Hva er de forskjellige typer yoga blokker og hva er deres fordeler?

Home » Review » Yoga Basic » Hva er de forskjellige typer yoga blokker og hva er deres fordeler?

Hva er de forskjellige typer yoga blokker og hva er deres fordeler?

Yoga blokker er fantastisk! Sa jeg utrolig ?! Ja absolutt! Disse mellomstore rektangulære blokker vil gjøre livet ditt bedre i motsetning til de andre blokkene i livet.

Vi er vant til et hektisk liv og konstant forandring og praktisere yoga hver dag kan være en krevende oppgave. Så, hva kan du gjøre for å gjøre det morsomt? Du pep det opp med yoga blokker. Enkel!

Men, hvordan du gjør det og hvor å kjøpe dem? Dersom slike spørsmål er plager deg, så ikke bekymre deg, vil vi veilede deg gjennom det hele. Bare sjekk nedenfor.

Hva er en Yoga Block?

Yoga blokker er å hjelpe enheter. Hvis du ikke er i stand til å strekke nok eller tenke litt push vil gjøre deg strekke mer, så yoga blokker er det beste alternativet.

Yoga blokker er murstein-formet instrumenter som forbedrer din innretting mens praktisere yoga. Det er ikke bare for nybegynnere. Selv profesjonelle yoga trenere bruker dem.

For nybegynnere, yoga blokker gjør asanas lettere å anta og hold. Og for mer erfarne utøvere, de hjelper bedre positurer ved å hjelpe til å strekke mer mens beskytte dem mot drag og skader.

Yoga blokker støtte og stabilisere kroppen under yoga praksis og gjøre fysisk krevende yoga en smule litt enklere.

Opprinnelig unnfanget og popularisert av den legendariske yoga guru, BKS Iyengar, yoga blokker er verktøy som hjelper deg å uttrykke dine positurer dypere og med bedre justering.

 
 
 
 
 

De er en gave og velge de rette er avgjørende for gode yogaøkter. Lær hvordan du gjør det under.

Hvordan velge den perfekte Yoga Block?

Når du velger en yoga blokk, må du huske på størrelse, materiale, pris og antall. En ideell størrelse for en yoga blokk er 9 x 4,5 x 3 inches. Men, vil du finne større og mindre størrelser i markedet.

Plukk en mindre størrelse en hvis du har små dimensjoner hender og relativt fleksibel. Og, hvis du har store hender med mindre fleksibilitet, da større blokker vil fungere best for deg.

I utgangspunktet tre ble brukt til å lage yoga blokker, men nå kan du finne dem i skum og kork også. La oss lære mer om materialene som brukes for å gjøre yoga blokker under.

Typer yoga blokker

Foam Yoga Blocks

Skum yoga blokker er lette og kan ta i mer press uten å bli skadet eller deformert på noen måte. Skum yoga blokker fungerer best for nybegynnere på jakt etter støtte for å gjøre yoga asanas.

De er tilgjengelige i lyse neonfarger i markedet og sørger for et attraktivt verktøy. Skum yoga blokker er utmerket for stående og sittestillinger, og er behagelig å bruke.

Cork Yoga Blocks

Hvis du føler deg, gjør skum yoga blokker ikke gi deg nok grep; så et bedre alternativ ville være å gå for kork yoga blokker. Deres pris og fleksibilitet faller mellom skummet og kork seg.

Smidighet av kork yoga blokker er anstendig, og de er en smule tyngre enn skum blokker. Kork yoga blokker er tilgjengelig i duse farger i markedet og er estetisk mer behagelig for øyet.

Kork yoga blokker har en utmerket finish og er miljøvennlig. Deres tilstedeværelse i treningen rom gir en beroligende effekt.

Tre Yoga Blocks

Wooden yoga blokker er den opprinnelige og tradisjonell yoga blokker før skum og kork yoga blokker kom på plass. De er dyre, så velg dem med omhu.

Wooden yoga blokker er tykk og ikke for smidig som kan være et problem så sjekk før du velger en av tre yoga blokk. De bambus yoga blokker, i særdeleshet, er tung og bære dem rundt kan bli vanskelig.

Nå som du vet alt om forskjellige typer yoga blokker og som kan en passe deg best la oss se hvordan du kan innlemme dem i din yoga.

Slik bruker Yoga blokker?

La oss ta tre vanlige praktisert yoga og se hvordan du kan bruke yoga blokker til å anta positur komfortabelt eller forbedre dem.

1. Paschimottanasana (Sitter Forward Bend)

Om Pose- Paschimottanasana eller Sittende Forward Bend er en tilsynelatende enkel sitte asana gir en god stretch. Det er en nybegynner nivå Hatha yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i minst 30 til 60 sekunder.

Hvordan implementere Yoga blokke- Paschimottanasana krever god fleksibilitet, og som en nybegynner, trenger du hjelp av en yoga blokk å praktisere det.

Plasser en yoga blokk på bakken og sitte på baken på kanten av det. Som et resultat, vippes bekkenet fremover som gjør det enklere for deg å bøye seg fremover. Utvid hendene mot føttene.

2. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Om Pose- Sethu Bandhasana eller Bridge Pose er en asana som ser ut som en bro når antatt. Det er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen eller kveld på tom mage, og hold den i 30 til 60 sekunder.

Hvordan implementere Yoga blokke- For en bedre trekk i Sethu Bandhasana, plassere en yoga blokk mellom nedre lårene.

Yoga blokken gjør at innsiden av lårene kommer sammen for å innrette knærne og muliggjør at bekkenet løftes høyere.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Om Pose- Baddha Konasana eller Butterfly positur ligner en sommerfugl flagrende vingene. Det ser også ut som den holdning av en skomaker sitte ned å jobbe. Positur er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Praktisere den på tom mage, og hold den inne i 1 til 5 minutter.

Hvordan implementere Yoga blokke- Bruke yoga blokker i Baddha Konasana gjør det lettere for de med stramt lyskene å øve asana mer nøyaktig.

Alt du trenger å gjøre er å ta to blokker og plassere en hver under knærne. Det reduserer vekten av beina på innsiden av lårene hjelper deg øve asana uten å stresse lårene mye.

Nå, la oss svare på noen vanlige spørsmål om yoga blokker.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Hvordan velge riktig yoga blokk?

Mens du velger en yoga blokk, må du huske på størrelsen på hendene, yoga blokk vekt og fleksibilitet og stabilitet. Ta råd fra din yoga lærer å finne ut de beste yoga blokker.

Hvor ofte bruker jeg yoga blokker i praksis?

Du kan bruke yoga blokker hver dag hvis du føler for det.

Praktisere yoga er en vakker opplevelse. Det betters din personlighet og liv som ingen andre. Så må du vurdere hva det tar å bedre din yoga økter, og en interessant måte du kan gjøre er å gjøre bruk av ulike typer yoga blokker og rock yoga økter.

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.