Care sunt diferitele tipuri de blocuri de yoga și Care sunt beneficiile lor?

Home » Review » Yoga Basic » Care sunt diferitele tipuri de blocuri de yoga și Care sunt beneficiile lor?

Care sunt diferitele tipuri de blocuri de yoga și Care sunt beneficiile lor?

blocuri de yoga sunt uimitoare! Ti-am spus uimitor ?! Da, absolut! Aceste blocuri dreptunghiulare mijlocii vor face viața mai bună, spre deosebire de celelalte blocuri din viata.

Suntem obișnuiți cu o viață ritm rapid și schimbarea constantă și practica yoga în fiecare zi poate fi o sarcina descurajatoare. Deci, ce se poate face pentru a-l face distractiv? Ai pep cu blocuri de yoga. Simplu!

Dar, cum să facă acest lucru și în cazul în care să le cumpere? În cazul în care astfel de întrebări sunt care afectează tine, atunci nu vă faceți griji, vă vom ghida prin toate. Doar verifica mai jos.

Ce este un bloc de yoga?

blocuri de yoga sunt dispozitive complicitatea. Dacă nu sunt în măsură să se întindă suficient sau că un mic impuls va face sa te întinde mai mult, atunci blocuri de yoga sunt cel mai bun pariu.

blocuri de yoga sunt instrumente în formă de cărămidă care îmbunătățesc alinierea în timp ce practica yoga. Nu este doar pentru începători. Chiar și formatori de yoga profesionale le folosesc.

Pentru incepatori, blocuri de yoga face asane mai ușor să-și asume și mențineți. Și, pentru mai mulți practicanți cu experiență, ele ajuta mai bine ipostazele, ajutând să se întindă mai mult protejând în același timp le de la tragerile și leziuni.

Blocuri de Yoga susțină și să stabilizeze corpul în timpul practicii yoga și de a face efort fizic yoga un pic pic mai ușor.

Inițial conceput și popularizat de legendarul guru yoga, BKS Iyengar, blocuri de yoga sunt instrumente care vă ajută să vă exprimați-vă ridică mai profund și cu o mai bună aliniere.

 
 
 
 
 

Ele sunt un cadou si alegerea celor potrivite este crucial pentru sesiuni de yoga mare. Aflați cum să facă acest lucru de mai jos.

Cum de a alege perfect Block Yoga?

Când alegeți un bloc de yoga, trebuie să țină cont de dimensiunea, materialul, costul, și numărul. O dimensiune ideală pentru un bloc de yoga este de 9 x 4,5 x 3 inci. Dar, veți găsi dimensiuni mai mari și mai mici de pe piață.

Alegeți o dimensiune mai mică una, dacă aveți mâinile de mici dimensiuni și de relativ flexibile. Și, dacă ai mâini mari, cu flexibilitate mai puțin, atunci blocuri mai mari va funcționa cel mai bine pentru tine.

Inițial, lemnul a fost folosit pentru a face blocuri de yoga, dar acum le puteți găsi în spumă și plută prea. Să învățăm mai multe despre materialele folosite pentru a face blocuri de yoga de mai jos.

Tipuri de blocuri de yoga

Blocuri de spumă Yoga

Spumă blocuri de yoga sunt ușoare și pot lua în presiune mai mare, fără a fi deteriorate sau deformate în nici un fel. blocuri de spumă de yoga cele mai potrivite pentru începători care caută sprijin pentru a face asane yoga.

Acestea sunt disponibile în culori neon luminoase în piață și pentru a face un instrument atractiv. blocuri de spumă de yoga sunt excelente pentru picioare și posturile de relaxare și sunt confortabil de utilizat.

Blocuri Cork Yoga

Dacă vă simțiți, blocuri de spumă de yoga nu vă oferă suficientă aderență; apoi o opțiune mai bună ar fi să meargă pentru blocuri de plută yoga. preț și flexibilitatea lor se încadrează între spumă și cele de plută.

Suplețea blocurilor de yoga de plută este decent, iar acestea sunt un pic mai grele decât blocuri de spumă. blocuri Cork yoga sunt disponibile în culori subtile pe piață și sunt punct de vedere estetic mai plăcut ochiului.

Blocuri de plută yoga au un finisaj excelent si sunt eco-friendly. Prezența lor în camera de antrenament face pentru un efect calmant.

Blocuri Yoga din lemn

blocuri de lemn yoga sunt yoga originale și tradiționale blocuri înainte de spumă și plută yoga blocuri a intrat în loc. Ele sunt scumpe atât alege-le cu grijă.

blocuri din lemn yoga sunt groase și nu prea suplă, care poate fi o problemă a verifica acest lucru înainte de a alege un bloc de yoga din lemn. Blocurile de bambus yoga, în special, sunt grele și care transportă-le în jurul pot obține dificil.

Acum, că știți totul despre diferite tipuri de blocuri de yoga și care s-ar putea potrivi cu tine cel mai bun să vedem cum le puteți încorpora în ipostaze yoga.

Cum se utilizează blocuri de yoga?

Să luăm trei yoga reprezintă o practică comună și verifica modul în care puteți utiliza blocuri de yoga să-și asume postura confortabil sau de a spori-le.

1. Paschimottanasana (Așezat Forward Bend)

Despre Pose- Paschimottanasana sau Așezat Forward Bend este un aparent simplu asana ședinței oferind o întindere amplă. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru cel puțin 30 până la 60 de secunde.

Cum Pentru a implementa Yoga bloc- Paschimottanasana necesită o bună flexibilitate, și ca un începător, aveți nevoie de ajutorul unui bloc de yoga pentru a practica.

Se pune un bloc de yoga pe teren și să stea pe fund la marginea acesteia. Ca rezultat, pelvisul înclină mai departe ceea ce face mai ușor pentru tine să se aplece. Extindeți-vă mâinile spre picioare.

2. Sethu Bandhasana (Podul Pose)

Despre Pose- Sethu Bandhasana sau Podul Pose este o Asana care arata ca o punte de legătură , atunci când asumat. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol și țineți – l timp de 30 până la 60 de secunde.

Cum să implementezi yoga bloc- Pentru o tragere mai bună în Sethu Bandhasana, puneți un bloc de yoga între coapse mai mici.

Blocul de yoga face ca partea interioara a coapselor vin împreună alinierea genunchi și permițând pelvisului ridicare mai mare.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Despre Pose- Baddha Konasana sau Butterfly prezintă seamănă cu un fluture care da din aripi. De asemenea , se pare că poziția unui pantofar sta jos la locul de muncă. Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica – l pe stomacul gol și țineți – l timp de 1 până la 5 minute.

Cum să implementezi Yoga bloc- Utilizarea blocuri de yoga în Baddha Konasana face mai ușor pentru cei cu epii strânse pentru a practica asana cu mai multă precizie.

Tot ce trebuie să faceți este să ia două blocuri și așezați unul fiecare sub genunchi. Reduce greutatea picioarelor pe coapse ajutându-vă practica asana fără subliniind coapsele mult.

Acum, să răspundă la câteva întrebări comune în blocuri de yoga.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Cum de a alege blocul de yoga?

În timp ce selectarea unui bloc de yoga, ține cont de dimensiunea mâinilor, greutatea blocului de yoga și flexibilitatea și stabilitatea ta. Ia sfatul profesor yoga pentru a descoperi cele mai bune blocuri de yoga.

Cât de des pot utiliza blocuri de yoga în timpul practicii?

Puteți utiliza blocuri de yoga în fiecare zi, dacă simțiți nevoia.

Practicarea yoga este o experiență frumoasă. Ea betters personalitatea și viața ca nici o alta. Deci, trebuie să ia în considerare tot ce este nevoie pentru a mai bine sesiunile de yoga, si un mod interesant puteți face este de a face uz de diferite tipuri de blocuri de yoga si de rock sesiuni de yoga.