Top 6 Γιόγκα θέτει για Χαλάρωση

Home » Review » Fitness » Top 6 Γιόγκα θέτει για Χαλάρωση

Top 6 Γιόγκα θέτει για Χαλάρωση

Πώς νιώθεις στο τέλος μιας κουραστικής μέρας; Κουρασμένος ως κόλαση; Τί κάνεις λοιπόν? Πτώση στο κρεβάτι και τον ύπνο είναι μια εύκολη λύση, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Αυτό που χρειάζεστε είναι η γιόγκα χαλάρωσης που εξαλείφει αποτελεσματικά όλες κούραση σας.

Η χαλάρωση είναι απαραίτητη, διότι ένα καταπονημένο σώμα μπαίνει σε κατάσταση απλής επιβίωσης, βάζοντας σε αναμονή όλες οι άλλες σωματικές δραστηριότητες. Και, καταλήγετε αίσθημα αδυναμίας και εκκεντρικός.

Πριν συμβεί αυτό, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να πάρει το σώμα σας να είναι συνεπείς με τις εσωτερικές λειτουργίες του.

Και, δεν υπάρχει άλλος καλύτερος τρόπος για να το κάνει από την άσκηση του παρακάτω 6 γιόγκα θέτει για χαλάρωση. Είναι τέλεια, και θα πρέπει να τα δοκιμάσετε.

Βρείτε τα κάτω.

Πριν από αυτό, ας συζητήσουμε το ρόλο της γιόγκα στη χαλάρωση.

Γιόγκα για Χαλάρωση

Η χαλάρωση της γιόγκα σας βοηθά να βρείτε την ισορροπία και την ηρεμία. Οι αναπνοές και στάσεις απαλλαχθούν το σώμα σας από τις κλειδαριές έντασης που δημιουργείται σε αυτό όλη την ημέρα.

Αλλά μην το συγχέουμε με τον ύπνο. Χαλάρωση της γιόγκα δεν είναι νωχελικά ξαπλωμένη και ψύξη. Πρόκειται για μια δομημένη και συνειδητή μορφή της λήψης υπόλοιπο μετά από μια συνεχή προσπάθεια.

Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την αναζωογόνηση νεύρα σας και φέρνει μαζί διάσπαρτα ενέργειας στο σώμα σας. Αυτό σας βοηθά να δώσει πλήρως τη βαρύτητα, ηρεμήσει το μυαλό σας, και απολαύστε την δύναμη της ζωής μέσα από τη βαθιά αναπνοή.

Είναι τόσο απλό και αν ασκείται σωστά, μπορεί να σας αναζωογονήσει πολύ εύκολα και να σας βοηθήσει να επιστρέψουν στην εργασία με ανανεωμένη ενέργεια.

Τώρα, ας δείτε μερικά χαλαρωτική γιόγκα θέτει.

Γιόγκα θέτει για Χαλάρωση

1. Balasana (Child Pose)

Σχετικά με την πόζα: Balasana ή το παιδί Pose μοιάζει με την εμβρυακή θέση ενός μωρού. «Μπάλα» είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει παιδί. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Αυτό asana θα πρέπει να ασκείται με άδειο στομάχι. Κρατήστε τη στάση για 1 έως 3 λεπτά για καλύτερα αποτελέσματα.

Pose Οφέλη: Balasana απελευθερώνει την ένταση στην πλάτη, τους ώμους και το στήθος. Μειώνει το στρες και το άγχος και απαλά τεντώνει τους γοφούς, τους μηρούς και τους αστραγάλους. Η στάση ηρεμεί επίσης μυαλό σας και να σταθεροποιείται η αναπνοή σας.

2. Viparita Karani (πόδια-Up-Ο-Wall Pose)

Viparita Karani

Σχετικά με την πόζα: Viparita Karani ή τα πόδια-Up-Ο-Wall Pose είναι μια λύση σε πολλά προβλήματα. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Viparita Karani είναι μια ήπια αναστροφή και λειτουργεί καλύτερα όταν ασκείται το πρωί με άδειο στομάχι. Κρατήστε το για 5 έως 10 λεπτά.

Pose Οφέλη: Viparita Karani ρυθμίζει τη ροή του αίματος σας. Ανακουφίζει πρησμένους αστραγάλους και αποκαθιστά τα κουρασμένα πόδια. Ανακουφίζει επίσης ήπια πάλι πόνους και τα συμπτώματα της αϋπνίας. Viparita Karani βοηθά τα άτομα που πάσχουν από ήπια κατάθλιψη.

3. Makarasana (Κροκόδειλος Pose)

Σχετικά με την πόζα: Makarasana ή το Crocodile Pose μοιάζει με έναν κροκόδειλο με το κεφάλι του πάνω από το νερό. Η στάση είναι ιδανική για να τερματίσετε μια επίπονη μάθημα γιόγκα. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Πρακτική Makarasana με άδειο στομάχι, κατά προτίμηση το πρωί. Κρατήστε το για 3-5 λεπτά.

Pose Οφέλη: Makarasana χαλαρώνει βαθιά τους ώμους και την πλάτη σας. Εκτείνεται μυς του ισχίου σας, αντιμετωπίζει την υπέρταση, και ανακουφίζει από την κούραση. Ανακουφίζει επίσης όλα τα σφιχτά κόμβων στο σώμα σας.

4. Supta Matsyendrasana (Ξαπλωμένη Ψάρια Pose)

Πώς να κάνει το Supta Matsyendrasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Supta Matsyendrasana ή ανακλινόμενες ψάρια Pose στρίβει πόζα και το όνομά του από ένα γιόγκι που ονομάζεται Matsyendra, ένας μαθητής του Κυρίου Shiva. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Πρακτική την asana με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Pose Οφέλη: Supta Matsyendrasana μασάζ την πλάτη και τους γοφούς σας. Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα σας και να ενθαρρύνει μια νέα ροή του αίματος προς τα όργανα του πεπτικού σας. Η asana ανακουφίζει ακαμψία στο σώμα.

5. Supta Baddha Konasana (Δεσμώτης Γωνία Pose)

Πώς να κάνει το Supta Baddha Konasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Supta Baddha Konasana ή το δέσιμο Γωνία Pose είναι ένα ανακλινόμενο θέτει ότι είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί ή το βράδυ με άδειο στομάχι. Κρατήστε τη στάση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Pose Πλεονεκτήματα: Supta Baddha Konasana μειώνει την αρτηριακή πίεση και μειώνει την ένταση των μυών. Παρέχει ανακούφιση από κρίσεις πανικού και κόπωση. Η asana διατηρεί επίσης πονοκέφαλο στον κόλπο.

6. Savasana (πτώμα Pose)

Οφέλη Savasana γιόγκα και πώς να το κάνει

Σχετικά με την πόζα: Savasana ή το πτώμα Pose είναι το κλασικό χαλάρωση πόζα. Αυτό απαιτεί από εσάς να κοιμηθείτε ανάσκελα και να μείνει ακίνητος σαν ένα νεκρό σώμα. Savasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το asana οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Να είστε σε αυτό για 5 έως 10 λεπτά.

Pose Οφέλη: Savasana ηρεμεί όλους τους μυς σας. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και είναι ευεργετική για εκείνους που έχουν νευρολογικά προβλήματα. Η asana σας δίνει μια βαθιά και στοχαστικό ανάπαυση.

Μπορούμε επίσης να βάλει μαζί μερικές προφυλάξεις που πρέπει να θυμάστε κατά την άσκηση των εν λόγω πόζες. Ελέγξτε τα παρακάτω.

Προσοχή Για στάσεις Χαλάρωση

Εάν πάσχετε από χρόνια οσφυαλγία, οσφυϊκή χώρα, ή να έχουν μια εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, πρακτική αυτών των asanas με προσοχή και υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, αν αισθάνεστε οποιαδήποτε επιχείρηση πρέζα ή πόνο, απαλά βγει από την στάση και ξεκούραση.

Μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χαλάρωση γιόγκα θέτει που αναφέρονται παρακάτω. Ρίξε μια ματιά.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ενδώσει σε πόζα και να χαλαρώσετε σε αυτό. Πώς μπορώ να το ξεπεράσει;

Η τακτική άσκηση και η εστίαση θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πλήρως με τις πόζες. Δώστε του χρόνο και να είστε υπομονετικοί, θα φτάσετε εκεί.

Πόσο συχνά μπορώ να εξασκηθείτε χαλάρωση θέτει;

Πρακτική τις στάσεις κάθε μέρα, είτε μία φορά στο τέλος της ημέρας ή κάθε φορά που θα πάρετε κουρασμένοι μετά από μια έντονη δραστηριότητα και πρέπει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Η χαλάρωση του σώματος σας μπορεί να είναι μια εργασία με γρήγορο τρόπο ζωής, όπου θα είναι πάντα στο δρόμο και ποτέ πραγματικά να καθίσουν και να ηρεμήσουν. Αυτό παίρνει έναν φόρο στο σώμα σας και να οδηγεί σε ένα μεγάλο, κακό της νόσου. Για να αποφευχθεί αυτό και να είναι ισορροπημένη, δοκιμάστε τις παραπάνω στάσεις στη γιόγκα για χαλάρωση και να είναι υγιείς.