Προγεννητική Γιόγκα Κατά τη διάρκεια του Β ‘Τρίμηνο

Home » Review » Health » Προγεννητική Γιόγκα Κατά τη διάρκεια του Β ‘Τρίμηνο

Προγεννητική Γιόγκα Κατά τη διάρκεια του Β 'Τρίμηνο
Το δεύτερο τρίμηνο είναι οι μέρες δόξας για την προγεννητική γιόγκα. πρωινή αδιαθεσία σας έχει ίσως μετριαστεί (ή θα το πράξουν σύντομα) και ενώ η κοιλιά σας μεγαλώνει, δεν έχει ακόμη αρχίσει να παρεμποδίζουν την ικανότητά σας να κινούνται ελεύθερα. Αυτή είναι η στιγμή να μπει σε ένα ρυθμό παρακολουθούν τακτικά μαθήματα προγεννητικής γιόγκα.

Εκτός από κάνοντάς σας πιο φυσικά άνετα κατά τους επόμενους μήνες, η προγεννητική γιόγκα είναι συχνά μόνο το forum για την κάλυψη άλλων έγκυες γυναίκες. Η αίσθηση της κοινότητας και να υποστηρίξει αυτό ευνοεί είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της προγεννητικής γιόγκα, μια που είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική με τις φυσικές πτυχές.

Παρακάτω, θα βρείτε συμβουλές για τα θέματα που είναι πιο πιθανό να προκύψουν για τις γυναίκες κάνουν γιόγκα κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου τους. Αν μόλις ξεκινήσατε με τη γιόγκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διαβάστε αυτές τις προγεννητική dos γιόγκα και don’ts πρώτα για κάποια σημαντικά στοιχεία.

νέα Γιόγκι

Αν δεν έχετε κάνει γιόγκα πριν, το δεύτερο τρίμηνο είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσει. Σιγουρευτείτε για να βρείτε μια προγεννητική μάθημα γιόγκα με έναν έμπειρο δάσκαλο. Πολλές γυναίκες διερευνήσει γιόγκα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε μην ανησυχείτε ότι θα είναι το μόνο νέο γιόγκι στην τάξη.

έμπειροι Γιόγκι

Μπορεί να αρχίσει να βρείτε ότι η τακτική μαθήματα γιόγκα σας είναι λίγο πολύ έντονη και κάθε προγεννητική κατηγορίες που προηγουμένως φαινόταν πολύ απαλό αισθάνεστε περισσότερο την ταχύτητά σας. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εγκαταλείψει την τακτική τάξεις σας, αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε έντονη και είναι σε θέση να ενσωματώσει τις δικές σας προσαρμογές στις στάσεις που δεν είναι κατάλληλα ως την κοιλιά σας μεγαλώνει. Ένα υπέροχο πράγμα που μπορείτε να πάρετε από το να παρακολουθούν μαθήματα προγεννητικής γιόγκα, όμως, είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν και να συγκρίνουν τις σημειώσεις με άλλες έγκυες γυναίκες. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια πολύτιμη πηγή υποστήριξης και πληροφοριών.

Αρχική Ιατροί

Επίσης, ακόμα και αν είστε ένας άπληστος επαγγελματίας στο σπίτι, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τη φοίτηση σε προγεννητική μάθημα γιόγκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για τη συναδελφικότητα και την αίσθηση της κοινότητας αυτές τις κατηγορίες ανάδοχη. Όταν το κάνετε εξάσκηση στο σπίτι, να είστε βέβαιος να περιλάβει προγεννητική χαιρετισμούς ήλιο.

Πρωϊνη αδιαθεσία

Ας ελπίσουμε ότι, οποιαδήποτε πρωινή αδιαθεσία που γνώρισε κατά το πρώτο τρίμηνο είναι πάνω και αισθάνεστε πολύ καλύτερα σωματικά. Εάν η ναυτία σας είναι παρατεταμένη, συνεχίζουν να το πάρετε εύκολο για τον εαυτό σας.

Going Public

Με το δεύτερο τρίμηνο, οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται άνετα μοιράζονται το γεγονός ότι είναι έγκυος. Εάν εξακολουθεί να προσπαθεί να το κρατήσει ήσυχο και δεν έχουν αρχίσει να δείχνουν, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να ενημερώσετε τυχόν δάσκαλοι της γιόγκα θα πρέπει να είστε έγκυος και πόσο μακριά κατά μήκος είστε, ώστε να μπορούν να προσαρμόσουν τους τύπους των μεταβολών και προσαρμογών που σας προσφέρουμε .

Δεύτερο Τρίμηνο Προσαρμογές

Πολλά προγεννητική προσαρμογές σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μια μεγάλη κοιλιά και να αποτρέψει τη συμπίεση της μήτρας. Το μέγεθος της κοιλιάς σας μπορεί να ποικίλει σε μεγάλο βαθμό κατά το δεύτερο τρίμηνο, αλλά οι πιθανότητες είναι εσείς έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, πράγμα που σημαίνει ότι η μήτρα δεν προστατεύεται από τη λεκάνη, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να θέλουν να ξεκινήσουν την προσαρμογή στάσεις σας αναλόγως, ίσως αποφεύγοντας στάσεις όπου θα βρίσκονται στο στομάχι σας και βαθιά ανατροπές.