Mitä Erilaisia ​​Jooga Blocks ja mitkä ovat niiden hyödyt?

Home » Review » Yoga Basic » Mitä Erilaisia ​​Jooga Blocks ja mitkä ovat niiden hyödyt?

Mitä Erilaisia ​​Jooga Blocks ja mitkä ovat niiden hyödyt?

Jooga lohkot ovat uskomattomia! Sanoin hämmästyttävä ?! Kyllä ehdottomasti! Nämä keskikokoinen suorakulmainen lohkojen tekee elämästä parempaa toisin kuin muiden lohkojen elämässä.

Olemme tottuneet nopeatempoinen elämän ja jatkuva muutos ja joogan joka päivä voi olla pelottava tehtävä. Joten, mitä voit tehdä, jotta se hauskaa? Te pep sen jooga lohkoja. Yksinkertainen!

Mutta, miten se tehdään ja mistä ostaa niitä? Jos tällaisia ​​kysymyksiä vaivaavat sinua, niin älä huoli, me opastaa kaiken. Vain tarkistaa alla.

Mikä on joogapalikka?

Jooga lohkoja auttaminen laitteita. Jos et pysty venyttää tarpeeksi tai ajatella hieman push tekee venyttää enemmän, jooga lohkot ovat paras vaihtoehto.

Jooga lohkot ovat tiili muotoisia välineitä, jotka parantavat linjaus kun joogan. Kyse ei ole vain aloittelijoille. Jopa ammatti jooga kouluttajia käyttää niitä.

Aloittelijoille jooga lohkoja tekevät asanas helpompi omaksua ja pidä. Ja kokeneemmille harjoittajille, ne auttavat paremmin asennot avustamalla venyttämään enemmän ja välttämään vetää ja vammoja.

Jooga lohkojen tukea ja vakauttaa kehon aikana joogan harjoittaminen ja tehdä fyysisesti vaativa jooga aiheuttaa tad hieman helpompaa.

Alun perin ja suosituksi legendaarinen jooga guru, BKS Iyengar jooga lohkot ovat työkaluja, joiden avulla voit ilmaista oman aiheuttaa syvemmälle ja paremmin linjassa.

 
 
 
 
 

Ne ovat lahja ja valitsemalla oikeat on ratkaiseva suuri joogan. Oppia tekemään tuonnempana.

Miten Valitse Perfect joogapalikka?

Kun nostat joogapalikka, sinun täytyy pitää mielessä koko, materiaali, kustannukset, ja numero. Ihanteellinen kokoinen joogapalikka on 9 x 4,5 x 3 tuumaa. Mutta löydät isompia ja pienempiä kokoja markkinoilla.

Pick pienempiä, jos sinulla on pienikokoisia kädet ja suhteellisen joustavia. Ja jos sinulla on suuret kädet vähemmän joustavuutta, niin suuremmissa lohkoissa toimii parhaiten.

Aluksi puuta käytetään tekemään jooga lohkoa, mutta nyt voit löytää ne vaahtoa ja korkki liikaa. Opetellaan lisää materiaaleja käytetään tekemään jooga lohkojen alla.

Tyypit Jooga Blocks

Vaahto Jooga Blocks

Vaahto jooga lohkot ovat kevyitä ja voi ottaa enemmän paineita saamatta vaurioitunut tai epämuodostunut millään tavalla. Vaahto jooga lohkot toimivat parhaiten aloittelijoille etsivät tukea joogaa asanat.

Ne ovat saatavilla kirkkaat neon värejä markkinoilla ja tekevät houkutteleva väline. Vaahto jooga lohkot ovat erinomainen asema ja istuu asennot ja ovat mukavia käyttää.

Cork Jooga Blocks

Jos sinusta tuntuu, vaahto jooga lohkot eivät anna tarpeeksi pitoa; sitten parempi vaihtoehto olisi mennä korkki jooga lohkoja. Niiden hinta ja joustavuus pudota välillä vaahdon ja korkki niistä.

Notkeus korkki joogatiiliä on kunnollinen, ja ne ovat tad raskaampaa kuin vaahto estää. Cork jooga lohkot ovat saatavilla hienovaraiset värit markkinoilla ja ovat esteettisesti miellyttävä.

Cork jooga lohkoja on erinomainen viimeistely ja ovat ympäristöystävällisiä. Niiden läsnäolo oman kuntosali tekee rauhoittava vaikutus.

Puu Jooga Blocks

Puiset jooga lohkot ovat alkuperäisiä ja perinteisiä jooga lohkojen ennen vaahdon ja korkki jooga lohkojen tuli paikalleen. Ne ovat kalliita, joten valitse ne huolellisesti.

Puiset jooga lohkot ovat paksut eikä liian joustava, joka voi olla ongelma, joten tarkista ennen kuin nostat puinen joogapalikka. Bambu jooga lohkoja, erityisesti, ovat raskaita ja niitä kuljettavien ympärille voi saada hankalaa.

Nyt kun tietää kaiken erilaista jooga lohkoja ja kumpi voisi sopia sinulle parhaiten Katsotaan miten voit sisällyttää ne teidän jooga aiheuttaa.

Kuinka käyttää Jooga Blocks?

Otetaan kolme yleisesti harjoiteltu jooga asentoja ja tarkistaa, miten voit käyttää jooga lohkoja kantamaan aiheuttaa mukavasti tai parantaa niitä.

1. Paschimottanasana (istuen Välitä Bend)

Tietoja Pose- Paschimottanasana tai istuen Välitä Bend on näennäisen yksinkertainen istunnon asanaa tarjoavat runsaasti venyttää. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttaa vähintään 30-60 sekuntia.

Miten toteuttaa Jooga lohko- Paschimottanasana edellyttää hyvää joustavuutta, ja kuin aloittelija, tarvitset apua joogapalikka harjoittaa sitä.

Aseta joogapalikka päällä ja istua selkään reunalla sitä. Tämän seurauksena lantio käntyy eteenpäin helpottaa voit kumartua eteenpäin. Laajentaa kädet kohti jalat.

2. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Tietoja Pose- Sethu Bandhasana tai Bridge Pose on asanaa joka näyttää silta, kun oletetaan. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan ja pidä sitä 30-60 sekuntia.

Miten toteuttaa Jooga lohko- Paremman vedin Sethu Bandhasana, aseta joogapalikka välillä reidet.

Jooga lohko tekee sisä reidet tulevat yhteen kohdistamalla polvet ja mahdollistaa lantion nosta korkeammalle.

3. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Tietoja Pose- Baddha Konasana tai Butterfly aiheuttaa muistuttaa perhonen räpyttely sen siivet. Se myös näyttää virityksestä suutarin istuu alas töihin. Asennon on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Käytännössä se tyhjään vatsaan ja pidä sitä 1-5 minuuttia.

Miten toteuttaa Jooga lohko- käyttäminen jooga lohkojen Baddha Konasana helpottaa niille tiukat groins harjoitella asanasta tarkemmin.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ottaa kahden korttelin ja laita kumpikin yhden alle polvia. Se vähentää painoa jalkojen sisäpinnalla reisi auttaa harjoittelet asanasta rasittamatta reidet paljon.

Nyt, vastata joihinkin tavallisimpiin kysymyksiin jooga lohkoja.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Miten valita oikea joogapalikka?

Kun valitaan joogapalikka pitää mielessä kokoa kädet, joogapalikka painoa ja joustavuutta ja vakautta. Ottaa neuvoja oman joogaopettaja selvittää paras jooga lohkoja.

Kuinka usein käytän jooga lohkojen aikana käytännössä?

Voit käyttää jooga lohkoja joka päivä, jos siltä tuntuu.

Joogan on kaunis kokemus. Se paremmat persoonallisuuttasi ja elämän kuin mikään muu. Joten, sinun täytyy harkita, mitä se tulee paremmat joogan ja yksi mielenkiintoinen tapa mitä voi tehdä on käyttää erilaisia ​​jooga lohkojen ja Rock Your joogan.

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.