Walking meditacija – Kaj je to in kako to storiti?

Home » Review » Health » Walking meditacija – Kaj je to in kako to storiti?

Walking meditacija - Kaj je to in kako to storiti?

Meditacijo v hoji? Kaj bi lahko bilo? Veš seje meditacijo. Toda, kaj je to nova?

Nič preveč zapleteno tukaj. To je zelo enostavno. Meditacija v hoji je oblika meditacije naredili med hojo. Ja, to je tako preprosto. Vendar pa je, seveda, bolj za to.

Če želite izvedeti, morate vodi obravnavo. Tam je življenje spreminja podatke spodaj, in ne želite zamuditi.

Kaj je meditacija v hoji?

Ne pozabite, vse tiste čase si šel na sprehod, da jasno glavo in prišel nazaj osveži? Kaj misliš, da je? Praksa hoje je seveda meditativna, in če dodate meditacijo z njim, ni nič všeč.

Meditacija v hoji je meditacija v akciji. To pomeni, da je meditativno izkušnjo vašega hoje dejavnosti in v dvojicah prednosti, ki jih clubbing tiste hoje in meditacije.

V meditaciji v hoji, tvoj poudarek na izkušnjah hoje. Izkušnje opazovanja način premaknete medtem ko hodite z izmenično korake z levo in desno nogo je globoko meditativne.

Meditacija v hoji je umetnost, ki uči, da se zaveda, ko hodi in se zaveda naravnega gibanja vaše hoje.

Veliki Buda sam najprej učil meditacijo v hoji. Učil je, da se počutijo prisotni z vsakim korakom ste vzeli. In, če boste to storili, postane proces zdravilne in hranljiva in vam pomagajo pri razvoju hvaležnost in ljubezen do zemlje.

Do sedaj, morate biti neznansko zanima, kako hoja meditacije del. Mi vas ne bodo čakali več. Postopek je spodaj desno. Poglej.

Walking meditacija – Vodnik

 Enostavno hoja ne bo naredil. Morate dokončne navodila, da gredo o meditaciji v hoji. označil smo navzdol preprost postopek za vas, da začnete s. Check it out.

1. Najdi dobri lokaciji

Idealna lokacija je bistvenega pomena. Izberite stezo ali pot, ki nima elementov, ki bi lahko ogrozili svoje prakse. Zato je najbolje, da bi se izognili prometni cesti ali živahno pasu, ker da bo preveč, da bi, vsaj na začetku.

Kraj, kjer lahko greš naprej in nazaj za 10 do 20 korakov bi bil primeren. To bi bilo v zaprtih prostorih ali v naravi, vendar se prepričajte, da je relativno prazen, ker lahko počasno hojo zbral nepotrebno pozornost od tistih, ki se ne zavedajo tega.

2. Bodite Pravica premori

Hoja brez zaporedja ne bo naredil. Morate tvorijo vzorec in vztrajati pri tem. Na ta način, vaš um in telo so navajeni na določen način, in to postane lažje, da se osredotočite na to, dokler se ne zgodi sama po sebi, brez večjega napora.

Torej, hodiš določeno število korakov. Reci, od 20 do 40 korakov do točke in premor tam. Stojalo in dihajo tam, dokler se počutite, kot se gibljejo in hodi nazaj enako število korakov in odmor za ponovno zadiha. Pojdi naprej in nazaj, kot je ta, dokler se ne navadiš na vzorec.

3. Bodite pozorni na vsakega koraka

Opazovanje vsak korak, ki ga sprejme, je prav tako pomembno kot sledi poseben vzorec hoje. Obstajajo posamezne komponente, medtem ko hodite, da morate paziti in se zavedati, meditacije v hoji, ki jih sicer ne opazili, sploh, ko se zgodijo naravno.

Preprosti gibi, kot se zavedajo dvignete nogo, jo pri tem naprej, da ga postavite na tla, in občutek dotika tal na noge so pomembne. Na enak način, morate opazili tudi, kako se teža telesa premakne na drugo nogo in isti postopek nadaljuje.

4. vzdržuje ustrezen Speed

Hodi kot če nimate cilj doseči. Hodi mirno. Ohraniti tempo, da se počuti naravno in ni pretirana ali stilizirani. Naj se počasi in enakomerno.

Potem je bolje, obseg opazovati gibanje zapleteno in v procesu, graditi boljše zavedanje svojega telesa.

Predlagamo vam, da obdržite svoj tempo počasen in sprejme manjše ukrepe za boljšo izkušnjo.

5. Položaj roke in Arms

Ko gre za zavedajoč sprehod, niste prepričani, kako postaviti svoje roke in roke. Se sprašujete, če imate, da jih pustite take kot so, ko ste na sprehod ali pa jih postavite na določen način.

No, obstaja veliko načinov za to početje. Izberite, kar vam najbolj ustreza. Lahko jih vodijo prekrižala na hrbet ali na sprednji ali jih pustite visi na straneh.

6. Vaše stanje Focus

Ko hodiš, je pomembno, da se osredotoči na občutke se počutite v vašem telesu ali kaj posebej zanimivo opazite med sprehodom.

Opazujte svoje telo in kako se premika, medtem ko bo vsak korak. Začutite svoj dih, saj gre noter in ven. Ali opazite način, na katerega so listi drevesa vladala v tandemu z vetrič.

Kot ste poskušali osredotočiti, um je prepričan, da odstopijo od časa do časa. Edina rešitev za to je po preusmeritvi in ​​nadaljuj.

Zdaj pa razumem, kako meditacijo v hoji razlikuje od meditacija v sedečem položaju.  

Razlika med sedenje in meditacijo v hoji

  • Meditacija v hoji zahteva, da imejte odprte oči ker je meditacija v sedečem položaju, so običajno svetujemo, da imejte oči zaprte.
  • Meditacija v hoji ne zahtevajo, da umakne svojo pozornost od zunanjega sveta toliko kot meditacija v sedečem položaju ne.
  • V meditaciji v hoji, je lažje opazovati občutke v vašem telesu v primerjavi z meditacija v sedečem položaju. V meditacija v sedečem položaju, saj ni nobenega gibanja, občutki so bolj subtilna.
  • Meditacija v hoji je mogoče enostavno prilagoditi vsakodnevne dejavnosti, kot so hoja na vratih svoje hiše z parkirno mesto. Ker je meditacija v sedečem položaju nima možnosti za to.

Zdaj pa izvedeli prednosti meditacije v hoji.

Koristi meditacije v hoji

  • The Walking meditacija izkušnja vas poveže več okolice. Boste začeli opažati malo podrobnosti in se jih zaveda.
  • To odpira svojo glavo, da nove poglede in ideje.
  • Meditacija v hoji izboljša koncentracijo in vam pomaga ostati v trenutku.
  • To izboljša vaše zdravje in dobro počutje.
  • Meditacija v hoji pomaga biti pozoren na svoje dnevne aktivnosti.

Naj odgovori na nekatera pogosta vprašanja o meditaciji v hoji zdaj.

Odgovori strokovnjaka za bralce vprašanja

Lahko hodim na katerem koli kraju, da bodo imeli meditacijo v hoji?

Doživetje meditacijo v hoji na katerikoli lokaciji, bo težko za začetnike. Na primer, v hrupnem cesta gre preveč elementov, da bi pozornost, marring koncept meditacije.

Kako dolgo naj izvajam meditacijo v hoji?

Prakso meditacije v hoji za vsaj 10 minut vsak dan.

Meditacija v kakršni koli obliki, je dobra. Ko ga kombinirate s hojo, ni nič všeč. Hoja je pomemben del vsakdanjega življenja. In, bi to pomenilo le več meditacijo, če se boste odločili za prakso meditacije v hoji, kadar koli je to mogoče. Torej, hodi na meditacijo in užitkom absolutno svežino, ki pride z njim.