Γιόγκα κλάνει και άλλα ενοχλητικά θέματα

Home » Review » Yoga Basic » Γιόγκα κλάνει και άλλα ενοχλητικά θέματα

 Γιόγκα κλάνει και άλλα ενοχλητικά θέματα
Όταν συμμετέχετε σε ένα μάθημα γιόγκα, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ζήσετε πέρα ​​από τις στάσεις και asanas δασκάλα σας καθοδηγεί μέσα. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, συμπεριλαμβανομένης και της περιστασιακής «κλανιά γιόγκα.»

Μπορεί να μην θέλετε να ρωτήσετε δάσκαλο ή τους συμμαθητές σας σχετικά με αυτά τα θέματα, έτσι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει με τις πιο κοινές (και δύσκολη) ερωτήσεις σχετικά με τη γιόγκα.

Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε για Farting στην κατηγορία υπάρχουν;

Περνώντας φυσικό αέριο, ενώ γιόγκα είναι στην πραγματικότητα πολύ συχνές (προγεννητική γιόγκα είναι το χειρότερο). Κινείστε το σώμα σας με τρόπους που θα ξεσηκώσει τα έντερα σας, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα. Η παρενέργεια είναι ότι μπορεί να προκαλέσει σε κανέναν να περάσει αερίου σε ορισμένες περιπτώσεις. Είμαστε όλοι ενήλικες εδώ και αποβάλουν είναι απόλυτα φυσικό.

Τι μπορείτε να κάνετε είναι να μετρηθεί η διάθεση της τάξης και να ενεργήσει αναλόγως, ακριβώς όπως θα κάνατε σε, ας πούμε, ένα κοκτέιλ πάρτι. Αν η τάξη είναι αμέριμνος και casual, μπορείτε να αναγνωρίζετε χιούμορ εκπομπής σας. Αν ο δάσκαλος και οι μαθητές είναι πάρα πολύ σοβαρή, προσποιούνται ότι τίποτα το κακό έχει συμβεί. Μπορεί ακόμη και να εξετάσει τη διατροφή προ-γιόγκα σας και σκεφτείτε παρακάμπτοντας αυτά τα φασόλια στο μεσημεριανό γεύμα την επόμενη φορά.

Τι γίνεται με Varts;

Αχ, η επίφοβη VART (αυτό είναι ένα κολπικό κλανιά). Αυτό είναι ακριβώς τόσο κοινή όσο ένα κανονικό κλανιά και τίποτα να είναι υπερβολικά ντρέπονται. Υπάρχουν, όμως, μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δοκιμάσετε την πρόληψη κλάνει, αν και δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Τι μπορείτε να κάνετε για κάποιον που εμπίπτουν στην κλάση που μυρίζει;

Αντί να προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποιον άλλο, δείτε αν μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή τον εαυτό σας. Η γιόγκα αρχή της Pratyahara σημαίνει «απόσυρση των αισθήσεων». Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είναι έτσι βυθίζεται στη δική σας πράξη ότι δεν ενοχλούνται από έξω από τα αξιοθέατα, ήχους, ή ακόμα και μυρωδιές.

Pratyahara παίρνει το χρόνο και την πρακτική. Ενώ εργάζεστε για την επίτευξη αυτού του ιδανικού, δοκιμάστε να τοποθετήσουμε τον εαυτό σας πέρα ​​από το δωμάτιο από τον γιόγκι που είναι λίγο odiferous.

Γιατί είναι η Thong το εσώρουχο της επιλογής για Yoginis;

Πολλές γυναίκες βρίσκουν ένα στρινγκ να είναι η πιο άνετα εσώρουχα κατά την άσκηση (ή στην καθημερινή ζωή). Δείτε την απάντηση ανωτέρω σχετικά Pratyahara και να κάνουμε το καλύτερό σας για να αγνοήσει την παράσταση. Ποιος ξέρει, ίσως ακόμη και να το δοκιμάσετε μόνοι σας για να δείτε αν είναι πραγματικά πιο άνετα.

Τι μπορείτε να κάνετε αν είστε λάτρεις της γιόγκα κλάση σου, αλλά μισούν την μουσική που παίζεται;

Μπορείτε βεβαίως να εκφράσουν τη γνώμη σας για το δάσκαλό σου, αν και μπορεί να είναι καλύτερο να ζητήσει καμία μουσική αντί να αντιταχθεί στην γεύση του. Μερικοί δάσκαλοι της γιόγκα παίζουν μουσική, άλλοι όχι. Μπορεί να θέλετε να κοιτάξουμε γύρω μας για ένα δάσκαλο που δεν χρησιμοποιεί τη μουσική.

Τι πρέπει να κάνετε όταν η φύση καλεί στη Μέση μιας μάθημα γιόγκα;

Είναι απολύτως αποδεκτό να αφήσει κατηγορία για λίγα λεπτά για να ασχοληθεί με τις σωματικές λειτουργίες σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ζητήσει την άδεια του δασκάλου για να πάει στην τουαλέτα.

Η καλύτερη στιγμή για να πάει είναι όταν υπάρχει μια περίοδος ανάπαυσης, είτε σε στάση του παιδιού ή προς τα κάτω το σκυλί. Δεν θα κερδίσει το σεβασμό του καθηγητή σας αν συνήθως αποφεύγουμε κατά τη διάρκεια δύσκολες πόζες ή να παραλείψετε μέρος της savasana.

Τι πρέπει να κάνετε εάν Δάσκαλος σας αγαπά Τεντώνει Partner, αλλά δεν θέλετε να ζεύγος με ένα Ιδρωμένος Ξένος;

Έχετε μερικές επιλογές όταν έρχεται η ώρα για τα τμήματα εταίρο. Μπορείτε να βρείτε ένα νέο δάσκαλο ή τη θέση χαλί σας δίπλα στο λιγότερο ιδρωμένος ξένος στην τάξη. Μπορεί επίσης να καλέσει το δικό σας συνεργάτη στην τάξη, όπως ένας φίλος δεν σας πειράζει που μοιράζονται τον ιδρώτα με. Η τελευταία επιλογή είναι να μάθουμε απλά να το αγαπούν. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι είστε ιδρωμένος ξένος κάποιου άλλου, πάρα πολύ.

Μήπως αγάπη γιόγκα να σας κάνουν μια Hippy;

Μια φορά κι έναν καιρό, γιόγκα έξω από την Ινδία ήταν πιο συχνά γίνεται στις κοινότητες από χορτοφάγους. Αν και η γιόγκα ήρθε από αυτή την φήμη με ειλικρίνεια, αυτές τις μέρες ο καθένας από τους γιατρούς για να CEOs είναι αυτό που αγκαλιάζει.

Έτσι, δεν υπάρχει, η γιόγκα δεν έχετε ένα hippy κάνει. Αλλά μπορεί ίσως να αρχίσει να χροιάς καθημερινή σας ζωή με μια στάση της ειρήνης και της καλοσύνης. Και είναι αυτό πραγματικά τόσο λάθος;

ΤΕΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗΣ

Γιόγκα τείνει να προωθήσει μια κλειστή κοινότητα και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους νεοεισερχόμενους. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον καθηγητή σας ή κάποιο άλλο μαθητή στην τάξη που εμπιστεύεστε για τα πράγματα που μπορεί να είναι λίγο αμήχανα περίπου. Είναι πολύ πιθανό ότι δεν είστε ο μόνος με αυτές τις ερωτήσεις και τα περισσότερα είναι απλά ένα φυσιολογικό μέρος της πρακτικής.