Προγεννητική Γιόγκα στο τρίτο τρίμηνο

Home » Review » Health » Προγεννητική Γιόγκα στο τρίτο τρίμηνο

 Προγεννητική Γιόγκα στο τρίτο τρίμηνο
Καθώς το τρίτο τρίμηνο εξελίσσεται, η προγεννητική γιόγκα μπορεί να γίνει πιο δύσκολη (όπως το περπάτημα μέχρι τις σκάλες, συνδέοντας τη δική σας παπούτσια, και τη στροφή πάνω στο κρεβάτι). Το μέγεθος της κοιλιάς σας γίνεται ένα πραγματικό στοιχείο, όπως κάνουν γενική κόπωση και αίσθημα δυσκίνητη. Αν είστε σε θέση να πρακτική της γιόγκα με κάποιο σθένος κατά το δεύτερο τρίμηνο, δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να διευκολύνει μέχρι τώρα. Πρέπει τώρα να αποφεύγονται όλες οι πόζες που συμπιέζουν την κοιλιά. Πάρτε μια όλο και πιο προσεκτική προσέγγιση ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας σας πλησιάζει, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσει την πρακτική της προγεννητικής γιόγκα εφ ‘όσον αισθάνεστε σε αυτό. Όπως πάντα, θα πρέπει να αναθεωρήσει την προγεννητική dos γιόγκα και don’ts.

νέα Γιόγκι

Μερικές γυναίκες βρίσκουν ότι έχουν μόνο χρόνο για να αρχίσουν να κάνουν προγεννητική γιόγκα όταν λαμβάνουν την άδεια μητρότητας. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να πάρετε ακόμα κάποιο όφελος από το να κάνει διατάσεις γιόγκα και ήπια άσκηση. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο δάσκαλός σας γνωρίζει την κατάστασή σας και φροντίζει να το πάρετε εύκολο? Αυτό δεν είναι ώρα να το παρακάνετε.

Έμπειροι Γιόγκι και Εσωτερικών Επαγγελματίες

Μέχρι τώρα έχετε συνηθίσει να ακούτε το σώμα σας και να σέβεται αυτό που σας λέει να κάνετε. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό και θα καρπωθούν τα οφέλη από μια ασφαλή πρακτική της γιόγκα, μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σας. Προγεννητική χαιρετισμούς στον ήλιο μπορεί να γίνει τόσο αργά όσο αισθάνεστε σε θέση να τις κάνουν.

Προετοιμασία για τη γέννα

Ακόμα περισσότερο από σωματικά προετοιμασία σας, η γιόγκα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστούν ψυχολογικά για τη γέννηση του μωρού σας με τη διδασκαλία σας να ακούτε το σώμα σας και να είναι στη στιγμή χωρίς αναμονή. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να επικεντρωθεί στην αναπνοή, χρησιμοποιώντας μεγάλες εισπνέει από τη μύτη και εκπνέει από το στόμα. Αυτή η pranayama ονομάζεται γέννα αναπνοή και μπορεί ακριβώς να είναι το πράγμα που σας παίρνει μέσω της εργασίας σας.

Τρίτο Τρίμηνο Προσαρμογές

Σε περίπου 36 εβδομάδες, συνήθως συνιστάται να μειώσει τον αριθμό των αναστροφών που κάνετε. Το μωρό διακανονισμό σε θέση γέννησης αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να μην θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε πόζες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη θέση του σε έναν αρνητικό τρόπο. Θα πρέπει επίσης να σταματήσει να κάνει τα πόδια πάνω στον τοίχο και γέφυρα θέτουν εκτός αν το μωρό σας είναι ισχιακή προβολή, οπότε αυτές οι στάσεις μπορεί να βοηθήσει να γυρίσει. Πόζες γίνει στα τέσσερα, όπως τέντωμα της γάτας-αγελάδας είναι επίσης καλό για τη μετατροπή του ένα μωρό ισχιακή προβολή. Θα πρέπει επίσης να μειώσει τον αριθμό των προς τα κάτω που αντιμετωπίζουν τα σκυλιά που κάνετε από το κάτω το σκυλί είναι μια ήπια αναστροφή, αντικαθιστώντας τα χέρια και τα γόνατα θέτουν. Καταλήψεις συνεχίσει να είναι κατάλληλη για το τέλος της εγκυμοσύνης, εκτός αν είναι σε κίνδυνο για πρόωρο τοκετό.

Συζητήστε με το γιατρό ή τη μαία σας

Αντιστροφή θέτει σαν πόδια επάνω στον τοίχο, Γέφυρα θέτουν, προς τα κάτω-Αντιμετωπίζοντας Dog, ή τέντωμα Cat-αγελάδα μπορεί να αναγκάσει ένα μωρό ισχιακή προβολή για να ενεργοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί εάν το μωρό σας διευθέτηση στο κανάλι γέννησης κεφάλι πρώτα.

Επιπλέον, σταματήσει να κάνει κάθε πόζα που γίνεται άβολα. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να δεχθεί ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνουν πράγματα που έχετε κάνει πάντα. Η εγκυμοσύνη έχει κατά πάσα πιθανότητα ήταν μια μεγάλη προσαρμογή στη ζωή σας, αλλά ωχριά σε σύγκριση με έχοντας ένα νέο μωρό. Όλη η ευελιξία (ψυχική περισσότερο από τη φυσική) μπορείτε να καλλιεργήσετε τώρα θα κάνεις τίποτα, αλλά καλό όταν φτάνει το μωρό σας.