Οδηγός Εξοπλισμός Γιόγκα για αρχάριους – Αιθέρια και τα προαιρετικά υλικά για να αγοράσετε

Home » Review » Yoga Basic » Οδηγός Εξοπλισμός Γιόγκα για αρχάριους – Αιθέρια και τα προαιρετικά υλικά για να αγοράσετε

Οδηγός Εξοπλισμός Γιόγκα για αρχάριους - Αιθέρια και τα προαιρετικά υλικά για να αγοράσετε
Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά να κάνει γιόγκα, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πρέπει πραγματικά να αγοράσει. Το βιομηχανικό συγκρότημα της γιόγκα συνεχίζει να αναπτύσσεται τόσο πολύ τα ρούχα και τον εξοπλισμό που μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να δαπανήσει εκατοντάδες δολάρια πριν από ποτέ αναβάθμιση πόδια σε ένα στούντιο.

Τα καλά νέα είναι, που πραγματικά χρειάζονται πολύ λίγη για να ξεκινήσετε. Τούτου λεχθέντος, αν ξεκινάτε μια πρακτική στο σπίτι, ή αν θα αισθανθείτε καλύτερα για την αγορά γιόγκα ειδικά ενδύματα και τον εξοπλισμό πριν από την πρώτη τάξη σας, εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε.

Βασικές Εξοπλισμός

Ένδυση 
Θα πρέπει να είναι αυτονόητο ότι οι περισσότεροι στούντιο γιόγκα θέλετε να φορέσετε κάτι στην τάξη, αλλά δεν χρειάζεται δεκάδες τυπωμένο παντελόνι γιόγκα ή εργαλεία σχεδιαστή να γίνουν αποδεκτά από τους συνομηλίκους σας. Ξεκινήστε με το άνετο, αναπνέει αθλητική ενδυμασία που έχετε ήδη στη διάθεσή σας, και να αγοράσουν βασικά mid-level για ό, τι χάνετε.

  • Παντελόνια και Σορτς: Δεν μπορείτε να πάει στραβά με μερικά ζευγάρια παντελόνια γιόγκα στερεά-χρώμα σε μαύρο, σκούρο γκρι, ναυτικό, ή καφέ. Μπορείτε να αναμίξετε-και-ταιριάζουν με αυτά τα καλσόν με μια μεγάλη ποικιλία από κορυφές, και αν έχετε αγοράσει επιλογές υψηλής ποιότητας, που μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν στενό παντελόνι δεν είναι το πράγμα σας, αναζητήστε παντελόνι δρομέας στυλ ή τα δημοφιλή παντελόνι χαρέμι-στυλ που έχουν ελαστική γύρω από τους αστραγάλους. Αυτό το παντελόνι είναι ελαστικό και προσφέρουν μια μικρή επιπλέον δωμάτιο, αλλά λόγω του αστράγαλο ελαστικό, θα παραμείνει στη θέση του σε όλη την πρακτική σας. Σορτς είναι μια δημοφιλής επιλογή για παιδιά, και είναι επίσης κατάλληλο για τις γυναίκες, ειδικά αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε ζεστό γιόγκα. Απλά να έχετε κατά νου, μπορεί να θέλετε να φορέσετε μορφή-τοποθέτηση σορτς spandex ή πιο χαλαρή σορτς με συνδεδεμένα καλσόν κάτω, επειδή μερικές πόζες που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε τα πόδια σας με έναν τρόπο που θα μπορούσε να σας αφήσει άβολα αποκάλυψε με πιο χαλαρές, σορτς τρέχει στιλ.
  • Tops : Είναι σημαντικό να φορούν κορυφές που είναι αρκετά μορφή-τοποθέτηση, ώστε το πουκάμισό σας δεν πετούν πάνω από το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια της προς τα εμπρός στροφές. Ύγρανση υλικό είναι χρήσιμο, ειδικά αν έχετε την τάση να ιδρώνετε πολύ ή αν σκοπεύετε να παρακολουθούν ένα ζεστό μάθημα γιόγκα. Επειδή δωμάτια γιόγκα συχνά διατηρούνται δροσερά, μπορεί να θέλετε να φέρει ένα ελαφρύ συγκάλυψη ή πουλόβερ μαζί σας στην τάξη. Μπορείτε να το φορέσετε μέχρι να αρχίσει κατηγορία, και αν το κρατήσει από το χαλί σας, μπορείτε να το βάλετε στο πριν από την τελική savasana.
  • Αθλητισμός Bras : Αν είστε γυναίκα, φροντίστε να φοράτε ένα αθλητικό σουτιέν. Ενώ η γιόγκα τείνει να είναι μια δραστηριότητα χαμηλής έντασης, ένα αξιοπρεπές αθλητικό σουτιέν μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει «κορίτσια» σας στη θέση του, όπως μπορείτε μετάβαση μεταξύ πόζες, κάνοντας την πρακτική σας πιο άνετη.
  • Μαλλιά Γραβάτες ή κορδέλες : Είτε είστε άνδρας ή γυναίκα, αν έχετε μακριά μαλλιά, θα πρέπει να το ασφαλίσετε στη θέση του πριν ξεκινήσετε την κατηγορία για την πρόληψη των αδέσποτων κλειδαριές από την πτώση στα μάτια και το πρόσωπό σας. Μια βασική γραβάτα τα μαλλιά ή κορδέλα θα πρέπει να κάνει το κόλπο.
  • Γιόγκα Κάλτσες : Για να είμαι σαφής, κάλτσες γιόγκα δεν είναι μια απαίτηση να παρακολουθήσουν μια τάξη. Στην πραγματικότητα, είναι προτιμότερο να κάνει γιόγκα χωρίς παπούτσια. Αυτό είπε, αν δεν μπορούν να καταλάβω τη σκέψη της λήψης κάλτσες και τα παπούτσια σας μπροστά σε αγνώστους, να επενδύσει σε ένα ζευγάρι κάλτσες γιόγκα με λαβές στο κάτω μέρος, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει τα πόδια σας καλύπτει, διατηρώντας παράλληλα καλή πρόσφυση. Τυπική κάλτσες απολύτως δεν θα το κάνει, όπως θα καταλήξετε ολίσθησης και ολίσθησης σε όλο χαλί σας.

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να αγοράσετε ένδυσης γιόγκα σχεδόν οπουδήποτε, και δεν είναι ασυνήθιστο να δει το παντελόνι γιόγκα στην τιμή πάνω από $ 100. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τεθούν ότι πολλά μετρητά για ένα παντελόνι! Target, Amazon, και YogaOutlet προσφέρουν ποιοτικές επιλογές για καλά κάτω από $ 50. Αγοράστε ένα ζευγάρι παντελόνια και μερικές κορυφές, και θα πρέπει να οριστεί για μήνες.

Όπως μπορείτε να δεσμευθείτε με την πρακτική σας, μπορείτε να αποφασίσετε να προσθέσετε μοντέρνα εκτυπώσεις ή στυλ στην ντουλάπα σας.

Γιόγκα Mat

Σε γυμναστήρια και στούντιο γιόγκα, είναι κοινός τόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα χαλάκι γιόγκα, που ονομάζεται επίσης ένα κολλώδες στρώμα. Το χαλί βοηθά καθορίζουν τον προσωπικό σας χώρο, και, το πιο σημαντικό, δημιουργεί έλξη για τα χέρια και τα πόδια, ώστε να μην γλιστρήσει σας, ειδικά όπως μπορείτε να πάρετε μια μικρή ιδρωμένος. Το χαλί παρέχει επίσης ένα κομμάτι από απορρόφηση των κραδασμών σε σκληρό δάπεδο.

Τα περισσότερα γυμναστήρια παρέχουν τα χαλιά και τα στούντιο αυτά έχουν προς ενοικίαση, συνήθως για ένα δολάριο ή δύο ανά τάξη. Αυτό είναι καλό για πρώτες τάξεις σας, αλλά το μειονέκτημα σε αυτά τα χαλιά είναι ότι πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν και δεν μπορεί να είναι σίγουρος πόσο συχνά από όπου και αν έχουν καθαριστεί, έτσι μπορείτε να θεωρήσετε τη δική σας.

Premium χαλάκια γιόγκα μπορεί να είναι ακριβό, συνήθως περίπου $ 80 έως $ 120, αλλά είναι δυνατό να βρεθεί ένα χαλάκι της μίζας για τόσο λίγα όπως $ 20 από τους λιανοπωλητές όπως η Target και η Amazon. Απλά να έχετε κατά νου, αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα φθηνότερο χαλί, θα πρέπει πιθανώς να βρείτε τον εαυτό σας να αντικαθιστά σε σύντομο ώστε αν το χρησιμοποιείτε συχνά. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι να δεσμευτούν για μια πρακτική της γιόγκα, χαλάκι σας είναι ένα μέρος αξίζει τον κόπο να σχεδιάσει κάποια μετρητά.

Αποφασίστε ποια χαρακτηριστικά χαλί είναι σημαντικά για εσάς, για παράδειγμα, το μήκος, το πάχος, το υλικό, την αντοχή, την άνεση, έλξη, ή πώς να το κρατήσει καθαρό, στη συνέχεια αγοράζουν ένα χαλί με καλές κριτικές βάση τις ανάγκες σας. Manduka και Lululemon είναι γνωστή για την ποιότητα των Pro Mat τους και την αντιστρεπτή Mat, αντίστοιχα, αλλά και άλλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων Jade και κίτρινο Willow, προσφέρει επίσης υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά χαλιά με καλή πρόσφυση και την υποστήριξη.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Γιόγκα στηρίγματα είναι ευλογία για μια πρακτική γενέσει της γιόγκα. Στηρίγματα επιτρέπουν στους μαθητές να διατηρηθεί η πιο υγιεινή ευθυγράμμιση σε μια σειρά από πόζες και το σώμα κάμπτει, ανατροπές, και ανοίγει. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσει να πάρετε την πιο έξω από κάθε στάση, αποφεύγοντας τραυματισμό.

Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα στηρίγματα που περιγράφονται παρακάτω, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσουν το δικό σας (αν είστε έναρξη μιας εγχώριας πρακτική), επειδή είναι σχεδόν πάντα παρέχονται από στούντιο και γυμναστήρια.

Τσάντες Mat ή Ιμάντες

Αν έχετε δικό σας χαλάκι γιόγκα, και θα πάμε να την παίρνετε μαζί μπροστά και πίσω στο στούντιο σε τακτική βάση, υπάρχει μια νόμιμη περίπτωση να γίνει για την αγορά μια τσάντα χαλί ή σφεντόνα. Αυτά τα αξεσουάρ κάνουν ακριβώς αυτό που προτείνουν, να είναι εύκολο για σας να σφεντόνα έλασης χαλί σας πάνω από τον ώμο σας, χωρίς να έρχεται ξετυλίγεται.

Ιμάντες συνήθως χρησιμοποιούν ιμάντες βέλκρο για να δεσμεύσει χαλί σας έλασης διαμόρφωση με συνδετική ταινία μπορείτε να ρίξει πάνω από τον ώμο σας. Ιμάντες μερικές φορές προσφέρουν επιπλέον τσέπες για την αποθήκευση, αλλά όχι πάντα. Τσάντες, από την άλλη πλευρά, συνήθως έρχονται σε μία από τις δύο μορφές. Μια εκδοχή χρησιμοποιεί ιμάντες για να κρατήσει έλασης χαλί σας με ασφάλεια ενάντια σε μια μεγαλύτερη τσάντα γυμναστηρίου. Η άλλη εκδοχή είναι ουσιαστικά μια σούστες ή φερμουάρ κλείσιμο τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για να κρατήσει έλασης χαλί σας. Και οι δύο μορφές παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα ρούχα, πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα, και τα παρόμοια.

Το ύφος και το εμπορικό σήμα που θα επιλέξετε πραγματικά έρχεται κάτω στην προσωπική προτίμηση και τον προϋπολογισμό, όπως ιμάντες μπορεί να κοστίσει τόσο λίγα όπως $ 10, και τσάντες βαρέως τύπου μπορεί να κοστίσει καλά πάνω από $ 100. Για ποικιλία, ελέγξτε YogaOutlet, όπου μπορείτε να βρείτε μια σειρά από εμπορικά σήματα σε λογικές τιμές.

Κουβέρτες
γιόγκα στούντιο συνήθως έχουν στοίβες των κουβέρτες διατίθενται για τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της κατηγορίας. Πιάσε ένα ή δύο κουβέρτες στην αρχή της κατηγορίας.

Διπλωμένο κουβέρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να άρει τα ισχία κατά τη διάρκεια κάθεται στάσεις, ή να προσφέρουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια που βρίσκεται πόζες. Για παράδειγμα, όταν κάθεστε σταυροπόδι, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κουβέρτα κάτω από τα οστά καθίσει σας για να ανυψώσει τα ισχία πάνω από τα γόνατά σας. Κουβέρτες έρθει σε πρακτικό για όλα τα είδη των πραγμάτων στην τάξη, και αν είναι ψυχρός, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψει έως και κατά τη διάρκεια της τελικής χαλάρωσης.

Για ένα σπίτι πράξη, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος για να αγοράσει νέα κουβέρτες. Απλά χρησιμοποιήστε ό, τι έχετε ήδη στη διάθεσή σας γύρω από το σπίτι. Αν, όμως, δεν κατέχουν καμία επιπλέον κουβέρτες, YogaOutlet τους προσφέρει για τόσο λίγα όπως $ 13.

Μπλοκ
Όπως και κουβέρτες, μπλοκ γιόγκα που χρησιμοποιείται για να σας κάνει πιο άνετα και να βελτιώσει την ευθυγράμμισή σας. Μπλοκ είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όρθιες στάσεις στις οποίες τα χέρια σας πρέπει να είναι στο πάτωμα.

Η τοποθέτηση ενός μπλοκ κάτω από το χέρι σας έχει ως αποτέλεσμα την «αύξηση της πάτωμα» για να καλύψουν το χέρι σας και όχι αναγκάζοντας το χέρι να έρθει στο πάτωμα, ενώ ουσιαστικά θέτει σε κίνδυνο κάποιο άλλο μέρος του στάση. Αυτό μπορεί να φανεί στο μισό φεγγάρι θέτουν. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευελιξία που βλάπτει ή βασική δύναμη για να κρατήσει τη θέση με την κατάλληλη μορφή.

Με την τοποθέτηση ενός μπλοκ κάτω από το χέρι που έχει επιτευχθεί προς το πάτωμα, είναι πιο εύκολο να κρατήσει το στήθος ανοικτό και κορμός ισχυρή. Χωρίς το μπλοκ, το στήθος μπορεί να τείνουν να στραφούν προς το πάτωμα, το γόνατο στήριξης μπορούσε να αφήσει να λυγίσει, και ο κορμός μπορεί να έχουν την τάση να «κατάρρευση». Η απλή χρήση του μπλοκ βοηθά στη διατήρηση της σωστής ευθυγράμμισης.

Τα μπλοκ γιόγκα κατασκευασμένα από αφρώδες υλικό, ξύλο, ή φελλό. Μπορούν να γυρίσει για να σταθεί σε τρία διαφορετικά ύψη, καθιστώντας τα πολύ ευπροσάρμοστο. Αν σκοπεύετε να κάνετε πολλή γιόγκα στο σπίτι αξίζει τον κόπο να πάρετε μια σειρά από μπλοκ (χρήσιμο για πόζες, όπου και τα δύο χέρια φθάνει προς το έδαφος). Αν πρόκειται να παρακολουθήσουν μαθήματα, μπλοκ θα πρέπει να παρέχονται για σας.

Τα καλά νέα είναι, σχεδόν κάθε μπλοκ είναι επαρκής, οπότε αυτός είναι ένας τομέας που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για skrimping καθεξής. Αλλά ελαφρώς ευρύτερο μπλοκ-εκείνα τα οποία είναι τουλάχιστον τέσσερις-ιντσών ευρείας παρέχει καλύτερη σταθερότητα. YogaOutlet και η Amazon προσφέρει διάφορα μεγέθη και στυλ για κάτω από $ 10 η κάθε μία. Αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο, Γιόγκα Hustle προσφέρει κάποιες επιλογές διασκέδασης για 24 $ ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Ιμάντες
Ιμάντες Γιόγκα, που ονομάζεται επίσης ζώνες, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την πόζες που θα πρέπει να κρατήσουν τα πόδια σας, αλλά δεν μπορεί να τους φτάσει. Ο ιμάντας ουσιαστικά δρα ως επεκτατικό βραχίονα. Για παράδειγμα, στην pascimottanasana, αν δεν μπορείτε να φτάσετε τα πόδια σας με τα χέρια σας στο κάθεται μπροστά φορές, μπορείτε να τυλίξετε το λουρί γύρω από το κάτω μέρος των ποδιών σας και να κρατήσουν τον ιμάντα για να διατηρηθεί ένα επίπεδο πίσω αντί κατρακυλώντας προς τα εμπρός.

Ιμάντες είναι επίσης μεγάλη για πόζες όπου θα δεσμεύει τα χέρια σας πίσω από την πλάτη (marichyasana, για παράδειγμα). Αν οι ώμοι σας δεν επιτρέπουν επαρκή ευελιξία για την δεσμεύουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λουράκι για να «συνδεθεί» και τα δύο χέρια, χωρίς υπερβολική καταπόνηση. Και με τη βοήθεια του ιμάντα, μπορείτε να μετακινήσετε τα χέρια σας προς το άλλο την πάροδο του χρόνου να σημειώσουν πρόοδο προς την πλήρη δέσμευση.

Πιθανόν να έχετε κάτι γύρω από το σπίτι σας που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα λουράκι (όπως μια ζώνη ή ακόμα και μια πετσέτα) και στούντιο γιόγκα προσφορά τους για χρήση κατά τη διάρκεια της κατηγορίας. Τούτου λεχθέντος, αν πραγματικά θέλετε να αγοράσετε μια επίσημη εκδοχή, είναι δύσκολο να νικήσει την τιμή της YogaOutlet, όπου μπορείτε να βρείτε ιμάντες για κάτω των $ 10.

Μαξιλάρια
μαξιλάρια έχουν πολλές χρήσεις για τους μαθητές της γιόγκα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στη θέση του μια στοίβα από κουβέρτες για να κάθονται και προς τα εμπρός κάμψη θέτει πιο άνετα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε κάτω από τα γόνατά σας ή πίσω σας, όταν ανακλινόμενα για την υποστήριξη και παθητικό τέντωμα. Είναι ιδιαίτερα βολικό στην επανορθωτική και προγεννητική γιόγκα. Εάν πάρετε αυτό το είδος της κατηγορίας, θα πρέπει να παρέχονται τα μαξιλάρια. Αν θέλετε να κάνετε αποκατάστασης γιόγκα στο σπίτι, μπορεί να αξίζει τον κόπο να επενδύσει στη δική σας ενίσχυση.

Το είναι δύο βασικά σχήματα ενισχύσει: στρογγυλά και επίπεδα (πάνω από ένα ορθογώνιο σχήμα). Flat μαξιλάρια τείνουν να είναι πιο εργονομικό? Ωστόσο, στρογγυλά μαξιλάρια μπορεί να είναι χρήσιμο όταν θέλετε περισσότερη υποστήριξη ή μια βαθύτερη τέντωμα. Έρχεται κάτω στην προσωπική προτίμηση.

Αν έχετε τη δυνατότητα, να χρησιμοποιήσετε και τα δύο στυλ στην τάξη, πριν να αποφασίσετε ποια ταιριάζει καλύτερα στις πρακτικές του σπιτιού σας. Amazon είναι το καλύτερο μέρος για να ψωνίσετε για τεράστια ποικιλία και την τιμή, αλλά αν θέλετε ένα όμορφο ενίσχυση, ελέγξτε Hugger ληστή, εσωτερικού χώρου, ή Chattra. Οι τιμές είναι σύμφωνες με την αγορά ($ 40 έως $ 80), και τα σχέδια είναι φωτεινό και όμορφο.

Τροχοί
ζάντες γιόγκα είναι μια σχετικά νέα στήριγμα αρχίζουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο στούντιο γιόγκα. Αυτές οι τροχοί είναι περίπου 12 ίντσες σε διάμετρο και είναι περίπου τέσσερις ίντσες. Όταν έχει οριστεί σε όρθια θέση, μπορείτε να βρίσκονται πίσω στο τιμόνι ή τοποθετήστε ένα πόδι ή χέρι στην κορυφή του τροχού να εμβαθύνουν τμήματα σας και να ενισχύσει την ευελιξία, το τροχαίο αργά τον τροχό μακρύτερα όπως μπορείτε να χαλαρώσετε σε κάθε τέντωμα. Τροχοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε πιο προχωρημένες πρακτικές ως ένας τρόπος για να αμφισβητήσει τη σταθερότητα και να προσφέρει υποστήριξη κατά τη διάρκεια προκλητική πόζες.

Αν και είναι απίθανο ότι θα χρειαστείτε ένα τροχό γιόγκα ως αρχάριος, μπορεί να θέλετε να εξετάσει την αγορά κάτω από τη γραμμή. Οι περισσότεροι τροχοί κυμαίνονται στην τιμή από $ 40 έως $ 60 ετών. Γιόγκα Design Lab, για παράδειγμα, προσφέρει ένα για $ 48.