Rocket Yoga – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Home » Review » Yoga Basic » Rocket Yoga – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Rocket Yoga - Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Ce faci atunci când blocat într-o situație delicată? Ai găsit o cale de a ieși din ea, nu-i așa? Rocket Yoga este cale de ieșire pentru cei care găsesc Ashtanga Yoga provocator.

Și cum se face asta? Rocket Yoga este proiectat pentru a face solicitante fizic yoga Ashtanga mai simple. Se descompune rigiditatea practicii clasice Ashtanga, ceea ce face mai ușor pentru tine să-l practică.

Curăță blocaje rutiere tale, permite o practică netedă, și face mult mai mult. Aflați totul despre ea de mai jos. Du-te, au un aspect.

Ce este Rocket yoga?

Rocket Yoga este o modificare a tradiționale Ashtanga Yoga și a fost pus împreună de către o persoană numită Larry Schultz, care a studiat yoga Ashtanga sub expert K. Pattabhi Jois timp de nouă ani în Mysore.

Rocket Yoga este o încercare de Larry pentru a face yoga Ashtanga mai accesibile pentru practicanții de Vest. Acesta a fost în 1980 în San Francisco, care a dezvoltat Rocket Yoga. Numele a fost dat de Bob Weir al trupei „Grateful Dead“, pentru că el a crezut că Rocket Yoga a fost ușor și rapid.

Este. Rocket Yoga este rapid-paced și are un flux dinamic. Structura sa este similară cu cea a Ashtanga Yoga, constând din Surya Namaskar, ridică, ridică scaune, entorse, coturile în picioare.

În Rocket Yoga, elevii pot modifica și face interpretarea lor asanei tradiționale. Dacă ei a lua ramas cu o postură, ei pot sări peste fie sau să găsească modalități mai ușor să-l practică în loc de rigid lipirea de model.

Prin urmare, Rocket Yoga devine accesibilă pe scară largă, permițând chiar și cei cu probleme fizice să-l încercați. Este un proces lin de respirație și de circulație. Se poate arata ca un proces pur fizic, dar ajută mintea limpede, de asemenea.

Ceea ce face Rocket Yoga sta deoparte este că se rupe conceptul de ierarhie. Puteți alege și alege asane și le practică în mod necesar, fără un format liniar.

Nu e de mirare că are mulți adepți celebrități ca Madonna, Willem Dafoe, Sting și Christy
Turlington!

Rocket Yoga este împărțit în trei categorii. Sunt:

Rocket I

Rocket I este similar cu seriile primare de Ashtanga Yoga, care se concentreaza pe deschizători de șold, curbe înainte, și puterea de bază. Aceasta include, de asemenea, soldurile braț speciale de rachete și inversiuni.

Rocket II

Racheta II este o modificare a doua serie de Ashtanga Yoga. Se compune din tehnici backbend și entorse spinale de ipostaze pe scaune din seria intermediară Ashtanga care completează Rocket I bine.

Rocket III

Rocket III reunește ipostazele de Rocket I și II rachete. Acesta include toate întoarcerilor, falduri, și soldurile pentru a vă ajuta să construi puterea și flexibilitatea.

Acum, să aflăm despre un incitant câteva ipostaze Rocket Yoga.

Poses Rocket Yoga

Soldurile Arm și inversiunile formează nucleul Rocket Yoga. Chiar și handstands, headstands și standuri antebrat vă ajuta rachete înainte.

Dar dacă practicarea acestor devine dificilă, puteți găsi întotdeauna o modalitate de a face mai ușor prin luarea sprijinul unui perete, cerând pe cineva pentru a ajuta, sau trucuri de învățare pentru a depăși teama.

1. Astavakrasana (Opt Angle Pose)

Despre Pose: Astavakrasana sau Opt Angle Pose este un asana numit după un înțelept numit Ashtavakra, care sa născut strâmb în opt locuri din cauza unui blestem. Este un asana nivel avansat. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol. Țineți pozeze pentru 60 de secunde.

Beneficii: Astavakrasana întărește încheieturile, brațele și umerii. Tonifica coapselor interioare si abdomen. Acesta imbunatateste simtul de echilibru si elimina toxinele din organism.

2. Bakasana (Crane Pose)

Cum de a face Crow Pose / Bakasana Și Care sunt beneficiile ei

Despre Pose: Bakasana sau Pose Crane seamănă cu poziția a unei macarale. Este un asana nivel intermediar. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Beneficii: Bakasana crește puterea ta fizică și mentală. Ea îmbunătățește flexibilitatea corpului si imbunatateste capacitatea de rezistenta. Ea se întinde , de asemenea , partea superioară din spate bine.

3. Vrischikasana (Scorpion Pose)

Cum se face Vrschikasana și Care sunt beneficiile ei

Despre Pose: Vrischikasana sau Scorpion Pose este o asana care seamănă cu poziția unui scorpion. Este o poză nivel avansat. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol sau seara , după o pauză de 4 până la 6 ore de la ultima masa. Țineți – l atâta timp cât sunteți confortabil în ea.

Beneficii: Vrischikasana incetineste procesul de îmbătrânire și îmbunătățește fluxul de sânge la creier și hipofizare glandei. Pose slabeste , de asemenea , spate și întărește brațele.

4. Mayurasana (Peacock Pose)

Cum se face Mayurasana și Care sunt beneficiile ei

Despre Pose: Mayurasana sau Peacock Pose este o Asana care arata ca un paun de mers pe jos în jurul cu pene în jos. Este un asana nivel intermediar. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Beneficii: Mayurasana vindeca constipație și previne diabetul. Ea întărește capul, plămânii și gâtul. Asanei detoxifica corpul, calmeaza mintea, și crește concentrarea.

5. Salamba Sirsasana (headstand.Suport)

Despre Pose: Salamba Sirsasana sau headstand.Suport este o inversare completă a corpului și este numit regele tuturor asane. Este o poză avansată. Cel mai bine este să – l practică în dimineața pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 1 până la 5 minute.

Beneficii: Salamba Sirsasana te elibereaza de stres si depresie usoara. Acesta stimulează glanda pituitară și glandele pineală. Pose este terapeutic pentru astm, sinuzita, si insomnie.

Beneficiile de yoga Rocket

  • Rocket Yoga stimulează sistemul nervos.
  • Ea promovează schimbarea și libertatea în practica yoga.
  • Ea te face mai puternic, mai ușoare și mai flexibile.
  • Rocket Yoga imbunatateste echilibrul, intareste muschii, si creste constiinta voastra.
  • Se curăță organismul dumneavoastră din interior.

Acum, să răspundă la câteva întrebări comune cu privire la Rocket Yoga.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Este Rocket Yoga mai bine decât Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ambele sunt similare. Rocket Yoga este pur și simplu o versiune mai ușoară și mai greu de realizat de Ashtanga Vinyasa Yoga.

De ce „Racheta“ înseamnă în Rocket Yoga?

Rocket se referă la viteza rapidă cu care puteți învăța și practica yoga Rocket.

Rocket Yoga este o tehnică bine structurat, care vă ajută să progreseze în practica. Este, în orice mod, concepute pentru a vă ajuta să mergeți mai departe în ea. Rocket Yoga te și te împuternicește pariori, fizic și mental. Deci, ce te ține departe de ea? Ia să-l practica.