repetă, aveți necazuri, prietene, ca depresia bate la ușa ta. Cu cât mai repede veți găsi o soluție, cu atât mai bine. Are yoga ajuta cu depresie? Yoga se spune că pentru a calma depresie in mod natural, și aici este o listă de 7 yoga, care va ajuta să facă acest lucru. Aruncati o privire.

Înainte de asta, hai să ne cunoaștem câteva lucruri despre depresie.

Ce este depresia?

Depresia este o boala care afecteaza creierul. Este reacția ta la ceva trist, pierderea de cineva, sau deprimare. Atunci când aceste sentimente agrava și devin intense, aceasta duce la o afecțiune numită depresie clinică.

Știi că ești deprimat când afișați următoarele simptome în mod constant timp de două săptămâni.

Simptomele depresiei

  • Te simți lipsit de valoare și vinovat pe o bază de zi cu zi
  • Concentrarea scade și indecizie preia
  • Toate hobby-uri și activitățile pe care le deținuse înainte acum nu par deloc atrăgătoare
  • Te gândești la moarte și contempla sinucidere
  • Te simti instabil și zvăpăiat sau incredibil de plictisitoare și lent
  • Nu va fi o schimbare semnificativă în greutate – fie să-l câștige sau pierde-l

Care este cauza depresie?

 
 
 
 
 

Când te emoțional atașat la ceva într-o perioadă, și nu mai există, lasă un decalaj, iar depresia preia pentru a face față cu pierderea. Genetica, fluctuație în nivelurile de hormoni, unele afecțiuni medicale, de reacție post-chirurgie, și niveluri ridicate de stres, de asemenea, provoca depresie. Este o problemă comună încă severă, care trebuie să fie abordată înainte de a ajunge din mână. Să aflăm acum cum yoga și depresia sunt legate.

Yoga ca un remediu pentru depresie

Yoga este una dintre cele mai bune moduri de a ușura starea de spirit și să păstreze depresie la golf. yoga reprezintă creșterea circulației sângelui la nivelul creierului și pentru a permite producerea de hormoni-ridicare starea de spirit.

Practica yoga nu are efecte secundare negative, pe care o opțiune mai bună în comparație cu alte medicamente pentru depresie fac. Unele yoga pentru a lupta împotriva depresiei sunt menționate mai jos. Încercați-le timp de cel puțin 12 săptămâni pentru a observa schimbări semnificative.

Yoga pentru depresie – 7 Poses Effcetive

1. Balasana (Pose Child)

Balasana ajută calma creierul si te elibereaza de stres si anxietate. Se întinde ușor spate mai mici și șolduri, permițând corpului tău să se relaxeze. Pace și calm prevalează asupra întregii ființe, ajutându-vă să se ocupe cu depresia ta mai bine.

Balasana este considerat ca fiind unul dintre cele mai confortabile yoga. Tot ce trebuie să faceți este să îngenuncheze și să stea pe tocuri. Asigurați-vă că degetele de la picioare mari atinge reciproc. Ține-ți mâinile pe genunchi și răspândirea genunchi latimea soldurilor. Apoi, îndoiți trunchiul înainte, între coapse divizate, cu fața ta atingând pământul. Adu brațele înainte și puneți-le pe fiecare parte a capului, cu palmele îndreptate în jos. Fii în această poziție pentru câteva minute.

2. Sethu Bandhasana (Podul Pose)

Sethu Bandhasana intareste muschii spatelui și ameliorează un spate obosit. Acesta vă ajută să vă relaxați și face minuni pentru persoanele care suferă de stres, anxietate și depresie.

Sethu Bandhasana deschide inima ta, ceea ce face sa te simti lumina si la usurinta. Pentru a face poza, se intinda pe podea, pe spate. Păstrați bratele pe podea, pe fiecare parte, cu palmele îndreptate în jos. Ridicați picioarele prin plierea-le la genunchi. Asigurați-vă că gleznele și genunchii sunt într-o linie dreaptă, iar picioarele sunt câțiva inci distanță. Apoi, ridicați ușor întreaga spate de pe podea și rămâne acolo timp de câteva secunde. În timp ce faci acest lucru, coapsele ar trebui să fie paralele între ele, și piept ar trebui să atingă bărbie. Asigurați-vă că nu îndoiți bărbia.

3. Urdhva Mukha Svanasana (orientate în sus Dog Pose)

Cum de a face Urdhva Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Urdhva Mukha Svanasana poate vindeca cu ușurință oboseala usoara si depresie. Acesta are un efect de intinerire de ansamblu asupra corpului, și tot stresul prins în spate va dispărea.

Urdhva Mukha Svanasana întărește și trezește partea superioara a corpului. Pentru a face asanei, minciuna pe podea, cu fața în jos și picioarele în urma același lucru cu degetele de la picioare orientată în jos și de câțiva centimetri în afară. Se pune palmele în zona pieptului pe fiecare parte, cu fața în jos. Păstrați palmele aproape coastele să. Ridicați trunchiul și îndreptați brațele și picioarele câțiva inci de pe podea. Apăsați partea de sus a picioarele ferm în pământ. Ține capul drept sau în sus, și umerii departe de urechile si se lasa sa creasca piept.

4. Adho Mukha Svanasana (orientată în jos Dog Pose)

Cum de a face Adho Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Adho Mukha Svanasana permite sânge proaspăt să curgă în corpul vostru. Se întinde gâtul și coloanei vertebrale cervicale, eliberarea de stres în ele, reducând astfel anxietatea și calmant ființa ta.

Adho Mukha Svanasana întărește mușchii abdominali și îmbunătățește digestia. Pentru a face poza, face o postura unui tabel cu corpul tau. Folosiți-vă picioarele și mâinile pentru a face picioarele mesei și din spate ca blatul mesei. Acum, îndreptați coatele și genunchii, împingând șold în sus și formând o formă de V inversat cu corpul tau. Mâinile trebuie sa fie latimea umerilor, picioarele șoldurile depărtate, iar degetele de la picioare drepte îndreptate. apăsați ferm pe mâini la sol și îndreptați gâtul. ureche ar trebui să atingă brațele interioare. Păstrați-ti privirea cu ochii la ombilic.

5. HALASANA (Plow Pose)

Cum se face HALASANA și Care sunt beneficiile ei

HALASANA reduce tulpina pe spate și îmbunătățește postura. Se calmeaza creierul, îi conferă o întindere bună, și reduce stresul. Se păstrează dureri de cap și insomnie la golf.

HALASANA este una dintre cele mai bune ipostazele calmante pentru sistemul nervos. Pentru a face poza, sta pe spate, cu brațele ținute împreună cu corpul tău. Ridicați picioarele de pe sol la un unghi de 90 de grade la sol. Apoi, puneți mâinile pe șolduri și folosindu-le ca suport, ridicați șoldurile spre piept. aduce ușor în jos picioarele și să le ia peste cap, atingând solul dincolo de capul tău și plasarea degetele de la picioare ferm pe teren. Asigurați-vă că coapsele tale sunt drepte pentru a le evita atingerea capului. Scoateți mâinile de pe șolduri, îndreptați brațele în față, și puneți-le pe sol cu ​​palmele îndreptate în jos.

6. Uttanasana (Standing Forward Fold Pose)

Uttanasana reduce tensiunea din spate, umeri și gât și îmbunătățește funcționarea sistemului nervos. Te calmeaza si reduce anxietatea.

Uttanasana îmbunătățește circulația sângelui. Pentru a face asanei, stai drept, cu brațele alături de corpul și picioarele la o lungime de braț. Acum, puneți brațele pe șolduri și se aplece la șolduri. Asigurați-vă capul și pieptul atinge coapsele. Adu-ți mâinile în jos și le-a pus lângă picioarele sau țineți gleznelor din spate. Țineți coapsele drepte.

7. Savasana (Corpse Pose)

Beneficiile de Savasana Yoga și cum se face

Savasana te întinerește și ajută corpul să se relaxeze. Acesta reduce tensiunea arteriala si permite efectele ipostazele anterioare să se scufunde în mai bine.

În cele din urmă, după toate mintea și corpul ridică revigorante, Savasana va da tot restul și domeniul de aplicare pentru a se vindeca. Pentru a face Savasana, se află pe podea pe spate. Pastrati-va picioarele de câțiva centimetri în afară și să cadă în lateral. Lăsați brațele să se întindă pe lângă corp, cu palmele orientate în sus. Acum, închide ușor ochii și lăsați tot corpul se relaxeze, încet și ușor. Ia respirații adânci, și să rămână în acest moment.

Toate ipostazele menționate mai sus în yoga pentru depresie va ajuta la ameliorarea cicatrici emoționale și traume adânc înrădăcinate în corpul tău fizic și psihic. Nu dau o șansă.

Acum, să ne uităm la câteva întrebări comune cu privire la depresie.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Este depresia mai raspandit la femei decat la barbati?

Da, depresia este mai frecventă la femei decât la bărbați. Modificările biologice și hormonale care femeile trec prin în viața lor pot fi factori responsabili de acest lucru.

Ce este Depresia postpartum (PDD)?

Depresia postpartum apare la femei după ce dau naștere unui copil. PDD apare ca urmare a modificărilor fizice și hormonale în corpul lor și sentimentul copleșitor de a avea grija de un nou-născut.

Este rata de depresie în creștere?

Potrivit rapoartelor, rata de depresie este în creștere. Ar putea fi din cauza stresului, care vine cu modul de viață modernă.

Cum reactioneaza oamenii atunci cand sunt diagnosticati cu depresie?

Reacțiile variază de la persoană la persoană. De obicei, ele sunt fie mângâiat de gândul că problema lor a fost recunoscută sau du-te prin șoc, tristețe sau se simt rușinați că au o boală mintală.

Cat de comuna este depresia?

Depresia este larg raspandita si este raspandita in aproximativ 121 de milioane de oameni din întreaga lume.

Când faci yoga, vă acorde o atenție la corpul tau. Te face să te simți întreg și conectat. Yoga oferă sprijin și consolare și capacitatea de a trăi în acest moment. Abordarea unica minte-corp de yoga este mai mult și mai mult devenind alegerea de a lupta impotriva depresiei. Este holistică și de lungă durată, fără efecte secundare. De ce nu?