Wat zijn de verschillende vormen van yoga Blokken en wat zijn de voordelen?

Home » Review » Yoga Basic » Wat zijn de verschillende vormen van yoga Blokken en wat zijn de voordelen?

Wat zijn de verschillende vormen van yoga Blokken en wat zijn de voordelen?

Yoga blokken zijn geweldig! Zei ik geweldig ?! Ja absoluut! Deze middelgrote rechthoekige blokken zal uw leven beter in tegenstelling tot de andere blokken in het leven te maken.

We zijn gewend aan een snelle leven en voortdurend verandert en het beoefenen van yoga elke dag kan een lastige taak. Dus, wat kunt u doen om het leuk te maken? Je oppeppen het met yoga blokken. Eenvoudig!

Maar, hoe dat te doen en waar ze te kopen? Indien dergelijke vragen wordt u teistert, dan maak je geen zorgen, we zullen u door het allemaal. Just check hieronder.

Wat is een Yoga Block?

Yoga blokken helpen apparaten. Als u niet in staat om voldoende te rekken of denken dat een duwtje in de rug zal u meer te strekken, dan yoga blokken zijn uw beste weddenschap.

Yoga blokken zijn baksteen-vormige instrumenten die je karakter te verbeteren, terwijl het beoefenen van yoga. Het is niet alleen voor beginners. Zelfs professionele yoga trainers gebruiken.

Voor beginners, yoga blokken maken de asana gemakkelijker om aan te nemen en vast te houden. En, voor de meer ervaren beoefenaars, ze helpen beter de poses van medeplichtigheid aan om meer te rekken, terwijl ze te beschermen tegen trekt en verwondingen.

Yoga blokken ondersteunen en te stabiliseren uw lichaam tijdens het beoefenen van yoga en maken het fysiek veeleisend yoga houdingen een heeeeel klein beetje makkelijker.

Oorspronkelijk bedacht en gepopulariseerd door de legendarische yoga goeroe, BKS Iyengar, yoga blokken zijn hulpmiddelen die u helpen uw poses uitdrukken dieper en met een betere afstemming.

 
 
 
 
 

Ze zijn een geschenk en het kiezen van de juiste zijn van cruciaal belang is voor een geweldige yoga sessies. Leer hoe u dat hieronder doen.

Hoe te kiezen voor de perfecte Yoga Block?

Wanneer u een yoga blok te halen, moet u rekening houden met de grootte, het materiaal, de kosten en het aantal. Een ideale grootte voor een yoga blok is 9 x 4,5 x 3 inch. Maar, zult u grotere en kleinere maten op de markt te vinden.

Kies een kleiner formaat één als je kleine handen en relatief flexibel. En, als je grote handen met minder flexibiliteit, dan grotere blokken het beste werkt voor jou.

Aanvankelijk werd hout gebruikt om yoga blokken te maken, maar nu kun je ze ook vinden in schuim en kurk. Laten we leren meer over de gebruikte tot onder yoga blokken maken materialen.

Soorten Yoga Blokken

Foam Yoga Blocks

Foam yoga blokken zijn licht en kan in meer druk te nemen zonder dat beschadigd of vervormd in any way. Foam yoga blokken beste werken voor beginners op zoek naar steun aan yoga asanas doen.

Ze zijn verkrijgbaar in felle neonkleuren in de markt en zorgen voor een aantrekkelijke tool. Foam yoga blokken zijn uitstekend geschikt voor staande en zittende houdingen en zijn comfortabel in gebruik.

Cork Yoga Blocks

Als u denkt, hoeft foam yoga blokken niet bieden u genoeg grip; dan is een betere optie zou zijn om te gaan voor kurk yoga blokken. Hun prijs en flexibiliteit vallen tussen het schuim en de kurk Ones.

De soepelheid van de kurk yoga blokken is fatsoenlijk, en ze zijn een tikkeltje zwaarder dan de schuimblokken. Cork yoga blokken zijn verkrijgbaar in subtiele kleuren in de markt en zijn esthetisch meer een lust voor het oog.

Cork yoga blokken hebben een uitstekende afwerking en zijn milieuvriendelijk. Hun aanwezigheid in de fitnesszaal zorgt voor een rustgevend effect.

Wood Blokken van de yoga

Yoga houten blokken zijn de originele en traditionele yoga blokken voor schuim en kurk yoga blokken kwam in zijn plaats. Ze zijn duur, dus kiezen ze met zorg.

Yoga houten blokken zijn dik en niet al te soepel, die kan een probleem dus check voordat u een yoga houten blok te halen. De bamboe yoga blokken, in het bijzonder, zijn zwaar en dragen ze rond kan moeilijk te krijgen.

Nu dat je weet alles over de verschillende soorten yoga blokken en die kunnen een geschikt voor u de beste laten we eens kijken hoe je ze kunt integreren in uw yoga poses.

How To Yoga Blocks gebruiken?

Laten we eens drie veel aan yoga poses en controleren hoe je yoga blokken kunt gebruiken om de pose comfortabel te veronderstellen of te verbeteren.

1. Paschimottanasana (gezette voorwaartse buiging)

Over De Pose- Paschimottanasana of de zittende Forward Bend is een schijnbaar eenvoudige zittende asana verstrekken van een ruime stretch. Het is een beginner niveau Hatha yoga asana. Oefen het in de ochtend op een lege maag en houd de pose voor ten minste 30 tot 60 seconden.

How To Yoga implementeren Blok Paschimottanasana vereist een goede flexibiliteit, en als een beginner, moet u de hulp van een yoga blok nodig om het te oefenen.

Plaats een yoga blok op de grond en zitten op je kont aan de rand van het. Als gevolg hiervan, kantelt het bekken naar voren waardoor het makkelijker voor u om vooruit te buigen. Breid uw handen naar je voeten.

2. Sethu Bandhasana (Bridge stelt)

Over De Pose- Sethu Bandhasana of the Bridge Pose is een asana dat lijkt op een brug bij het verondersteld. Het is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. Oefen het in de ochtend of ‘s avonds op een lege maag en houd het voor 30 tot 60 seconden.

How To Yoga Blok implementeren Voor een betere trekkracht in Sethu Bandhasana, plaatst u een yoga blok tussen je dijen.

De yogablok maakt de dijen komen tezamen uitlijnen van de knieën en waarvan de bekken tillen hoger.

3. Baddha Konasana (Butterfly stelt)

Over De Pose- Baddha Konasana of de Butterfly vormen lijkt op een vlinder zijn vleugels te slaan. Het ziet er ook als de houding van een schoenmaker zitten om te werken. De pose is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. De praktijk op een lege maag en houd deze 1-5 minuten.

How To Yoga implementeren Blok Met behulp van yoga blokken in Baddha Konasana maakt het makkelijker voor mensen met strakke liezen aan de asana nauwkeuriger te oefenen.

Het enige wat je hoeft te doen is twee blokken en plaats een ieder onder je knieën. Het vermindert het gewicht van uw benen op de binnenkant van de dijen die u helpen de asana oefenen zonder nadruk op de dijen veel.

Laten we nu eens te beantwoorden een aantal veel voorkomende vragen over yoga blokken.

Expert’s Answers Voor vragen van lezers

Hoe de juiste yoga blok kiezen?

Terwijl het selecteren van een yoga blok, rekening houden met de grootte van je handen, het gewicht van de yoga blok en uw flexibiliteit en stabiliteit. Neem het advies van uw yogaleraar om te achterhalen wat de beste yoga blokken.

Hoe vaak gebruik ik yoga blokken tijdens de training?

U kunt yoga blokken elke dag gebruiken als je maar wilt.

Het beoefenen van yoga is een mooie ervaring. Het wedders je persoonlijkheid en het leven als geen ander. Dus, moet u overwegen wat nodig is om uw yoga-sessies beter, en een interessante manier je kunt doen is om gebruik te maken van verschillende soorten yoga blokken te maken en rock uw yoga-sessies.