Top 6 yoga pentru relaxare

Home » Review » Fitness » Top 6 yoga pentru relaxare

Top 6 yoga pentru relaxare

Cum te simți la sfârșitul unei zile lungi? V-ați săturat ca dracu ‘? Ce faci atunci? Care se încadrează pe pat și de dormit este o soluție simplă, dar nu rezolvă problema. Ceea ce ai nevoie este de yoga de relaxare, care elimină în mod eficient toate oboseala ta.

Relaxarea este necesară deoarece un organism suprasolicitat merge într-o stare de simpla supraviețuire, punând în așteptare toate celelalte activități ale corpului. Și, ajungi senzație de slăbiciune și irascibil.

Inainte de acest lucru se întâmplă, trebuie să se relaxeze și de a lua corpul dumneavoastră să fie în concordanță cu funcțiile sale interne.

Și, nu există nici o altă cale mai bună de a face acest lucru decât practicând următoarele 6 yoga pentru relaxare. Ele sunt perfecte, și trebuie să le încercați.

Găsiți-le mai jos.

Înainte de aceasta, să discute rolul de yoga în relaxare.

Yoga pentru relaxare

Relaxarea yoga vă ajută să găsiți echilibru și seninătate. respirație yoghina și reprezintă destăinui corpul de încuietori de tensiune create în ea toată ziua.

Dar nu-l confunda cu dormit. Relaxarea yoga nu este leneș culcat și refrigerare. Este un format structurat și conștient de a lua odihnă după un efort continuu.

Procesul duce la revitalizarea nervii și aduce împreună împrăștiate de energie în corpul dumneavoastră. Acesta vă ajută să dea totul la gravitate, calma mintea, și să ia în forța de viață prin respirație profundă.

Este atât de simplu și, dacă este practicat corect, se poate re-energiza foarte ușor și vă ajută să reveniți pentru a lucra cu energie reînnoită.

Acum, să verifica unele de relaxare yoga.

Yoga pentru relaxare

1. Balasana (Pose Child)

Despre Pose: Balasana sau copilul Pose seamănă cu poziția fetală a unui copil. „Bala“ este un cuvânt sanscrit care înseamnă copil. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Acest asana ar trebui să fie practicat pe stomacul gol. Țineți pozeze pentru 1 până la 3 minute pentru cele mai bune rezultate.

Pose Beneficii: Balasana eliberează tensiunea din spate, umeri și piept. Acesta reduce stresul și anxietatea și ușor se întinde solduri, coapse, și glezne. Pose de asemenea , calmeaza mintea si steadies respirația.

2. VIPARITA KARANI (Pose picioare-up-perete)

VIPARITA KARANI

Despre Pose: VIPARITA KARANI sau picioarelor-up-perete Pose este o soluție la multe probleme. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. VIPARITA KARANI este o inversare ușoară și funcționează cel mai bine când sunt practicate în dimineața pe stomacul gol. Țineți – l timp de 5 până la 10 minute.

Pose Beneficii: VIPARITA KARANI regleaza fluxul sanguin. Se ameliorează gleznele umflate și restabilește picioare obosite. Asemenea , amelioreaza durerile de spate ușoare și simptome de insomnie. VIPARITA KARANI ii ajuta pe cei care suferă de depresie ușoară.

3. Makarasana (crocodil Pose)

Despre Pose: Makarasana sau crocodil Pose seamănă cu un crocodil cu capul deasupra apei. Pose este perfect pentru a încheia o sesiune de yoga obositoare. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Practica Makarasana pe stomacul gol, de preferință dimineața. Țineți – l timp de 3-5 minute.

Pose Beneficii: Makarasana relaxeaza profund umerii și spatele. Se întinde mușchii șoldului, tratează hipertensiunea și ameliorează oboseala. Se ameliorează , de asemenea , toate nodurile strânse în corpul dumneavoastră.

4. Supta Matsyendrasana (Rabatabile Fish Pose)

Cum se face Supta MATSYENDRASANA și care sunt beneficiile sale

Despre Pose: Supta Matsyendrasana sau pește Culcat Pose se răsucește prezintă și este numit după un yoghin numit Matsyendra, un ucenic al Domnului Shiva. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Practica asanei pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți – l timp de 30 până la 60 de secunde.

Pose Beneficii: masaje Supta MATSYENDRASANA înapoi și șolduri. Se elimină toxinele din organism și încurajează un nou flux de sânge la organele digestive. Asanei ameliorează rigiditate în organism.

5. Supta Baddha Konasana (Bound Angle Pose)

Cum de a face Supta Baddha Konasana Și Care sunt beneficiile ei

Despre Pose: Supta Baddha Konasana sau unghiul Bound Pose este o Culcat pune care este foarte ușor de făcut. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol. Țineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Pose Beneficii: Supta Baddha Konasana scade tensiunea arteriala si scade tensiunea musculara. Acesta prevede scutirea de atacuri de panica si oboseala. Asanei păstrează , de asemenea , dureri de cap la golf.

6. Savasana (Corpse Pose)

Beneficiile de Savasana Yoga și cum se face

Despre Pose: Savasana sau Corpse Pose este relaxarea clasic pozeze. Este nevoie să dormi pe spate și să rămână imobil ca un cadavru. Savasana este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Poti practica aceasta asana in orice moment al zilei. Fii în ea timp de 5 până la 10 minute.

Pose Beneficii: Savasana calmeaza toate muschii. Aceasta stimulează circulația sanguină și este benefic pentru cei care au probleme neurologice. Asanei vă oferă o odihnă profundă și meditativă.

De asemenea, am pus împreună unele precautii de a păstra în minte în timpul practicării acestor ipostaze. Verificați-le mai jos.

Măsuri de precauție Poses de relaxare

Dacă sunteți suferă de dureri de spate cronice, spate prejudiciu, sau au o boală degenerativă disc, practica aceste asane cu grijă și sub îndrumarea unui instructor.

În timpul practicii, dacă vă simțiți orice priză fermă sau durere, vin cu grijă din poza și odihnă.

Unele întrebări frecvente adresate cu privire la relaxare yoga sunt menționate mai jos. Aruncati o privire.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Mi se pare că este dificil să dea în postura și să se relaxeze în ea. Cum pot să-l depășească?

practică regulată și focalizare va ajuta să vă relaxați complet în ipostazele. Dă-i timp și să fie pacient, se va ajunge acolo.

Cât de des pot practica relaxarea pune?

Practica ipostazele în fiecare zi, fie o dată la sfârșitul zilei sau ori de câte ori veți obține obosit după o activitate obositoare și trebuie să se relaxeze și întineri.

Relaxing corpul tau poate fi o sarcină cu un stil de viață rapid-paced, în cazul în care vă aflați mereu în mișcare și nu stau de fapt în jos și calmează-te. Aceasta ia o taxa pe corp și duce la o boală mare, rău. Pentru a evita acest lucru și să fie echilibrat, încercați ipostazele menționate mai sus în yoga pentru relaxare și să fie sănătos.