Rocket Yoga – Τι είναι και τι είναι τα οφέλη της;

Home » Review » Yoga Basic » Rocket Yoga – Τι είναι και τι είναι τα οφέλη της;

Rocket Yoga - Τι είναι και τι είναι τα οφέλη της;

Τι κάνεις όταν κολλήσει σε μια δύσκολη κατάσταση; Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να βγούμε από αυτό, έτσι δεν είναι; Ρόκα γιόγκα είναι η διέξοδος για εκείνους που βρίσκουν Ashtanga Yoga προκλητική.

Και πώς να το κάνει αυτό; Ρόκα γιόγκα έχει σχεδιαστεί για να κάνει το σωματικά απαιτητική Ashtanga Yoga απλούστερη. Αναλύεται η ακαμψία της κλασικής πρακτικής Ashtanga, καθιστώντας ευκολότερο για σας να το πράξη.

Καθαρίζει οδοφράγματα σας, επιτρέπει την ομαλή πρακτική, και κάνει πολλά πολλά άλλα. Μάθετε τα πάντα για αυτό παρακάτω. Εμπρός λοιπόν, ρίξτε μια ματιά.

Τι είναι Ρόκα γιόγκα;

Rocket Η γιόγκα είναι μια τροποποίηση του παραδοσιακού Ashtanga Yoga και τέθηκε μαζί με ένα άτομο που ονομάζεται Larry Schultz, ο οποίος μελέτησε Ashtanga Yoga στο πλαίσιο του εμπειρογνώμονα K. Pattabhi Jois για εννέα χρόνια σε Mysore.

Rocket Η γιόγκα είναι μια προσπάθεια από τον Larry να κάνει Ashtanga Yoga πιο προσιτή στη δυτική επαγγελματίες. Ήταν στη δεκαετία του 1980 στο Σαν Φρανσίσκο που ανέπτυξε Ρόκα γιόγκα. Το όνομα δόθηκε από τον Bob Weir της ζώνης του Grateful Dead », επειδή νόμιζε Ρόκα γιόγκα ήταν γρήγορη και εύκολη.

Είναι. Rocket Η γιόγκα είναι γρήγορο ρυθμό και έχει μια δυναμική ροή. Η δομή του είναι παρόμοια με εκείνη της Ashtanga Yoga, που αποτελείται από Surya Namaskar, όρθιες στάσεις, καθιστή πόζες, ανατροπές, και καμπές.

Σε Ρόκα γιόγκα, οι μαθητές μπορούν να τροποποιήσουν και να κάνει την ερμηνεία τους από το παραδοσιακό asana. Αν έχετε κολλήσει με ένα πόζα, μπορούν είτε να παραλείψετε ή να βρουν ευκολότερους τρόπους για να το πράξη αντί αυστηρά κολλήσει με το σχέδιο.

Ως εκ τούτου, Ρόκα γιόγκα γίνεται ευρέως προσβάσιμα, επιτρέποντας ακόμη και εκείνοι με σωματικά προβλήματα για να το δοκιμάσετε. Είναι μια ομαλή διαδικασία της αναπνοής και της κίνησης. Μπορεί να φαίνεται σαν μια καθαρά φυσική διαδικασία, αλλά βοηθά καθαρίσει το μυαλό σας επίσης.

Τι κάνει Rocket Yoga ξεχωρίζει είναι ότι σπάει την έννοια της ιεραρχίας. Μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις asanas και την πρακτική τους, χωρίς κατ ‘ανάγκη μετά από μια γραμμική μορφή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει πολλούς οπαδούς διασημότητα όπως η Madonna, Γουίλεμ Νταφόε, Sting, και Christy
Turlington!

Πύραυλος γιόγκα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Αυτοί είναι:

Rocket μου

Πύραυλος που είναι παρόμοια με την αρχική σειρά των Ashtanga Yoga που εστιάζει στην ανοιχτήρια ισχίου, μπροστά στροφές, και τη δύναμη του πυρήνα. Περιλαμβάνει επίσης τις Rocket ειδικές ισορροπίες βραχίονα και αναστροφές.

Rocket II

Το Rocket II είναι μία τροποποίηση της δεύτερης σειράς Ashtanga Yoga. Αποτελείται από τεχνικές backbend και του νωτιαίου ανατροπές καθισμένων πόζες του ενδιάμεσου σειράς Ashtanga που συμπληρώνουν Πύραυλος Ι καλά.

Rocket III

Rocket III συγκεντρώνει τις στάσεις των πυραύλων Ι και ΙΙ Rocket. Περιλαμβάνει όλες τις ανατροπές, τις πτυχές και τα υπόλοιπα για να σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε τη δύναμη και την ευελιξία.

Τώρα, ας μάθουμε για μερικά συναρπαστικά Ρόκα γιόγκα θέτει.

Πόζες Rocket Γιόγκα

υπόλοιπα βραχίονα και αναστροφές αποτελούν τον πυρήνα των πυραύλων γιόγκα. Ακόμη και handstands, headstands και περίπτερα πήχη σας βοηθήσει πυραύλων μπροστά.

Αλλά αν ασκούν αυτά γίνεται δύσκολη, μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο για να καταστεί ευκολότερη λαμβάνοντας την υποστήριξη ενός τοίχου, ζητώντας από κάποιον να σας βοηθήσει, ή να μάθουν κόλπα για να ξεπεράσουν το φόβο σας.

1. Astavakrasana (οκτώ Γωνία Pose)

Σχετικά με την πόζα: Astavakrasana ή οκτώ γωνία Pose είναι μια asana το όνομά του από ένα φασκόμηλο που ονομάζεται Ασχτάβακρα, ο οποίος γεννήθηκε στραβά σε οκτώ μέρη οφείλεται σε κατάρα. Πρόκειται για μια προηγμένη asana επίπεδο. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι. Κρατήστε τη στάση για 60 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Astavakrasana ενισχύει τους καρπούς σας, τα χέρια, τους ώμους και. Τονώνει το εσωτερικό των μηρών και της κοιλιάς σας. Βελτιώνει την αίσθηση της ισορροπίας σας και να αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα.

2. Bakasana (Crane Pose)

Πώς να κάνει το κοράκι Pose / Bakasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Bakasana ή το Pose Γερανός μοιάζει με τη στάση ενός γερανού. Είναι ένα ενδιάμεσο asana επίπεδο. Πρακτική αυτό το πρωί ή το βράδυ με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Κρατήστε τη στάση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Bakasana αυξάνει τη σωματική και ψυχική σας δύναμη. Ενισχύει την ευελιξία του σώματος και βελτιώνει την αντοχή της ικανότητας σας. Εκτείνεται επίσης πάνω σας πίσω καλά.

3. Vrischikasana (Scorpion Pose)

Πώς να κάνει το Vrschikasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Vrischikasana ή το Scorpion Pose είναι ένα asana που μοιάζει με τη στάση του σκορπιού. Πρόκειται για μια προηγμένη πόζα επίπεδο. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ μετά από ένα κενό 4 έως 6 ώρες από το τελευταίο γεύμα σας. Κρατήστε αυτό, αρκεί να είναι άνετα μέσα σε αυτό.

Πλεονεκτήματα: Vrischikasana επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο και την υπόφυση. Η στάση χαλαρώνει επίσης την πλάτη σας και ενισχύει τα χέρια σας.

4. Mayurasana (Peacock Pose)

Πώς να κάνει το Mayurasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Mayurasana ή το Peacock Pose είναι ένα asana που μοιάζει με ένα παγώνι περπατούν γύρω με τα φτερά της προς τα κάτω. Είναι ένα ενδιάμεσο asana επίπεδο. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Κρατήστε τη στάση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Mayurasana θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα και προλαμβάνει το διαβήτη. Ενισχύει το κεφάλι σας, τους πνεύμονες και το λαιμό. Η asana αποτοξινώνει το σώμα σας, ηρεμεί το μυαλό σας, και αυξάνει την εστίασή σας.

5. Salamba Sirsasana (Headstand)

Σχετικά με την πόζα: Salamba Sirsasana ή το Headstand είναι μια πλήρης αντιστροφή του σώματος και καλείται ο βασιλιάς όλων των asanas. Πρόκειται για μια προηγμένη πόζα. Είναι καλύτερα να εξασκηθείτε το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Κρατήστε τη στάση για 1 έως 5 λεπτά.

Οφέλη: Salamba Sirsasana ανακουφίζει από το άγχος και την ήπια κατάθλιψη. Διεγείρει την υπόφυση και την επίφυση. Η στάση είναι θεραπευτική για το άσθμα, ιγμορίτιδα, και αϋπνία.

Οφέλη από Rocket Γιόγκα

  • Rocket Γιόγκα διεγείρει το νευρικό σας σύστημα.
  • Προωθεί την αλλαγή και την ελευθερία στην πρακτική της γιόγκα.
  • Σας κάνει πιο δυνατούς, πιο ελαφρύ και πιο ευέλικτη.
  • Ρόκα γιόγκα βελτιώνει την ισορροπία σας, ενισχύει τους μυς σας, και αυξάνει τη συνείδησή σας.
  • Καθαρίζει το σώμα σας από μέσα.

Τώρα, ας απαντήσει σε ορισμένες κοινές ερωτήσεις σχετικά με Ρόκα γιόγκα.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Είναι Rocket Γιόγκα καλύτερα από ό, Ashtanga Vinyasa Yoga;

Και οι δύο είναι παρόμοιες. Rocket Η γιόγκα είναι απλά μια πιο εύκολη και πιο εφικτό έκδοση της Ashtanga Vinyasa Yoga.

Γιατί «Ρουκέτα» σημαίνει το Rocket γιόγκα;

Rocket αναφέρεται στη γρήγορη ταχύτητα με την οποία μπορείτε να μάθετε και την πρακτική Rocket γιόγκα.

Rocket Η γιόγκα είναι μια καλά δομημένη τεχνική που σας βοηθά να προχωρήσουν στην πρακτική σας. Είναι, με κάθε τρόπο, έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσει σε αυτό. Rocket Γιόγκα σας και καλύτερούς σας δίνει τη δυνατότητα, σωματικά και ψυχικά. Έτσι, αυτό που σας κρατά μακριά από αυτό; Πάρτε για να το ασκεί.