Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Home » Review » Health » Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Memóriazavar lehet ijesztő. Élni vele mindennapos lehet lehajol a bizalom szintje. A embarassment felejtés fontos dátumokat, gyenge emléke emlékezetes események és a mindennapi misplacing a dolgok lehangoló. Ilyen helyzetekben, kívánsz szuperhatalmak, hogy segítsen leküzdeni, és itt van 10 jóga jelent, amelyek csak ezt.

Memória javítása Jóga ászanák

1. Bakasana (Crane Pose)

Előnyök: Bakasana ad egyfajta egyensúly, javítja a koncentrációt és a koordinációt.

Eljárás: Ülj egy guggoló helyzetben a padlón. Tartsd karnyújtásnyi távolságot mind a térd és tartsa a lábát a talajon fekve. Vegye tenyere között a térd és helyezze őket szilárdan a földön, miközben a térd és a könyök ugyanazon a szinten. Most, meghajlítani a törzs előre, emelje fel a lábát, és kiegyensúlyozni az egész testet a tenyere. Fel a fejjel, egyenes és előretekintés.

2. Padmasana (Lotus Pose)

Előnyök: Padmasana ellazítja az elmét, és csökkenti az izomfeszültséget.

Eljárás: Ülj le a földre a kinyújtott lábbal és a gerinc egyenes. Meghajlítani a jobb térd, és tegyük a bal combján. Az egyetlen a jobb láb kell felfelé néz, és a sarok közelebb a has. Ismételje meg ugyanezt az eljárást a másik lábát. Most tegye a kezét a térde közé mudra helyzetbe. Fel a fejjel, egyenes és lélegezzen finoman.

3. Padahastasana (Állandó Forward Bend)

Előnyök: Padahastasana élénkíti az idegrendszert, és növeli a vérellátást az agyba.

Eljárás: Állj egyenesen a lábad együtt. Emeld fel a karját egyenesen a feje fölött. A karok kell érjen a füle. Lehajol a csípő és eléri a lábad. A törzs és a fej felé kell néznie, és átölelve a comb és a kezét két oldalára helyezünk a lábad.

4. Sarvangasana (váll állvány Pose)

Előnyök: Sarvangasana gyógyítja álmatlanság, enyhíti a magas vérnyomás és csillapítja a fejfájást.

Eljárás: Feküdj le a hátadra tartsa lábak együtt. Emelje fel a lábait egy 90 fokos szögben. Karját a padlón, hajlítsa be könyökét tartsa a derék meg a kezét és emeld fel őket figyelembe a lábak nagyobb, hogy egy egyenes vonal. Tartsa a lapockák, egyenes.

5. Halasana (Plough Pose)

Előnyök: Halasana megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt és a fáradtságot.

Eljárás: Feküdjön vissza, és karjait tartsa mindkét oldalán a test, tenyérrel lefelé. Emelje fel a lábait egy 90 fokos szögben. Ezután támogatja a csípő meg a kezét, emelje le a földre. Vedd a lábát a feje fölött egy 180 fokos szögben, így a lábujjak érintse a padlót. Próbálja meg újra a padlóra merőlegesen. Hozd vissza a kezét, hogy az eredeti helyzetébe.

6. Paschimottanasana (Ülő Forward Bend)

Előnyök: Paschimottanasana gyógyítja a fejfájás és növeli a koncentrációt.

Eljárás: Ülj le a kinyújtott lábbal előre. Emelje fel a kezét egyenesen felfelé, a karja megérintette a fülét. Előrehajol a csípő a has és a mellkas átölelve a comb és a fejét a térde. Az ujjak szabad megérinteni a lábujjait, és akkor tartsa a fegyvert egy kicsit behajlítva, a könyök.

7. Tadasana (faállomány póz)

Eljárás: Stand a padlón egyenes position.Stretch a kezekkel a levegőben, és azokat down.Fold a bal lábát térdtől és helyezze a belső oldalán a jobb thigh.Look egyenes. Csatlakozz tenyere imára és helyezze őket előtt a chest.Close szemed és lazíts.

8. Sukhasana

Előnyök: Ez a legjobb ászana, hogy pihenjen a szellem, a test és a lélek.

Eljárás: Ülj le a földre a lába terjedt egyenes előtt you.Bend a bal térdét, és hajtsa oly módon, hogy az egyetlen a bal lábfejet a belső oldalon a jobb combján.
Meghajlítani a jobb térd, oly módon, hogy a talpa a jobb lábfejet a külső oldalán, a bal lábszár muscle.Place a kezét a térdén. Ne feszítse meg body.Keep hát egyenes, csukd be a szemed és lazíts.

9. Vajrasana

Eljárás: Térdelj le a floor.Your térd, nagylábujj és a boka párhuzamosnak kell lenniük egymással, és érintse meg a ground.Place tenyerét a knees.Keep a gerinc egyenes. Nézze meg az első irányba, csukja be a szemét. Lazuljon el.

10. Fekvő Hero Pose

Eljárás: Vidd a szervezet Vajrasana póz (lásd a fenti póz) .A kis bunkó, ne próbálja meghajlítani a test hátrafelé, amíg a feje érinti a ground.Keep a kezét a földre, kényelmes távolságra a tested, tenyér up.Rest fejed mindkét oldalán a test, vagy csak tartsa a központban. Csukd be a szemed.

Ne próbálja gyakorló ezeket a tippeket és technikákat otthon, és a csodálatos különbséget hagy hátra az elme, a test és a lélek. Boldog gyakorlás!

Jessica Gunawan is a yoga teacher and writer. Her writing on yoga and holistic health has appeared in several websites. She began her yoga journey from the year 2008. Currently teaching yoga at Celebrity Fitness in Denpasar, Bali.