Top 6 joga predstavlja za sprostitev

Home » Review » Fitness » Top 6 joga predstavlja za sprostitev

Top 6 joga predstavlja za sprostitev

Kako se počutite ob koncu napornem dnevu? Utrujen kot pekel? Kaj storiš, potem? Pada na posteljo in spanje je enostavna rešitev, vendar to ne reši problema. Kaj potrebujete, je sprostitev joge, ki učinkovito odpravlja vse vaše utrujenost.

Sprostitev je potrebno zato, ker pretegnil telo preide v stanje golo preživetje, dajanje na čakanju vse druge telesne dejavnosti. In, na koncu občutek šibkosti in tečen.

Preden se to zgodi, boste morali, da se sprostite in dobili svoje telo, da bo v skladu s svojimi notranjimi funkcijami.

In, ni druge boljši način za to, kot vajo naslednje 6 joga predstavlja za sprostitev. Te so kot nalašč, in jih morate poskusiti.

Najdete jih v nadaljevanju.

Pred tem pa so razpravljali o vlogi joge v sprostitev.

Joga za sprostitev

Sproščujoče jogo vam pomaga najti ravnotežje in vedrino. Jogijski dihanje in poze razbremeniti svoje telo napetosti ključavnic, ustvarjenih v njem ves dan.

Ampak ne zamenjati s spanjem. Sprostitev joga ni leno leže in hlajenje. To je strukturiran in zavestno obliko ob počitek po stalnih prizadevanj.

Postopek za posledico oživljanju živcev in prinaša skupaj razpršene energije v telesu. To vam pomaga, da v celoti dati v težnosti, umiriti svoj um, in se v življenjsko silo z globokim dihanjem.

To je tako enostavno, in če se izvaja pravica, lahko novo energijo vam zelo enostavno in vam pomaga priti nazaj na delo z novo energijo.

Zdaj pa si oglejte nekaj sproščujoče joge predstavlja.

Joga predstavlja za sprostitev

1. Balasana (otrok pozo)

O pozo: Balasana ali otrok Pose spominja na položaj otroka ploda. “Bala” je sanskrtska beseda, ki pomeni otroka. To je raven začetnik Vinyasa joga asane a. Ta asana je treba vadili na prazen želodec. Držite pozo za 1 do 3 minute za najboljše rezultate.

Pose Prednosti: Balasana sprošča napetost v hrbtu, ramenih in prsih. Zmanjšuje stres in tesnobo in nežno razteza vaš boki, stegna in gležnje. Poza pomirja tudi vaš um in umiri dihanje.

2. Viparita Karani (Noge-Up-The-Wall Pose)

Viparita Karani

O pozo: Viparita Karani ali nog-Up-The-Wall poza je rešitev za številne težave. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Viparita Karani je blago inverzija in najbolje deluje, ko se izvaja zjutraj na tešče. Jo držite 5 do 10 minut.

Pose Prednosti: Viparita Karani uravnava svoj krvni obtok. Blaži otečene gležnje in obnovi utrujene noge. Prav tako lajša blage nazaj bolečine in simptome nespečnosti. Viparita Karani pomaga tistim, ki trpijo zaradi blage depresije.

3. Makarasana (Krokodil pozo)

O pozo: Makarasana ali Krokodil predstavljajo spominja na krokodila s svojo glavo nad vodo. Poza je kot nalašč za konec naporno jogo sejo. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Practice Makarasana na prazen želodec, najbolje zjutraj. Drži za 3-5 minut.

Pose Prednosti: Makarasana globoko sprosti ramena in hrbet. Razteza svoje kolk mišice, obravnava hipertenzijo, in odpravlja utrujenost. Prav tako odpravlja vse ozke vozlov se v telesu.

4. Supta Matsyendrasana (Nagibni Fish pozo)

Kako narediti Supta Matsyendrasana in kakšne so njegove prednosti

O pozo: Supta Matsyendrasana ali pokončen Ribe predstavljajo se zvijanje pozo in se imenuje po jogi imenovano Matsyendra, učenec Lord Shiva. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Vadi Asana na prazen želodec in čistih črevesje. Ga držite za 30 do 60 sekund.

Pose Prednosti: Supta Matsyendrasana masaže hrbta in bokov. To odstranjuje strupe iz telesa in spodbuja novo pretok krvi do vaših prebavnih organov. Asana lajša togost v telesu.

5. Supta baddha Konasana (vezan Kot pozo)

Kako narediti Supta baddha Konasana in kakšne so njegove prednosti

O pozo: Supta baddha Konasana ali vezanega Angle poza je naklona predstavlja, da je zelo enostavno narediti. To je raven začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec. Držite pozo za 30 do 60 sekund.

Predstavljajo Prednosti: Supta baddha Konasana znižuje krvni tlak in zmanjšuje mišično napetost. Zagotavlja oprostitev napadi panike in utrujenost. Asana ohranja tudi glavobol v zaliv.

6. Savasana (Corpse pozo)

Koristi Savasana joga in kako to storiti

O pozo: Savasana ali Corpse pozo je klasična sprostitev predstavljajo. To zahteva, da spati ravno na hrbtu in ostati negibna kot mrtvo telo. Savasana je stopnja začetnik Ashtanga joga asane a. Lahko praksi to Asana kadarkoli v dnevu. Bo v njem za 5 do 10 minut.

Pose Prednosti: Savasana pomirja vse svoje mišice. Pospešuje krvni obtok in je koristen za tiste, ki imajo nevrološke težave. Asana vam globoko in meditativno počitek.

Prav tako smo skupaj nekaj opozorila, da v mislih v praksi teh pozah. Oglejte si jih spodaj.

Opozorila za sprostitev Poses

Če ste trpijo zaradi kroničnih bolečin v hrbtu, poškodbe hrbta, ali imajo degenerativne bolezni disk, delovali po teh asan previdno in pod vodstvom inštruktorja.

V praksi, če menite, da vsako podjetje ščepec ali bolečine, nežno prihaja iz poze in počitek.

Nekateri pogosto zastavljena vprašanja o sprostitvenih joga predstavlja, so navedeni spodaj. Poglej.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Se mi zdi, da je težko, da bi se v pozi in se sprostite v njem. Kako jo premagati?

Redna praksa in se osredotoča vam bo pomagal popolnoma sprostite v pozah. Dajte mu čas in bodite potrpežljivi, da boste dobili tam.

Kako pogosto vadim sprostitev predstavlja?

Vaditi pozah vsak dan ali enkrat na koncu dneva ali ko prideš utrujen po naporni aktivnosti in potrebo, da se sprostite in pomladiti.

Sproščujoče telo lahko nalogo s hitrim tempom način življenja, kjer ste vedno na poti in nikoli dejansko usesti in pomiri. To traja davek na vaše telo in ima za posledico velik, slabo bolezni. Da bi se izognili, da je in bo uravnoteženo, poskusite z zgoraj navedenimi predstavlja v joge za sprostitev in zdravi.