Raketti Jooga – mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Home » Review » Yoga Basic » Raketti Jooga – mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Raketti Jooga - mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Mitä teet, kun juuttunut hankala tilanne? Löydät tapa päästä pois siitä, eikö olekin? Raketti Jooga on tie ulos niille, joiden mielestä Astangajooga haastava.

Ja miten se tehdään? Raketti Jooga on suunniteltu tekemään fyysisesti raskasta Astangajooga yksinkertaisempi. Se hajoaa jäykkyyttä klassisen Astanga Käytännössä se helpottaa voit harjoitella sitä.

Se tyhjentää tiesulkujen mahdollistaa sujuvan käytännössä ja tekee paljon muuta. Opi kaikki siitä alla. Mene vilkaista.

Mikä on Rocket Jooga?

Raketti Jooga on muunnos perinteisen Astangajooga ja koottiin niminen henkilö Larry Schultz, joka opiskeli Astangajoogan alla asiantuntijan K. Pattabhi Jois yhdeksän vuotta Mysoressa.

Raketti Jooga on yritys Larry tehdä Astangajoogan helpommin Länsi harjoittajia. Se oli vuonna 1980 San Franciscossa, että hän kehitti Rocket Jooga. Nimi annettiin Bob Weir ‘The Grateful Dead’ bändi, koska hän ajatteli Rocket Jooga oli nopeaa ja helppoa.

Se on. Raketti Jooga on nopeatempoisessa ja on dynaaminen virtaus. Sen rakenne on samanlainen kuin astangajoogan, joka koostuu Surya Namaskar, seisoo aiheuttaa, istuvat aiheuttaa, käänteitä, ja mutkia.

Vuonna Rocket Jooga opiskelijat voivat muokata ja tehdä niiden tulkinta perinteisestä asana. Jos he juuttua kanssa aiheuttaa, ne voivat joko ohittaa sen tai löytää helpompia tapoja harjoittaa sitä sijasta tiukasti kiinni ohjeeseen.

Siksi Rocket Jooga tulee laajasti saatavilla, mikä mahdollistaa jopa ne, joilla on fyysisiä ongelmia kokeilla sitä. Se on sujuvan hengityksen ja liikkeen. Se voi näyttää puhtaasti fysikaalinen prosessi, mutta se auttaa tyhjentää mielen samoin.

Mikä tekee Rocket Jooga pesäeroa on se, että se rikkoo käsitettä hierarkiaa. Voit valita asanas ja harjoitella niitä ilman välttämättä on kautta linjan muodossa.

Ei ihme, että on paljon julkkis seuraajia kuten Madonna, Willem Dafoe, Sting, ja Christy
Turlington!

Raketti Jooga on jaettu kolmeen ryhmään. He ovat:

raketti I

Raketti I on samanlainen kuin ensisijainen sarjan astangajoogan joka keskittyy lonkan avaajat, eteenpäin mutkia, ja ydin voimaa. Se sisältää myös Rocket erityinen käsivarsi tasapaino ja käännellen.

raketti II

Rocket II on muunnos toisen sarjan astangajoogan. Se koostuu backbend tekniikoita ja selkärangan käänteitä istuvien asentoja Astanga Välisarjat täydentävät Rocket I hyvin.

raketti III

Rocket III yhdistää asennot raketti I ja raketti II. Se sisältää kaikki käänteitä, taittuu, ja saldot, joiden avulla voit rakentaa voimaa ja joustavuutta.

Nyt, oppia muutamia jännittäviä Rocket Jooga aiheuttaa.

Raketti Yoga aiheuttaa

Varsi saldot ja käännellen ytimen muodostavat Rocket Jooga. Jopa handstands, headstands ja kyynärvarren seisoo auttaa raketti eteenpäin.

Mutta jos harjoitellaan näitä vaikeutuu, voit aina löytää tapa helpottaa ottamalla tukea seinään, pyydä joku auttamaan, tai oppimisen temppuja voittaa pelkosi.

1. Astavakrasana (kahdeksan Angle Pose)

Tietoja asennon: Astavakrasana tai kahdeksan Angle Pose on asanaa nimetty salvia nimeltä Ashtavakra, joka syntyi vino kahdeksassa paikkoja, koska kirous. Se on kehittynyt tasolle asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 60 sekuntia.

Edut: Astavakrasana vahvistaa ranteet, käsivarret ja olkapäät. Se ääniä sisäinen reidet ja vatsa. Se parantaa tasapainoa ja poistaa myrkkyjä kehosta.

2. Bakasana (Crane Pose)

Miten tehdä Crow Pose / Bakasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Bakasana tai Crane Pose muistuttaa virityksestä nosturin. Se on keskitason asanaa. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Bakasana kasvattaa fyysistä ja henkistä voimaa. Se parantaa joustavuutta kehon ja parantaa kestävyyttä kapasiteettia. Se ulottuu yläselän hyvin.

3. Vrischikasana (Scorpion Pose)

Miten tehdä Vrschikasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Vrischikasana tai Scorpion Pose on asana joka muistuttaa virityksestä skorpioni. Se on kehittynyt tasolle aiheuttaa. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Pidä sitä niin kauan kuin olet tottunut siihen.

Edut: Vrischikasana hidastaa vanhenemista ja parantaa verenkiertoa aivoihin ja aivolisäkkeestä. Asennon myös irrottaa selkää ja vahvistaa käsivarressa.

4. Mayarasana (Peacock Pose)

Miten tehdä Mayarasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Mayarasana tai Peacock Pose on asanaa joka näyttää riikinkukko käveleminen sen höyhenet alas. Se on keskitason asanaa. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Mayarasana parannuskeinoja ummetus ja estää diabeteksen. Se vahvistaa päätäsi, keuhkot ja niska. Asanasta puhdistavat kehon, rauhoittaa mielen, ja lisää keskittyä.

5. salamba sirsasana (Headstand)

Tietoja asennon: salamba sirsasana tai Headstand on täydellinen inversio kehon ja on nimeltään kuningas kaikki asanat. Se on kehittynyt aiheuttaa. On parasta harjoitella sen aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 1-5 minuuttia.

Edut: salamba sirsasana lievittää stressiä ja lievä masennus. Se stimuloi aivolisäkkeen ja käpyrauhaset. Asento on terapeuttinen astmaa, sinuiitti, ja unettomuus.

Edut Rocket Jooga

  • Raketti Jooga stimuloi hermostoa.
  • Se edistää muutosta ja vapautta joogaharjoitusta.
  • Se tekee sinusta vahvemman, kevyempi ja joustavampi.
  • Raketti Yoga parantaa tasapainoa, vahvistaa lihaksia, ja kasvattaa tietoisuutta.
  • Se puhdistaa kehoa sisältäpäin.

Nyt, vastata joihinkin tavallisimpiin kysymyksiin on Rocket Jooga.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

On Rocket Jooga parempi astangajooga?

Molemmat ovat samanlaisia. Raketti Jooga on yksinkertaisesti helpompaa ja toteutettavissa versio astangajooga.

Miksi ‘Rocket’ tarkoittaa Rocket Jooga?

Raketti viittaa nopea nopeus, jolla voit oppia ja harjoitella raketti Jooga.

Raketti Jooga on hyvin jäsennelty tekniikka, jonka avulla se etenee käytännössä. Se, joka tavalla, jonka tarkoituksena on auttaa sinua mennä eteenpäin siinä. Raketti Jooga valtuutetaan voit ja paremmat te, fyysisesti ja henkisesti. Joten, miksi et pois? Hanki harjoitellaan sitä.