Top 6 Jóga ászanák a pihenés

Home » Review » Fitness » Top 6 Jóga ászanák a pihenés

Top 6 Jóga ászanák a pihenés

Hogy érzi magát a végén egy hosszú nap? Fáradt, mint a fene? Mit csinálsz akkor? Falling az ágyon, és alszik egy egyszerű megoldás, de ez nem oldja meg a problémát. Amire szüksége van pihenésre, jóga, amely hatékonyan eltávolítja az összes fáradtság.

Relaxációs van szükség, mert egy túlhajszolt test megy állapotban puszta túlélés, amivel tartásban minden más testi tevékenység. És akkor a végén gyengeségérzés és nyűgös.

Mielőtt ez megtörténik, meg kell pihenni, és kap a szervezet, hogy összhangban legyen a belső funkciókat.

És nincs más, jobb utat megtenni, mint gyakorló, a következő 6 jóga jelent a pihenésre. Ezek tökéletes, és meg kell próbálni őket.

Keresse meg őket az alábbiakban.

Ezt megelőzően, beszéljük szerepének jóga pihenést.

Jóga a pihenés

Pihentető jóga segít megtalálni az egyensúly és a nyugalom. Jóga légzés és pózok könnyíteni a szervezet a feszültséget zár létre benne egész nap.

De ne tévesszük össze az alvás. Pihenés jóga nem lustán fekve és hűtés. Ez egy strukturált és tudatos formában vesz pihenés után folyamatos erőfeszítéseket.

A folyamat eredményeként revitalizáló idegek és egyesíti szétszórt energia a szervezetben. Ez segít, hogy teljesen lemondani a gravitáció, nyugodt az elméd, és megteszi az életerő a mély légzés.

Ez ilyen egyszerű, és ha gyakorolják jobb, újra energiával nagyon könnyen és segít abban, hogy újra munkába újult erővel.

Most nézzük meg néhány pihentető jóga jelent.

Jóga ászanák a pihenés

1. Balasana (Child Pose)

Körülbelül a pózt: Balasana vagy a gyermek Pose hasonlít a magzati helyzetben a baba. „Bala” szanszkrit szó azt jelenti, hogy a gyermek. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Ez ászana kell gyakorolni éhgyomorra. Tartsa a póz a 1-3 perc a legjobb eredmény.

Pose Előnyök: Balasana oldja fel a feszültséget a hát, váll és a mellkas. Csökkenti a stresszt és a szorongást, és finoman nyúlik a csípő, a comb és a boka. A póz is megnyugtatja az elme és a steadies a légzés.

2. Viparita karani (Legs-Up-A-Wall póz)

Viparita karani

Körülbelül a pózt: Viparita karani vagy a lábak-Up-A-Wall póz megoldást sok problémát. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Viparita karani enyhe inverzió és működik a legjobban, ha gyakorolják reggel éhgyomorra. Tartsuk 5-10 percig.

Pose Előnyök: Viparita karani szabályozza a vér áramlását. Enyhíti bokadagadás és helyreállítja a fáradt lábakat. Azt is enyhíti enyhe hát fájdalom és tünetei az álmatlanság. Viparita karani segít szenvedők enyhe depresszió.

3. Makarasana (Krokodil póz)

Körülbelül a pózt: Makarasana vagy a krokodil póz hasonlít egy krokodil fejét a víz felett. A póz tökéletes, hogy vége a megerőltető jógával. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Gyakorlatban Makarasana éhgyomorra, lehetőleg reggel. Tartsa 3-5 percig.

Pose Előnyök: Makarasana mélyen ellazítja a váll és a hát. Ez húzódik csípő izmait, kezeli a hipertóniát, és enyhíti a fáradtságot. Azt is enyhíti a szűk csomót a szervezetben.

4. Supta Matsyendrasana (Reclining Fish Pose)

Hogyan kell csinálni a Supta Matsyendrasana és mik az előnyei

Körülbelül a pózt: Supta Matsyendrasana vagy a Fekvő hal póz csavaró póz, és nevezték el a jógi az úgynevezett Matsyendra, tanítványa Lord Shiva. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Gyakorold a ászana éhgyomorra és tiszta belek. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Pose Előnyök: Supta Matsyendrasana masszázs a hát és a csípő. Ez eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, és arra ösztönzi az új vér áramlását az emésztő szerveket. A asana enyhíti merevsége a szervezetben.

5. Supta Baddha Konasana (Bound Angle Pose)

Hogyan kell csinálni a Supta Baddha Konasana és mik az előnyei

Körülbelül a pózt: Supta Baddha Konasana vagy a Bound szög póz fekvő póz, hogy nagyon könnyű csinálni. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakorlojatok reggel vagy este éhgyomorra. Tartsa a pózt 30 és 60 másodperc.

Pose Előnyök: Supta Baddha Konasana csökkenti a vérnyomást, és csökkenti az izomfeszültséget. Ez enyhíti a pánikrohamok és a fáradtság. Az ászana is tartja fejfájás sakkban.

6. Savasana (Corpse Pose)

Jót Savasana jóga és hogyan kell csinálni

Körülbelül a pózt: Savasana vagy a Corpse Pose a klasszikus relaxációs póz. Ez megköveteli, hogy aludni a hátadon, és maradj mozdulatlan, mint egy holttest. Savasana egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Akkor gyakorlatban ez ászana bármikor a nap. Legyen benne 5-10 percig.

Pose Előnyök: Savasana megnyugtatja az összes izmokat. Stimulálja a vérkeringést, és jótékony hatással rendelkezők neurológiai problémák. Az ászana ad egy mély, meditatív pihenésre.

Mi is összeállítottunk néhány figyelmeztetést kell szem előtt tartani a gyakorlati alkalmazás során ezek jelent. Nézd meg őket alább.

Vigyázat a pihenés pózok

Ha szenved krónikus hátfájás, hátsérülés, vagy egy degeneratív betegség lemez, gyakorlatban ezeket ászanák gonddal és irányítása alatt egy oktató.

Gyakorlat során, ha úgy érzi, bármilyen vállalkozás csipet vagy fájdalom, óvatosan jött ki a póz, és pihenni.

Néhány gyakran feltett kérdésre relaxációs jóga pózok alább. Nézd meg.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Nehezen tudom, hogy az a póz, és pihenjen meg. Hogyan legyőzni ez?

Rendszeres gyakorlás és fókuszáló segít teljesen ellazulnak a pózok. Adj neki időt, és légy türelmes, akkor lesz ott.

Milyen gyakran kell gyakorolni a relaxációs jelent?

Gyakorold a jelent naponta egyszer lesz a végén a nap, vagy ha kapsz fáradt után egy megerőltető tevékenységet, és szükség van a pihenés és feltöltődés.

Relaxáló tested lehet egy feladatot a gyors ütemű életmód, ahol Ön mindig útközben és valójában soha nem ülnek le, és nyugodjon meg. Ez veszi károkat okoz a szervezetben, és eredménye egy nagy, rossz betegség. Annak elkerülése érdekében, hogy kiegyensúlyozott és próbálja a fent említett jelent a jóga relaxációs és egészséges legyen.