Απλή γιόγκα θέτει να κάψει Όλα λίπος της κοιλιάς σας μέσα σε ένα μήνα!

Home » Review » Weight Loss » Απλή γιόγκα θέτει να κάψει Όλα λίπος της κοιλιάς σας μέσα σε ένα μήνα!

Η γιόγκα είναι η νέα μάντρα γυμναστήριο ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ακολουθούν τώρα ημέρες. Η γιόγκα είναι μια επιστήμη της διατήρησης μυαλό, το σώμα σας και την εσωτερική ψυχή εν ειρήνη. Η γιόγκα είναι γνωστή για τα οφέλη της για να ηρεμήσει τα νεύρα, το μυαλό αγωνία και τις ενέργειες του σώματός σας μέσα προς τα έξω. Βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη ροή του οξυγόνου στο σώμα και βελτιώνει την λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος σας. Η γιόγκα βοηθά επίσης να μειώσει το λίπος της κοιλιάς και να σας δώσει τελειώματα κοιλιά. Μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές στάσεις γιόγκα για να ρίξει τα επιπλέον κιλά από το σώμα σας και να πάρετε μια ήπια έως μεσαίο τμήμα. Μετακινηθείτε προς τα πάνω βρείτε μερικά από τα καλύτερα και εύκολο να ακολουθήσει γιόγκα θέτει:

1. Πολεμιστής Pose 1

Πολεμιστή δημιουργούν ενισχύει τον πυρήνα σας, την πλάτη και τους μηρούς και βοηθάει να κάψετε το λίπος της κοιλιάς. Τοποθετήστε τα πόδια παράλληλα σας ο ένας στον άλλο και να φέρει το αριστερό πόδι σας σε 90 μοίρες. Ας το δικαίωμα διαμονής σας πόδι μέσα και εκπνεύστε. Κρατώντας τα πόδια σας ίσια, σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και να τους φέρει, σύμφωνα με τον ώμο σας. Γυρίστε το κεφάλι σας με τα μάτια σας σταθερά στον καρπό σας. Ακολουθήστε 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

2. πολεμιστή δημιουργούν 2

Αυτή η στάση γιόγκα είναι μια μικρή παραλλαγή του πολεμιστή δημιουργούν μόνο. Ξεκινήστε την άσκηση με ίδιες τεχνικές όπως πολεμιστή δημιουργούν. Αντί να σηκώνοντας τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας, σηκώστε τα χέρια σας στα πλευρά σας, που εκτείνεται τους στο μέγιστο, εκτείνεται προς τα έξω από τον κορμό σας. Γυρίστε το κεφάλι σας προς το αριστερό σας πόδι και στη συνέχεια πίσω στην αρχική θέση. Ακολουθήστε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Ακολουθήστε 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

3. πρόεδρος Pose

Αυτή η στάση ενισχύει τη σπονδυλική στήλη σας και να τραβά επάνω τους κοιλιακούς, τους μηρούς και τους γλουτούς σας. Σταθείτε ίσια με τις παλάμες διπλωμένα μπροστά από το πρόσωπό σας. Λυγίστε τα γόνατά σας και να καθίσει οκλαδόν το σώμα σας προς τα κάτω με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν να κάθεται στην άκρη μιας καρέκλας. Σηκώστε το χέρι σας s πάνω από το κεφάλι σας και να προσπαθήσει να διατηρήσει την ισορροπία του σώματός σας. Πιέστε τους ώμους σας προς τα κάτω και αψίδα τη σπονδυλική στήλη σας και αφήστε τον κορμό σας πάει βαθύτερα στη θέση. Κρατήστε τη θέση για 3 έως 6 αναπνοές, απελευθέρωσης και ακολουθούν 5 έως 8 επαναλήψεις.

4. Bow Pose

Αυτή η στάση ενεργοποιεί το σώμα σας, βελτιώνει την πέψη και σφίγγει τους κοιλιακούς μυς σας. Ξαπλώστε στο στομάχι σας σε ένα χαλί γιόγκα με τα χέρια σας στις πλευρές και τα πόδια σας τεντωμένα. Σηκώστε τα πόδια σας και λυγίστε τα γόνατά σας και να τους φέρει προς το κεφάλι σας. Τεντώστε τα χέρια πίσω σας και κρατήστε τους αστραγάλους σας με τα χέρια σας. Κρατήστε τη θέση για 15 με 30 δευτερόλεπτα και να επιστρέψει πίσω στην αρχική θέση.

5. Pontoon Στάση

Αυτή η στάση γιόγκα δεσμεύει την πλάτη και το πόδι τους μυς σας, το οποίο επιτρέπει στο σώμα σας να χάσετε το λίπος της κοιλιάς. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας τεντωμένα και τα χέρια σας στο πλάι σας. Εισπνεύστε και σηκώστε τα πόδια σας επάνω, με τα δάχτυλα και τα πόδια αισθάνονται το τέντωμα σας. Σηκώστε το ανώτερο σώμα σας να σχηματίζει γωνία 45 μοιρών και αφήστε τα χέρια σας φτάσει για απλώνεται στα πόδια σας. Κρατήστε τη θέση για 10 με 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την άσκηση 5 φορές.