Μια εισαγωγή στην επανορθωτική γιόγκα

Home » Review » Yoga Basic » Μια εισαγωγή στην επανορθωτική γιόγκα

 Μια εισαγωγή στην επανορθωτική γιόγκα
Η επανορθωτική γιόγκα είναι μια πρακτική που έχει να κάνει με την επιβράδυνση και ανοίγοντας το σώμα σας μέσω παθητικής τέντωμα. Αν ρίξετε μια επανορθωτική τάξη, ίσως δύσκολα κινείται καθόλου, κάνει λίγα στάσεις κατά τη διάρκεια της ώρας. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό, τι πιο σύγχρονο γιόγκα.

Η πλειοψηφία των μαθημάτων γιόγκα είναι μια μάχιμη δικηγορία στην οποία κινείστε από στάση σε στάση, την οικοδόμηση θερμότητα και την αύξηση της δύναμη και την ευελιξία σας στον ίδιο βαθμό. Η γενική τάση στη γιόγκα είναι προς πιο αθλητική και ακροβατικά στυλ της πρακτικής.

Κατά τη διάρκεια της μακράς κατέχει της αποκατάστασης γιόγκα, ωστόσο, οι μύες σας τη δυνατότητα να χαλαρώσουν βαθιά. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, γιατί σκηνικά, παρά τους μυς σας, θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν το σώμα σας. Η επανορθωτική κατηγορίες είναι πολύ ώριμος, που τους καθιστά ένα καλό συμπλήρωμα για πιο ενεργό πρακτικές και μια εξαιρετική αντίδοτο στο στρες.

Όλα τα στηρίγματα όλη την ώρα

Σε αποκατάστασης γιόγκα, τα στηρίγματα που χρησιμοποιούνται ευρέως για να υποστηρίξει το σώμα σας, έτσι μπορείτε να κρατήσετε θέτει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι στάσεις συνήθως προσαρμόζονται από ύπτια ή καθήμενη στάση γιόγκα θέτει με την προσθήκη του μπλοκ, μαξιλάρια, και κουβέρτες να εξαλειφθούν τα περιττά στράγγισμα.

Για παράδειγμα, ένας κάθεται μπροστά κάμψη ( paschimottanasana ) μπορεί να γίνει αποκατάστασης με την τοποθέτηση μια ενίσχυση ή περισσότερα διπλωμένο κουβέρτες πάνω από τα πόδια σας. Αυτό υποστηρίζει πλήρως προς τα εμπρός κάμψη σας, επιτρέποντας ολόκληρο τον κορμό σας να ξεκουραστούν για στηρίγματα σας.

Πόδια πάνω στον τοίχο ( viparita Karani ) είναι ένα κλασικό αποκατάστασης θέτουν ότι ίσως ήδη γνωρίζετε. Στην περίπτωση αυτή, ο τοίχος λειτουργεί ως στήριγμα για να υποστηρίξει τα πόδια σας. Άλλες θέσεις μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με, όπως η κεκλιμένη θεά θέτουν και υποστηρίζεται γέφυρα θέτουν, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε αποκαταστατική πόζες.

Τι να περιμένετε στην κατηγορία

Προετοιμαστείτε για βαθιά χαλάρωση όταν παραστεί σε επανορθωτική τάξη. Αναμείνετε ο δάσκαλος να μεριμνήσει για τα απαραίτητα στηρίγματα για να είναι στη διάθεσή σας. Τα φώτα μπορεί να είναι απενεργοποιημένα και απαλή μουσική.

Αν είναι ψυχρός, να κρατήσει τις κάλτσες σας και φούτερ για τη στιγμή που δεν θα ζέσταμα στο σώμα με τον τρόπο που θα είναι σε μια κανονική τάξη. Σε μερικές πόζες, ο δάσκαλος μπορεί ακόμη και να σας κουκούλι σε κουβέρτες για επιπλέον ζεστασιά και θαλπωρή.

Αφού έχετε δημιουργήσει σε μια στάση με όλα τα στηρίγματα σας, θα κρατήσει την πόζα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά μέχρι δέκα ή είκοσι λεπτά. Παρόλο που υποστηρίζονται, σίγουρα θα εξακολουθούν να αισθάνονται το τέντωμα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να κρατήσει ξύπνιο.

Θα συνεχίσουμε να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας κατά τη διάρκεια. Ο δάσκαλος μπορεί να σας μιλήσει μέσω του διαλογισμού ή αναπαραγωγή μουσικής, ανάλογα με το στυλ τους. Μπορείτε να το κάνετε μόνο τέσσερις ή πέντε στάσεις κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης τάξης.

Στο τέλος της συνεδρίασης, το σώμα σας αισθάνεται ανοικτή και ανανεωμένοι. Μπορείτε ακόμη και να είναι μια μικρή πληγή η επόμενη μέρα από το βαθύ τέντωμα.

Μόλις μάθετε τις βασικές ρυθμίσεις για λίγες στάσεις, είναι εύκολο να το κάνουμε αποκατάστασης γιόγκα στο σπίτι. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσει μερικά στηρίγματα, αλλά πολλές στάσεις μπορεί να γίνει με μερικά μόνο κουβέρτες, τα οποία πιθανώς να έχετε ήδη.

Περίληψη

Η επανορθωτική γιόγκα μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την ανακούφιση του στρες και να απολαύσετε μεγάλη, στοχαστικό τμήματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενταχθεί σε ένα τάξη για να πάρετε μια ιδέα για το ρυθμό πριν δοκιμάσετε στο σπίτι. Να έχετε υπομονή και να απολαύσετε την ηρεμία του σώματος και του μυαλού σας. Χρειάζεται κάποιος να συνηθίσει, αλλά μετά από λίγο γίνεται πιο εύκολη και μπορεί να εκπλαγείτε με τα οφέλη.