Top 6 Yoga aiheuttaa rentoutumiseen

Home » Review » Fitness » Top 6 Yoga aiheuttaa rentoutumiseen

Top 6 Yoga aiheuttaa rentoutumiseen

Miltä tuntuu lopussa pitkän päivän? Väsynyt kuin helvetti? Mitä teet, niin? Falling sängyllä ja nukkuminen on helppo ratkaisu, mutta se ei ratkaise ongelmaa. Tarvitset rentoutumista jooga, joka tehokkaasti poistaa kaikki väsymys.

Rentoutuminen on tarpeen, koska ylityöllistettyjä elin menee tilaan pelkkä selviytyminen, laittaa pitoon kaikissa muissa kehon toimintoja. Ja voit päätyä heikotus ja huonokuntoinen.

Sitä ennen, sinun täytyy rentoutua ja saada kehon vastattava niiden sisäisiin toimintoihin.

Ja ei ole muuta parempi tapa tehdä se kuin harjoitella seuraavia 6 jooga aiheuttaa rentoutumiseen. Ne sopivat, ja sinun täytyy kokeilla niitä.

Etsi ne alla.

Sitä ennen, voimme keskustella roolista jooga rentoutumista.

Jooga rentoutumiseen

Rentouttava jooga auttaa sinua löytämään tasapaino ja tyyneyttä. Yogic hengitys ja aiheuttaa keventää kehon jännitystä lukot luotu se koko päivän.

Mutta älä sekoita sitä nukkumiseen. Rentoutuminen jooga ei laiskasti makuulla ja jäähdytys. Se on jäsennelty ja tietoista muoto ottaen levätä jatkamaan ponnisteluja.

Prosessi johtaa elvyttää hermoja ja kokoaa yhteen hajallaan energiaa elimistössä. Se auttaa täysin periksi painovoima, rauhoittaa mielen, ja ottaa elämän voima kautta syvä hengitys.

Se on niin yksinkertaista, ja jos sitä harjoitetaan oikein, voimme elvyttää sinua helposti ja auttaa sinua saamaan takaisin töihin uusin voimin.

Nyt, tarkistaa joitakin rentouttava jooga aiheuttaa.

Yoga aiheuttaa rentoutumiseen

1. Balasana (Child Pose)

Tietoja asennon: Balasana tai lapsen Pose muistuttaa sikiöasennossa vauva. ‘Bala’ on sanskritin sana, joka tarkoittaa lasta. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Asana olisi harjoitetaan tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 1-3 minuuttia parhaan tuloksen.

Pose Hyödyt: Balasana vapauttaa jännitteitä takana, hartioiden ja rintakehän. Se vähentää stressiä ja ahdistusta ja varovasti ulottuu lantion, reisien ja nilkkojen. Asennon myös rauhoittaa mielen ja vakavoittavilla hengityksesi.

2. Viparitha Karani (jalat-Up-The-Wall Pose)

Viparitha Karani

Tietoja asennon: Viparitha Karani tai jalat-Up-The-Wall Pose on ratkaisu moniin ongelmiin. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Viparitha Karani on lievä inversio ja toimii parhaiten, kun harjoitetaan aamulla tyhjään vatsaan. Pidä sitä 5-10 minuuttia.

Pose Hyödyt: Viparitha Karani säätelee veren virtausta. Se lievittää turvonneet nilkat ja palauttaa väsyneitä jalkoja. Se vähentää myös lievä selkäkipuja ja oireita unettomuus. Viparitha Karani auttaa kärsiviä lievästä masennuksesta.

3. Makarasana (Crocodile Pose)

Tietoja asennon: Makarasana tai Crocodile Pose muistuttaa krokotiili sen pää vedenpinnan yläpuolella. Asento on täydellinen lopettaa rasittava joogaten. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Käytännössä Makarasana tyhjään vatsaan, mieluiten aamulla. Pidä sitä 3-5 minuuttia.

Pose Hyödyt: Makarasana syvästi rentouttaa hartiat ja selkä. Se ulottuu lantion lihaksia, kohtelee verenpainetauti, ja lievittää väsymystä. Se vähentää myös kaikki kiinteät oksat elimistössä.

4. Supta Matsyendrasana (toistaan ​​Fish Pose)

Miten tehdä Supta Matsyendrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Supta Matsyendrasana tai Lepäävän Fish Pose vääntyy aiheuttaa ja on nimetty joogi nimeltään Matsyendra, opetuslapsi Shivan. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Käytännössä asanasta tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Pose Hyödyt: Supta Matsyendrasana hierontaa selkää ja lantiota. Se poistaa myrkkyjä kehosta ja rohkaisee uuden verenkierto ruoansulatuskanavan elimiä. Asanasta lievittää jäykkyyttä kehossa.

5. Supta Baddha Konasana (Sidottu Angle Pose)

Miten tehdä Supta Baddha Konasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Supta Baddha Konasana tai Sitoutunut Angle Pose on makuuasentoon aiheuttaa joka on erittäin helppo tehdä. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Pose Hyödyt: Supta Baddha Konasana alentaa verenpainetta ja vähentää lihasjännitystä. Se tarjoaa helpotusta paniikkikohtauksia ja väsymys. Asanasta myös pitää päänsärkyä loitolla.

6. joogatunnille (Corpse Pose)

Edut joogatunnille Jooga ja miten se

Tietoja asennon: joogatunnille tai Corpse Pose on klassinen rentoutumista aiheuttaa. Se edellyttää te nukkumaan selällään ja pysyä liikkumatta kuin ruumiin. Savasana on aloittelija tasolla astangajoogan asana. Voit harjoitella asana tahansa päivän. Olla se 5 10 minuuttia.

Pose Hyödyt: joogatunnille rauhoittaa kaikkia lihaksia. Se stimuloi verenkiertoa ja on hyödyllinen niille, joilla on neurologisia ongelmia. Asanasta antaa syvän ja meditatiivisen lepoa.

Olemme myös koonneet varoituksiin pitää mielessä harjoituksen aikana näiden aiheuttaa. Tsekkaa alla.

Varoitukset rentoutumiseen Poses

Jos kärsii kroonisesta selkäkivuista, selkävamman tai on rappeuttava levy sairaus, harjoitella näitä asanat huolella ja johdolla ohjaaja.

Harjoituksen aikana, jos tunnet tahansa yritys hyppysellinen tai kipua, varovasti valuu aiheuttaa ja levätä.

Yleisimmät kysymykset rentoutumista jooga aiheuttaa on mainittu alla. Katso.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Minun on vaikea antaa periksi asennon ja rentoutua sen. Miten voittaa sen?

Säännöllinen harjoittelu ja keskittymällä auttaa täysin rentoutua aiheuttaa. Antaa sille aikaa ja olla kärsivällinen, se perille.

Kuinka usein käytännössä rentoutumista aiheuttaa?

Käytännössä aiheuttaa päivittäin joko kerran lopussa päivä tai kun saat väsynyt rasittavaa liikuntaa ja täytyy rentoutua ja virkistäytyä.

Rentouttava elimistö voi olla tehtävän nopeatempoisessa elämäntapa, missä olet aina liikkeellä ja koskaan itse istua alas ja rauhoittua. Se vie veronsa kehon ja johtaa iso, paha tauti. Välttää sitä ja oltava tasapainossa, kokeile edellä mainittu aiheuttaa jooga rentoutumiseen ja terveenä.