Πότε να ξεκινήσετε Προγεννητική Γιόγκα στο πρώτο τρίμηνο

Home » Review » Health » Πότε να ξεκινήσετε Προγεννητική Γιόγκα στο πρώτο τρίμηνο

 Πότε να ξεκινήσετε Προγεννητική Γιόγκα στο πρώτο τρίμηνο
Οι πρώτοι τρεις μήνες της εγκυμοσύνης είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών στο σώμα σας. Πολύ πριν από οποιαδήποτε εξωτερική εκδήλωση αρχίζει να παίρνει με τον τρόπο του να κάνει στάσεις, τα πράγματα αισθάνονται διαφορετικά στο εσωτερικό. Αυτή είναι η πρόκληση του πρώτου τριμήνου γιόγκα. Αλλά αυτή είναι και η πρόκληση που αποτελεί τον πυρήνα κάθε πρακτικής γιόγκα: να ακούτε το σώμα σας. Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τον εαυτό σας και τι το σώμα σας μπορεί να κάνει, αλλά σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα θα πρέπει πραγματικά να συντονιστείτε και να σέβονται τα συνθήματα το σώμα σας δίνει. Λαμβάνοντας τη στάση ότι το σώμα σας ξέρει καλύτερα και θα σας καθοδηγήσει είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για τον τοκετό.

Σιγουρευτείτε για να συζητήσουν τα σχέδιά σας να κάνει γιόγκα με προγεννητική φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης σας πριν ξεκινήσετε, και να μάθετε προγεννητική dos γιόγκα και don’ts για γενικές συμβουλές.

Ξεκινώντας Γιόγκα Κατά τη διάρκεια Πρώτο Τρίμηνο σας

  • Πρωινή αδιαθεσία : Εάν αντιμετωπίζετε ναυτία κατά το πρώτο τρίμηνο, αυτό είναι το σώμα σας σας λέει να τον πάρει εύκολο. Εάν σας έχει παρακολουθούν μάθημα γιόγκα τακτικά, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να χάσετε μαθήματα ή να λάβει μια λιγότερο έντονη τάξη, αν δεν αισθάνεστε καλά.
  • Going Public : Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να συζητήσετε την εγκυμοσύνη σας με πολλούς ανθρώπους κατά το πρώτο τρίμηνο. Αλλά είναι σημαντικό να ενημερώσετε οποιαδήποτε δασκάλα γιόγκα ότι είστε έγκυος ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιες τροποποιήσεις. Ζητήστε από τον καθηγητή να είναι διακριτική εάν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πάει δημόσια.
  • Νέα Γιόγκι : Πολλές έγκυες γυναίκες ψάχνουν για χαμηλές μορφές επιπτώσεων της άσκησης και μπορεί να διαρκέσει έως γιόγκα για πρώτη φορά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή την κατάσταση είναι να βρει μια προγεννητική μάθημα γιόγκα σε τοπικό στούντιο γιόγκα σας. Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθούν μαθήματα προγεννητικής όπως στην αρχή της εγκυμοσύνης σας όπως σας αρέσει. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε καλά, μπορεί να είναι καλύτερο να περιμένουμε να ξεκινήσει ένα σχήμα γιόγκα μέχρι να περάσει την ασθένεια πρωινού σας, η οποία είναι συνήθως κατά το δεύτερο τρίμηνο.
  • Έμπειροι Γιόγκι : Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε πρωινή αδιαθεσία, μπορείτε να βρείτε ότι η τακτική τάξεις σας να αισθανθεί λίγο πολύ έντονη. Την ίδια στιγμή, προγεννητική τάξεις φαίνεται λίγο πολύ απαλό. Μια λύση είναι να αποφασίσει ποια κατηγορία να αναλάβει μια δεδομένη ημέρα, ανάλογα με το πώς αισθάνεστε εκείνη την ημέρα. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να ενσωματώσει κάποια προγεννητική προσαρμογές στην κανονική πρακτική σας. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώσατε το δάσκαλό σας τι κάνετε, και να σκεφτεί την εγκυμοσύνη σας, όπως άδεια δελτίο σας για να κάνει την πρακτική που είναι σωστό για σας εκείνη την ημέρα. Καθώς η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται, μπορείτε να αρχίσετε να διαπιστώσετε ότι οι προγεννητικές τάξεις που παρακολουθούν είναι όλο και πιο κατάλληλο για την αλλαγή στο σώμα σας.
  • Αρχική Ιατροί : Εάν χρησιμοποιείτε βίντεο γιόγκα, να πάρετε μια προγεννητική ένα. Αν σχεδιάζετε τις δικές σας ακολουθίες, αρχίζουν να ενσωματώνουν τις προσαρμογές. Επίσης, αρχίζουν να κάνουν την προγεννητική χαιρετισμούς ήλιο.
  • Πρώτο Τρίμηνο Προσαρμογές : Πολλά προγεννητική προσαρμογές σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μια μεγάλη κοιλιά και να αποτρέψει τη συμπίεση της μήτρας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η μήτρα παραμένει αρκετά μικρό και προστατεύεται από τη λεκάνη, έτσι συμπίεση δεν είναι πραγματικά ένα θέμα. Ωστόσο, αν αισθάνεστε οποιαδήποτε ενόχληση, ακόμη και κατά το πρώτο τρίμηνο, θα πρέπει πάντα να σφάλουν προς την πλευρά της προσοχής. Πάνω απ ‘όλα, να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσει να προωθήσει την πρακτική σας, αλλά μάλλον μια στιγμή για να γίνει περισσότερο σε αρμονία με το σώμα σας και πραγματικά να ακούσετε ό, τι θέλει να κάνει.