Katere so različne vrste joge blokov in kakšne so njihove prednosti?

Home » Review » Yoga Basic » Katere so različne vrste joge blokov in kakšne so njihove prednosti?

Katere so različne vrste joge blokov in kakšne so njihove prednosti?

Joga bloki so neverjetno! Sem rekel neverjetno ?! Da, vsekakor! Te srednje velikih pravokotnih blokov bo vaše življenje boljše za razliko od drugih blokov v življenju.

Navajeni smo, da hitro tempu življenja in nenehnih sprememb in prakticiranja joge, vsak dan je lahko zastrašujoče opravilo. Torej, kaj lahko storite, da bi bilo zabavno? Ti Polet je z jogo blokov. Enostavno!

Ampak, kako to storiti, in kje jih kupiti? Če takšna vprašanja so vam Mori, potem ne skrbi, vas bomo vodili skozi vse to. Samo poglejte spodaj.

Kaj je joga blok?

Joga bloki so pomoč naprav. Če niste mogli dovolj raztegniti ali mislite, da malo potisni vas bo raztezajo več, potem joga bloki so vaša najboljša izbira.

Joga bloki so-opeke v obliki instrumentov, ki izboljšajo vaše poravnavo, medtem ko trenira jogo. Ne gre samo za začetnike. Tudi strokovni joga trenerji njihovo uporabo.

Za začetnike, joga bloki, da se asan lažje prevzeti in držite. In, za bolj izkušene delavce, da bolje pomagati pozah, ki jih pomoč, da se raztezajo več, medtem ko jih ščitijo pred potegne in poškodb.

Joga bloki podpira in stabilizira telo v prakso joge in da fizično zahtevne joga predstavlja tad malo lažje.

Prvotno zasnovan in populariziral s legendarnega joga guruja, BKS Iyengar, joga bloki so orodja, ki vam pomagajo izraziti svoje poze globlje in z boljšo poravnavo.

 
 
 
 
 

So darilo in izberete prave je ključnega pomena za velike jogo sejah. Več o tem, kako to storiti, da spodaj.

Kako izbrati Perfect Joga Block?

Ko ste izbrali joga blok, morate imeti v mislih, velikost, material, stroške in število. Idealna velikost za jogo blok je 9 x 4,5 x 3 centimetrov. Ampak, boste našli večje in manjše velikosti na trgu.

Izberite manjšo velikost enega, če imate malim roke in relativno fleksibilen. In, če imaš velike roke z manj fleksibilnosti, potem večjih blokov bo najbolje delujejo za vas.

Sprva je bil les uporabljajo za izdelavo joge blokov, zdaj pa jih lahko najdete tudi v peno in plute. Poglejmo izvedeti več o uporabljenih materialov, da bi jogo blokov spodaj.

Vrste Yoga Blocks

Pena Joga Bloki

Foam joga bloki so svetlo in lahko v večji pritisk, ne da bi poškodovali ali deformirati na kakršen koli način. Pena joga bloki najbolje delujejo za začetnike, ki iščejo podporo storiti asane.

Na voljo so v svetlih barvah neonske na trgu in se za privlačno orodje. Pena joga bloki so odlične za ugled in seje drže in so udobni za uporabo.

Cork Joga Bloki

Če se počutite, ne pena joga bloki ni vam dovolj oprijema; potem bi bila boljša možnost je, da gre za plute jogo blokov. Njihova cena in fleksibilnost sodi med peno in tiste iz plute.

Prožna jogo blokov pluta je dostojno, in so tad težji od blokov pene. Cork joga bloki so na voljo v nežnih barvah na trgu in so estetsko bolj prijeten za oko.

Cork joga bloki imajo odličen zaključek in so okolju prijazni. Njihova prisotnost v vašem vaja sobi naredi za blagodejno.

Les Joga Bloki

Leseni joga bloki so original in tradicionalna joga bloki pred pene in plute joga blokov je prišel v mesto. So drage, zato jih izberite skrbno.

Leseni joga bloki so debele in ne preveč prožen, ki je lahko problem, da preveri, preden ste izbrali leseno joga blok. bambus joga bloki, še posebej, so težke in jih nosi okoli nivoju težko.

Zdaj, ko veste vse o različnih vrst joge blokov in ki bi lahko eden ustreza vam najboljše da vidimo, kako se jih lahko vključi v svoje joga predstavlja.

Kako uporabljati Yoga Blocks?

Vzemimo tri pogosto vadili jogo pozah in preverite, kako lahko z jogo blokov, da prevzame pozo udobno ali povečati njihovo.

1. Paschimottanasana (sedijo Forward Bend)

O Pose- Paschimottanasana ali sedi Forward Bend je na videz preprosta dnevno asana zagotavlja dovolj odsek. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Vaditi zjutraj na tešče in držite pozo za vsaj 30 do 60 sekund.

Kako izvajati jogo Block- Paschimottanasana zahteva dobro prožnost, in kot začetnik, boste potrebovali pomoč joge bloka za opravljanje tega dela.

Postavite jogo blok na tla in sedel na rit na robu tega. Kot rezultat, vaša medenica ponjave naprej tako da je lažje za vas, da bend naprej. Podaljšajte svoje roke k noge.

2. Sethu Bandhasana (most pozo)

O Pose- Sethu Bandhasana ali most predstavljajo je asana, ki izgleda kot most, ko domneva. To je raven začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in ga držite za 30 do 60 sekund.

Kako Izvajati Joga Block- Za boljše potegom v Sethu Bandhasana, postavite joga blok med spodnjem delu stegna.

Blok joga naredi notranja stegna pridejo skupaj poravnavo kolena in omogoča medenica dvigniti višje.

3. baddha Konasana (metuljev pozo)

O Pose- baddha Konasana ali Butterfly predstavljajo spominja na metulja zložljive krila. Prav tako izgleda kot držo čevljar sedel na delo. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi na prazen želodec in imajo od 1 do 5 minut.

Kako izvajati jogo Block- pomočjo joge blokov v baddha Konasana omogoča lažje za tiste, ki imajo tesen groins natančneje vaditi Asana.

Vse, kar morate storiti, je, da dve ulici in postavite v kateri so pod koleni. To zmanjšuje težo noge na notranji strani stegen ki vam pomaga vaditi Asana brez poudaril stegna veliko.

Zdaj pa odgovori na nekatera pogosta vprašanja o joga blokov.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Kako izbrati pravo joga blok?

Pri izbiri joga blok, imejte v mislih velikost vaših rokah, težo jogo bloka in svojo fleksibilnost in stabilnost. Bodite nasvet svojega učitelja joge, da ugotovimo, najboljše joge blokov.

Kako pogosto uporabljate joga bloki v praksi?

Lahko uporabite joga bloki vsak dan, če menite, da je všeč.

Vadba joge je lepa izkušnja. To betters vašo osebnost in življenje kot nobena druga. Torej, morate upoštevati vse, kar je potrebno za boljše svoje joge sej, in en zanimiv način, ki jo lahko naredimo je, da uporaba različnih vrst joge blokov in rock svoje joge sej.