Hvad er de forskellige typer af Yoga Blocks Og hvad er deres fordele?

Home » Review » Yoga Basic » Hvad er de forskellige typer af Yoga Blocks Og hvad er deres fordele?

Hvad er de forskellige typer af Yoga Blocks Og hvad er deres fordele?

Yoga blokke er fantastisk! Jeg sige fantastisk ?! Ja absolut! Disse mellemstore rektangulære blokke vil gøre dit liv bedre i modsætning til de øvrige blokke i livet.

Vi er vant til en tempofyldt liv og konstant forandring og praktisere yoga hver dag kan være en skræmmende opgave. Så hvad kan du gøre for at gøre det sjovt? Du pifte det op med yoga blokke. Enkel!

Men, hvordan man gør det, og hvor man kan købe dem? Hvis sådanne spørgsmål plager dig, så bare rolig, vi vil guide dig igennem det hele. Bare tjek nedenfor.

Hvad er en Yoga Block?

Yoga blokke medvirken enheder. Hvis du ikke er i stand til at strække nok eller tror et lille skub vil gøre dig strække mere, så yoga blokke er din bedste satsning.

Yoga blokke er mursten-formede instrumenter, der forbedrer din tilpasning, mens praktisere yoga. Det er ikke kun for begyndere. Selv professionelle yoga undervisere bruger dem.

For begyndere, yoga blokke gør asanas nemmere at antage og holde. Og for mere erfarne praktikere, de hjælper bedre stillingerne ved at hjælpe til at strække sig mere og samtidig beskytte dem mod træk og skader.

Yoga blokke understøtte og stabilisere din krop under yoga praksis og gøre det fysisk krævende yogastillinger en smule smule lettere.

Oprindeligt udtænkt og populariseret af den legendariske yoga guru, BKS Iyengar, yoga blokke er værktøjer, der hjælper dig med at udtrykke dine rejser dybere og med bedre tilpasning.

 
 
 
 
 

De er en gave, og vælge de rigtige er afgørende for at opnå fantastiske yoga sessioner. Lær at gøre det nedenfor.

Sådan vælger du den perfekte Yoga Block?

Når du vælger en yoga blok, skal du huske på størrelsen, materiale, omkostninger og nummer. En ideel størrelse for en yoga blok er 9 x 4,5 x 3 inches. Men, vil du finde større og mindre størrelser på markedet.

Vælg en mindre størrelse, hvis du har små mellemstore hænder og relativt fleksibelt. Og, hvis du har store hænder med mindre fleksibilitet, så større blokke vil fungere bedst for dig.

Oprindeligt var træ, der anvendes til at lave yoga blokke, men nu kan du finde dem i skum og kork også. Lad os lære mere om de bruges til at lave yoga blokke nedenstående materialer.

Typer af Yoga Blocks

Skum Yoga Blocks

Skum yoga blokke er lette og kan tage mere pres uden at blive beskadiget eller deformeret på nogen måde. Skum yoga blokke fungerer bedst for begyndere søger støtte til at gøre yoga asanas.

De fås i lyse neon farver på markedet og gøre for et attraktivt værktøj. Skum yoga blokke er fremragende til stående og siddende arbejdsstillinger og er behagelig at bruge.

Cork Yoga Blocks

Hvis du føler, behøver skum yoga blokke ikke give dig nok greb; så en bedre løsning ville være at gå for kork yoga blokke. Deres pris og fleksibilitet falde mellem skummet og kork dem.

Den smidighed af kork yoga blokke er anstændigt, og de er en smule tungere end de skumblokke. Cork yoga blokke fås i diskrete farver på markedet og er æstetisk mere tiltalende for øjet.

Cork yoga blokke har en fremragende finish og er miljøvenlige. Deres tilstedeværelse i din træning værelse giver en beroligende effekt.

Træ Yoga Blocks

Wooden yoga blokke er det oprindelige og traditionelle yoga blokke før skum og kork yoga blokke kom på plads. De er dyre, så vælg dem med omhu.

Wooden yoga blokke er tyk og ikke alt for smidig som kan være et problem, så tjek, før du vælger et træ yoga blok. De bambus yoga blokke, i særdeleshed, er tunge og transporterer dem rundt kan få svært.

Nu hvor du ved alt om forskellige typer af yoga blokke, og som kunne man passer dig bedst lad os se, hvordan du kan indarbejde dem i dine yogastillinger.

Sådan bruges Yoga Blocks?

Lad os tage tre almindeligt praktiserede yogastillinger og kontrollere, hvordan du kan bruge yoga blokke til at antage stillingen komfortabelt eller forbedre dem.

1. Paschimottanasana (Siddende Forward Bend)

Om Pose- Paschimottanasana eller Siddende Forward Bend er en tilsyneladende simpel møde asana giver en rigelig strækning. Det er en nybegynder niveau Hatha yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i mindst 30 til 60 sekunder.

Hvordan til at gennemføre Yoga En blokering Paschimottanasana kræver god fleksibilitet, og som en nybegynder, du har brug for hjælp fra en yoga blok til at praktisere det.

Placer en yoga blok på jorden og sidde på din røv i udkanten af ​​det. Som et resultat, presenninger din bækken fremad gør det lettere for dig at bøje fremad. Udvid dine hænder mod dine fødder.

2. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Om Pose- Sethu Bandhasana eller Bridge Pose er en asana, der ligner en bro, når antaget. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Praktisere det i morgen eller aften på tom mave og holde det i 30 til 60 sekunder.

Hvordan til at gennemføre Yoga En blokering For en bedre træk i Sethu Bandhasana, placere en yoga blok mellem din lavere lår.

Yoga blok gør den inderste lår kommer sammen tilpasse knæene og muliggøre bækkenet løftes højere.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Om Pose- Baddha Konasana eller Butterfly udgøre ligner en sommerfugl basker med vingerne. Det ligner også den holdning af en skomager sidder ned for at arbejde. Stillingen er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Praktisere det på tom mave og holde den nede i 1 til 5 minutter.

Hvordan til at gennemføre Yoga En blokering Brug yoga blokke i Baddha Konasana gør det lettere for dem med stramme groins at øve asana mere præcist.

Alt du skal gøre er at tage to blokke og placere en hver under knæene. Det mindsker vægten af ​​dine ben på de indre lår hjælpe dig øve asana uden at stresse lårene meget.

Lad os nu besvare nogle almindelige spørgsmål om yoga blokke.

Ekspert svar For Readers’ Spørgsmål

Sådan vælger du den rigtige yoga blok?

Mens vælge en yoga blok, huske på størrelsen af ​​dine hænder, yoga blok vægt og din fleksibilitet og stabilitet. Tage råd fra din yogalærer at finde ud af de bedste yoga blokke.

Hvor ofte bruger jeg yoga blokke under træningen?

Du kan bruge yoga blokke hver dag, hvis du har lyst til det.

Øve yoga er en smuk oplevelse. Det klogere din personlighed og liv som ingen anden. Så skal du overveje, hvad det tager at bedre dine yoga sessioner, og en interessant måde du kan gøre, er at gøre brug af forskellige former for yoga blokke og rock dine yoga sessioner.

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.