Αποτελεσματική Γιόγκα θέτει για Μύες Κτίριο

Home » Review » Fitness » Αποτελεσματική Γιόγκα θέτει για Μύες Κτίριο

Αποτελεσματική Γιόγκα θέτει για Μύες Κτίριο

Νομίζετε ότι μπορείτε να χτίσετε το μυ χωρίς βάρη; Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε, είστε μέσα για μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα άπαχο, ήπια, και καλοσχηματισμένο σώμα είναι κάτι που όλοι ονειρεύονται, και πιστεύουμε ότι τα γυμναστήρια είναι τα μόνα μέρη για την κατασκευή τους. Τι εάν σας είπα ότι είναι δυνατόν σε ένα χαλί γιόγκας πάρα πολύ; Ναι, το δικαίωμα asanas θα σας βοηθήσει να χτίσετε το μυ, και εδώ είναι 7 από αυτά. Ρίξε μια ματιά.

Πριν από αυτό, ας μάθουμε πώς η γιόγκα μπορεί να χτίσει το μυ.

Γιόγκα να χτίσει το μυ

Σε αντίθεση με ένα γυμναστήριο, γιόγκα δεν απαιτεί από εσάς να σηκώνει βάρη για την οικοδόμηση των μυών. Στη γιόγκα, θα άρει το σωματικό σας βάρος, αντί να αλτήρες. Κάποια γιόγκα θέτει έχουν τη δυνατότητα να σπάσει μυϊκές ίνες σας, δημιουργώντας εντάσεις σε αυτές. Στη συνέχεια, το σώμα σας στηρίζεται περισσότερο τους μυς ως εφεδρική, αυξάνοντας έτσι τη μυϊκή μάζα. Επιλέξτε asanas που μπορεί να κάνει αυτό και να εξασκήσουν μακριά. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω.

7 καλύτερες στάσεις στη γιόγκα για το κτήριο μυών

Για μια βολική και φυσικός τρόπος για την οικοδόμηση των μυών, δοκιμάστε τις παρακάτω γιόγκα θέτει.

1. Vrikshasana (Tree Pose)

Πώς να κάνει το Vrikshasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Vrikshasana ή το Tree Pose είναι σε διαρκή asana που φέρνει την ισορροπία στο σώμα σας. Είναι ένα από τα λίγα asanas ασκείται με τα μάτια ανοιχτά. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρακτική Vrikshasana το πρωί με άδειο στομάχι, όταν το μυαλό σας είναι σαφές και χωρίς ακαταστασία. Vrikshasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha Yoga asana, και θα πρέπει να κρατήσει σε αυτό για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Οφέλη: Vrikshasana απλώνεται και δυναμώνει τα πόδια σας και αυξάνει την σταθερότητά τους. Εκτείνεται πλάτη και τα χέρια σας. Ενισχύει τους συνδέσμους και τους τένοντες των ποδιών σας και τα οστά των ποδιών σας. Επίσης, αυξάνει την αντοχή και τη συγκέντρωσή σας.

2. Virabhadrasana 1 (Πολεμιστής 1 Pose)

Πώς να κάνει το Virabhadrasana 1 Και ποια είναι τα οφέλη του

Virabhadrasana 1 ή το Πολεμιστής 1 Pose είναι μια asana για τον εορτασμό μεγάλη μαχητές. Virabhadrasana είναι το όνομα ενός μεγάλου πολεμιστή στην ινδουιστική μυθολογία. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι παράξενο να έχουν ένα γιόγκα θέτουν το όνομά του από έναν πολεμιστή, όταν η γιόγκα είναι όλα σχετικά με την ειρήνη. Εδώ, αναφέρεται περισσότερο στην πνευματική πολεμιστή σε κάθε ένα από εμάς που παλεύει ενάντια στην άγνοια. Πρακτική την asana το πρωί με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Virabhadrasana 1 είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa Yoga asana.

Οφέλη: Virabhadrasana 1 τεντώνει το στήθος σας, τους πνεύμονες και το στομάχι. Ενισχύει μύες της πλάτης και τα χέρια σας. Η στάση ενισχύει και τεντώνει τους μηρούς και τα μοσχάρια σας. Βελτιώνει την εστίαση και την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό ενεργοποιεί επίσης το σώμα σας και να χαλαρώνει τους ώμους σας.

3. Trikonasana (Triangle Pose)

Πώς να κάνει το Trikonasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Trikonasana ή το Τρίγωνο Pose μοιάζει με ένα τρίγωνο όταν ανέλαβε, και ως εκ τούτου ονομάστηκε έτσι. Πρακτική αυτό το πρωί κατά προτίμηση, ή το βράδυ με άδειο στομάχι μετά από ένα κενό 4 έως 6 ώρες μετά που έχει ένα γεύμα. Είναι εντάξει να ασκήσουν Trikonasana άλλες φορές πάρα πολύ, αλλά δεν θα δώσει καλά αποτελέσματα. Trikonasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa Yoga asana και θα πρέπει να το ασκήσει για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Trikonasana ενισχύει πόδια σας, τα χέρια, τα γόνατα, τους αστραγάλους και εκτείνεται τα ισχία σας, τους ώμους, και τη σπονδυλική στήλη. Επίσης, βελτιώνει τη φυσική ισορροπία και την πέψη σας. Η στάση μειώνει τον πόνο στην πλάτη και το άγχος, τονώνει τα σπονδυλικά νεύρα σας, και αντιμετωπίζει διαστρέμματα του λαιμού.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Setu Bandhasana

Setu Bandhasana ή το Bridge Pose μοιάζει με γέφυρα και ως εκ τούτου ονομάστηκε έτσι. Πρακτική αυτό το πρωί, αν είναι πρώιμο ανύψωσης ή το βράδυ. Βεβαιωθείτε ότι το στομάχι σας είναι άδειο, κάθε φορά που ασκεί το επάγγελμα του πέψη των τροφίμων θα απελευθερώσει την ενέργεια στο σώμα σας, το οποίο μπορεί να δαπανηθεί για την asana. Sethu Bandhasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa Yoga asana που διαρκεί 30 έως 60 δευτερόλεπτα για να το κάνετε.

Οφέλη: Sethu Bandhasana ενισχύει τους μύες της πλάτης και τεντώνει το στήθος και της σπονδυλικής στήλης. Ηρεμεί το μυαλό σας και μειώνει τα προβλήματα του θυρεοειδούς. Η στάση βοηθά τα άτομα που πάσχουν από άσθμα και ιγμορίτιδα. Sethu Bandhasana θεραπεύει και διαταραχές του άγχους, της κατάθλιψης, και δυσκοιλιότητα.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana

Bhujangasana ή η Pose Cobra μοιάζει με ένα φίδι με κουκούλα του τέθηκαν. Είναι μέρος του σχήματος που Surya Namaskar. Αυτή η στάση λειτουργεί μεγάλο όταν ασκείται το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Αν το ασκήσετε το βράδυ, φροντίστε να το κάνετε 4 έως 6 ώρες μετά από το γεύμα σας. Cobra Pose είναι ένα βασικό επίπεδο Vinyasa Yoga asana. Κρατήστε τη στάση για 15 με 30 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Bhujangasana τονώνει την κοιλιά σας και ανοίγει τους ώμους σας. Ενισχύει την πλάτη σας και αυξάνει την ευελιξία της. Αυτό asana μειώνει την κούραση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η στάση είναι ένα βάλσαμο για αναπνευστικά προβλήματα. Είναι επίσης ανεβάζει τη διάθεσή σας και να διεγείρει τα νεφρά σας.

6. Bakasana (Crow Pose)

Πώς να κάνει το κοράκι Pose / Bakasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Bakasana ή η Crow Pose μοιάζει με ένα κοράκι σκαρφαλωμένο σε ένα κλαδί δέντρου. Αυτή η προκλητική στάση απαιτεί προετοιμασία, και μια καθημερινή ρουτίνα γιόγκα θα είναι πιο εύκολο να υποθέσουμε. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρακτική Bakasana το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό έντερο ή το βράδυ μετά από ένα κενό 4-6 ώρες από το τελευταίο γεύμα σας. Bakasana είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο Hatha Yoga asana. Κρατήστε τη στάση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Οφέλη: Bakasana ενισχύει τους καρπούς και τα χέρια σας και την κοιλιακή περιοχή. Εκτείνεται πάνω μέρος της πλάτης σας και αυξάνει τη συγκέντρωση και το συντονισμό. Η στάση μειώνει τα προβλήματα οξύτητα και την καούρα και προετοιμάζει το μυαλό και το σώμα σας για τις προκλήσεις.

7. Salamba Sirsasana (Headstand)

Salamba Sirsasana ή το Headstand είναι μια προκλητική θέτουν θεωρείται ως ο βασιλιάς όλων των πόζες. Η στάση απαιτεί από εσάς να φέρουν όλο το βάρος του σώματός σας στους ώμους σας. Αυτό asana απαιτεί ιδανικό ανώτερη δύναμη του σώματος που πρέπει να εργαστούν προς την κατεύθυνση για να μπορέσετε να το δοκιμάσετε. Πρακτική την πόζα το πρωί με άδειο στομάχι. Πρόκειται για μια προηγμένη Vinyasa Yoga asana. Κρατήστε τη στάση για ένα έως πέντε λεπτά.

Οφέλη: Salamba Sirsasana ενισχύει τους πνεύμονές σας, τα χέρια και τα πόδια. Διεγείρει την υπόφυση και τονώνει τους κοιλιακούς σας όργανα. Βοηθά τα άτομα που πάσχουν από αϋπνία και την ιγμορίτιδα. Η στάση διεγείρει τα νεύρα σας και σας επιτρέπει φρέσκο αίμα να ρέει στον εγκέφαλό σας.

Τώρα, ας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη γιόγκα και την οικοδόμηση των μυών.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Ποια είναι η ιδανική διατροφή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οικοδόμησης μυών;

Ενσωματώστε πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα στη διατροφή σας και να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από ό, τι δαπανήσει για μια υγιή διαδικασία οικοδόμησης μυών.

Είναι σκόπιμο για πρώτη φορά πράττοντες γιόγκα για την οικοδόμηση των μυών μέσα από αυτό;

Ναι, μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά η γιόγκα είναι ένα φυσικό και απλό τρόπο της οικοδόμησης μυών.

Τι είδους γιόγκα είναι καλύτερο για την οικοδόμηση των μυών;

Power Yoga, συνιστάται να χτίσετε το μυ.

Πόσες ημέρες την εβδομάδα μπορώ να ασκούν asanas οικοδόμησης μυών γιόγκα;

Πρακτική γιόγκα κάθε μέρα για να δώσει χρόνο το σώμα σας να ανακτήσει και την κατασκευή νέων μυών.

Αυτό είναι, ρε παιδιά. Αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη γιόγκα για την οικοδόμηση των μυών. Ίσως να είναι επιφυλακτικός με τα αποτελέσματα, αλλά σας διαβεβαιώνω, γιόγκα κάνει θαύματα. Θα γνωρίζουν μόνο αν προσπαθήσετε. Έτσι, να ξεκινήσετε και να μας πείτε πώς θα εργαστεί για εσάς.